Pepenasi de iulie - august 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
estrella80 spune:
Buna fetele!
Carmanela iti doresc un sincer LA MULTI ANI!! Sa ai parte de multa fericire, sanatate si implinire alaturi de cei dragi tie!!

Iar tie Camy iti tin pumnii, ma gandesc la tine....si asteptam ca Sun sa ne dea niste vesti minunate!!Ai grija de tine si sa iti pastrezi optimismul pana la capat, da?
Revenim!
Caprioara spune:
Helau,
Intru scurt ca nu am timp deloc
. Dar la asa evenimente, e musai sa scriu si eu
.
Sanatate muuulta celor ce au nevoie
! Si noi suntem cu mucii in barba si nu am dormit deloc azinoapte...
Carmen
,
La muuuulti ani cu impliniri si bucurii!
Sa-ti dea DD numai bine!

Camy,draga mea, 
sa ai o nastere usoara
si un Flasvius perfect sanatos, papacios, cuminte, frumos, destept!
DD sa va vegheze!

E cel mai asteptat pepenas
!
Fetele, il trecem la pepenasi si pe el, daaaaa
?
Sun, 

, pentru tot ceea ce faci.
Fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri si pentru sfaturi, incurajari, si mai ales pentru critici ! Pentru tot ce faceti! Sunteti minunate! Criticile ma ajuta enorm sa imbunatatesc ceea ce fac, sa vad unde gresesc. O parere sincera, chiar daca e critica, face tare bine
. Numai prietenii adevarati iti arata unde gresesti, ca sa te indrepti. Si acest lucru trebuie pretuit ca o adevarata comoara
. 

Am fugit la treburi, care nu-mi ies deloc cum as vrea
.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
dana81 spune:
Camy eu numar orele![]()

Marina ce scumpa e Sofi pictorita, nu baga in gura deloc?Clara in secunda 1 ar fi gustat si apoi s-ar fi apucat de treaba.
MONI si o saptamana nu a mancat nimic Clara de la masele, numai lapte noaptea..ce paine ce biscuiti, nimic, nimic, ca imi venea sa-mi iau campii...dar acum sunt foarte calma, cand refuza mancarea stiu ca e de la dinti si nu ma stresez, uite in week end iar nmu a vrut sa pape, si de luni cere la 2 ore mancare
Asa ca stai linistita.
Diarux jos palaria domle' va urez o prietenie lunga si frumoasa!!!Vameritati una pe alta![]()
5+
CLARA ANDREEA 06.08.08
Marina_1609 spune:
dana, partea aia n-am filmat-o ![]()
la sfarsit de tot a inceput sa bage degetelul delicat in gura...
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
marina scumpa foc e Sofia.
Caprioara sanatate multa si iti doresc ca tot ce-ti propui sa faci sa se realizeze.
Ce prietenii frumoase s-au legat pe acest forum.Ma bucur mult ca fac parte din el.
Va pup,profit de faptul ca doarme Ralu sa ma intind si eu ca vremea de afara ma trage la somn
flo1980 spune:
Fetele ati fost careva la Afi Palace Cotroceni? E ceva de capul lui? ca azi e deschiderea, banuiesc ca s-a deschis deja 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Gabriela82 spune:
Camy sa ai parte de o nastere usoara si astept si eu cu nerabdare vestile bune maine.
Doamne ajuta!
de printesa
Gabriela82 spune:
Biri sanatate multa va doresc!
dulce foc Sofi de Marina cum picteaza
i-am luat si eu acuarele si bloc de desen Irinei dar inca nu mi-am facut curaj sa o pun sa picteze.![]()
de printesa
Gabriela82 spune:
Mada uite reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21468/Tarta-Tatin-a-la-Jamie-Oliver/" target="_blank">asta cu banane, a mai postat-o cineva de aici (anka parca) cu ceva vreme in urma. la noi a avut succes 
de printesa
Tecky spune:
flo nu am fost la Afi Palace Cotroceni dar cred ca ajung zilele astea avand in vedere ca este foarte aproape de noi.Ieri am trecut pe langa el si arata bine.