Pepenasi de iulie - august 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BIRI,insanatosire grabnica!

KIMMY,multi,multi ani fericiti in casnicie!

am facut clatite,cris a mancat una,codrin nu a vrut.

ANA A SI MADA ,multumesc mult pr raspunsuri.

MONI,gandesti exact ca mine.nici eu nu ma pricep prea bine la bucatareala,insa am vointa.eu insa ma oftic ca sotul si cris sunt extrem de mofturosi.oricum,prajiturile nu mi ies ,la mancarurile clasice ma descurc relativ bine,insa nu ma pricep sa fac delicateste,ca anka.bine,la mine nici n are cine sa le manance.
si eu imi doresc tare mult o masina de facut paine si un steamer,dar sotul nu e de acord.acum am vazut ca la flanco au o promotie,cumperi in 10 rate fara dobanda.si am vazut o masina de facut paine si un steamer,3 mil amandoua,deci ar insemna 30ron pe luna.sa vad daca se aplica promotia si la produsele astea,ca poate il conving pe sot sa le ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Carmenela

Multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff Biri mi se rupe inima cand aud ca va lovit nenorocita asta de gripa. Pupici dulci si insanatosire grabnica. Am zis ca intreb azi la gp sa vad ce zic astia cand ajung vaccinurile si la restul lumii nu numa la high risk.
La voi macar va testeaza aici zice daca ai toate simptomele si etc sa stai acasa.

Camy super semnatura!!! Ce emotii...

Didi, Biri ms de retete, am sa le incerc si pe astea eu am facut una super simpla am reusit sa gasesc unaca si ceade la tv, 4 oz unt, 6 oz zahar, 8 oz faina, 2 oua si trei banane si arome si a iesit buna, eu oricum nu le am cu prajiturile fac orice mancare cat de complicata da nu dulciuri.

Didi da otetul ce rost are? Ca otet cu banane suna cam ciudat.

Moni e normal toti trec prin perioade din astea dai ce vrea el cat vrea si astepti sa treaca, eu m-am stresat destul cu Ari si era mega mofturoasa nici acu nu e supoer da e mai bine, si am facut cum a zis health visitorul cu infometarea papa numai cei ofer nu papa stai si mori de foame si intr-o sapt manca de toate. Si Ari a avut perioada de paine si apa si nimic altceva. Imp e tu sa continui sa ii oferi trei mese nu papa f bine masa urm si tot asa, e greu stiu dar da rezultate ii va trece si faza asta.

Mona .

Noi suntem ok azi e ceata de numa aici, si vesti proaste a racit cumnatul si acuma creca urmam si noi ca vad ca deja fetele stranuta. Speram sa treaca rapid sa nu ne chinuie mult. Creca o sa incercam niste arts and crafts azi sa mai schimbam oleaca, mie si asa un somn de la vremea asta.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Biri, uuuf, insanatosire grabnica . Si la Cristi la serviciu a fost un caz de gripa porcina dar cica s-a vindecat repede respectivul.

Moni, te inteleg; si Aida a avut cateva perioada de-astea ca nu vroia decat paine, apa si lapte, dar de fiecare data nu a durat mai mult de 2-3 zile si apoi isi revenea la meniul normal. Cred ca de la masele a fost, ca altfel nu-mi explic, a avut niste perioade de mega mofturi si nervi.

Mada, nu stiu exact care e rolul otetului, banuiesc ca o ajuta cumva sa nu se dizolve complet bananele in compozitia aia, sa se mai simta la final asa ca niste firicele de banane pe acolo... nu stiu, poate bat campii. Dar oricat de ciudat suna, iese bun, eu am urmat reteta asa cum e

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

Carmen, La multi ani si aici si toate cele bune, zuzo!

Camy ce semnaturaaaaaaaa! Maine va fi si mai frumoasa, insa! Va fi perfecta, asa ca Flavius!

Moni noi nu am trecut prin asa ceva; o singura data a mancat 2-3 zile, jumatate de portie, cand au iesit incisivii centrali sus. A fost singura ei reactie la dinti, pana acum dar nu refuza complet ci FIX jumate; habar n-am. Eu cred ca trebuie sa lucrezi la tine, de fapt. Sa ai tu puterea sa rezisti in ritmul asta si sa nu te agiti foarte tare si sa-l fortezi cumva. Eu insa vorbesc vorbe, asa ca mai bine tac, pt ca nu ma pricep si asa, e usor sa dai sfaturi! Sanatate multa, plangaceala mai putina (mie nici acu nu mi-a trecut) si un Luca papacios!

Mona...uneori ma intreb cum mai poti si tu cu toate...

Sorelixu, te iubesc! Te iubesc tare de tot! Si pe fete le ador! Hai fie, si pe finu, ca de nu, iar ma ia la bici diseara:). Sa nu va imbolnaviti ca mor de inima, pliz!

Eu fac bagaje, las instructiuni mamei, am emotii pt toata lumea si morcovi pt un batalion intreg! In rest bine, sanatosi:)

Va pup si sper sa am vreme sa mai intru inainte de a pleca spre aeroport!

p.s. La odiseea de ian-feb 2009, la licurici, e un baietel - David, care ar avea nevoie de un banut. Oricat aveti, daca puteti, ar fi minunat! Multumesc din suflet!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI CARMEN!!!! Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!

mada sper sa nu luati raceala!
Camy super cool semnatura ta.Maine vom avea emotii toate fetele!
SUN drum bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

fetelor, sunteti minunate!!!!va multumesc ca m-ati ajutat si ca i-ati facut lu' nebuna o surpriza asa de frumoasa.

MONI_OR treba cu prietenia....e grele dom'le. eu multa vreme am fost dereglata (acum nu mai sunt) si ma raportam la ceea ce insemnau prietenii pt mine. am constatat ca "prietenii" au fost si au plecat. nu din cauza lor, probabil...intelesesem eu gresit tare conceptul. CARMEN e o speciala.si m-a facut sa inteleg ce inseamna sa ai un prieten care sa nu fie nevoie s ate bata pe umar de fiecare data si sa zica la fel ca tine. dimpotriva.Ma enerveaza ca suntem asa departe macar ca vorbim la telefon CU ORELE de i-am disperat pe barbatii nostri.
Consider ca e o chestiune de noroc sa poti da peste cineva asa...sa-ti semene atat de mult si sa fie acolo pentru tine indiferent de ora sau de problema...
Lasa depresiile si tu si ia de aici

MADAaoliooooosi voi cu mucii pana la brau? sanatate multa sa aveti si sa va fereasca Doamne Doamne de gripele astea urate..
eu tot glumesc ca am porcina...da' nu-i de gluma. tocmai ce am fost racita la inceputul lunii....

CAMY si mie imi place semnatura taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! si optimismul. te imbratisez si astept sa vb despre laptic, scutecele, urlate nocturne si altele...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor nu am mai avut timp de scris si sincer nici nu am o dispozitie prea buna,multe probleme asa ca prefer sa stau la mine in barlog .
Denisa este bine , este un copil minunat, vorbeste , rade mananca singura -are un fel aparte de a face chestia asta cu mana sau cu tacamurile-, are 5 dinti, se joaca in parc cu cine o baga in seama alearga, urca scarile, bate la usa,ii place sa "deseneze " sta la masuta ei si mazgaleste de zor, asculta povesti -ea imi aduce cartea sa ii citesc cand are chef.Ce sa mai zic este viata mea , ea ma face sa trec peste multe.
Gata m-am intins prea mult .
Eu de fapt am intrat sa o incurajez pe CAMY, graviduta noastra iubita

Iti dorec sa fie maine cea mai fericita zi din viata ta,sa iti iei copilul sanatos in brate-pe Flavius-cel mai asteptat bebe- , sa treci usor peste operatie si de acum inainte sa fi o mamica fericita cu o familie minunata.Imi place semnatura ta.
Astept vesti de la voi maine , o sa ma rog pentru voi si o sa ma gandesc la voi.
SUN esti minunata , nu stiu ce sa zic mai mult, iti urez drum bun si sa ne trimiti vesti .

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sanatate celor ce au nevoie!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

CAMI, maine e ziua cea mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
abia astept vesti

ia vedeti aici ora de pictura

si aici e si ea gospodina, dar abandoneaza

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput