Pepenasi de iulie - august 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
Buna,
Moni eu zic, ca si Vicky, ca-i poti da cu incredere! Eu ii dau Tetixului si e si incantata si nici nu ne da afara din casa dupa:). Si da, iti impartasesc opinia, e minunat aici, obtii raspuns la orice intrebare, super fete!
Ana-a scuza'ma, am uitat sa-ti multumesc pt site-ul cu jucarii crosetate. I-am povestit soacrei mele si i-a facut o papusa uriasa Theei, e aproape cat ea, si e ros-albastru, cica sa fie stelista ca parintii. Asa ca o sa-i fac poze lui Neghinita (asa e numele) ca sa-ti arat! Multumesc!
Dia eu aterizez maine seara la 10 si sambata plec. Duminica mergem la botezul celei de-a patra fetite a parintelui care ne-a botezat-o pe Tetix. Asa ca ar fi ideal daca poti vineri, la orice ora, eu oricum sunt up, la doleantele mamicii Cami....ce vrea ea si cum vrea ea, asa fac!
Camy numeri orele? Ca eu da! Si barbatu asta al meu ma mistocareste la greu; ba ca zbor cu un atr si ca in ultimii 50 de ani n-a picat nici unu' dar poate se schimba numaratoarea; ba ca dorm singura si sa incui usa, etc etc...interesantul:)
Of Simo, saracu Bogdanel! Sa fie astea ultimele lui bubite notabile!
Ooooooo face sora'mea prajitura, pazea:) Deci ia sa vorbesc cu finu sa vaz daca a dat foc la casa ori ba.:) Da, stiu, o sa mi-o iau!
Noi bine, fi'mea e o circareasa si-o figuranta si taica'su un cantator in struna:) Mor de dragul lor!
Va pup!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Didi81 spune:
Masina der facut paine au parintii mei si au folosit-o intens; taica-meu in ultimul timp a avansat la paine framantata manual si coapta la cuptor pt ca zice ca are alt gust, mai bun... nu stiu, depinde.
Noi nu avem din 2 motive:
1. nu avem loc pt inca un device in bucataria mult prea neincapatoare.
2. eu nu mananc paine decat ocazional.
Mada, uite ce am facut eu in ultimul timp cu banane si a avut mare succes:
BANANACHEC
2 cani si 1/2 de faina
1 cana si 1/2 de zahar
1 cana de lapte
2 oua
2 banane
100 gr stafide
1/2 cana de ulei
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 praf de copt
1 praf de sare
1 lingurita de otet
Faina, sarea, zaharul, ouale, laptele, praful de copt si bicarbonatul de sodiu se amesteca toate. Se adauga si stafidele.
Apoi cele 2 banane se zdrobesc cu furculita (dar nu mult, doar se turtesc putin , nu se fac pasta), iar peste se pune 1 lingurita de otet. Se adauga la compozitia de mai sus.
Se adauga in final si uleiul.
Acum prajitura asta se poate face ca-atare, dar eu am facut in felul urmator: intr-o tava am caramelizat putin zahar, am adaugat mere feliate (cat sa acopar fundul tavii cu merele amestecate cu zaharul caramelizat) si peste am turnat compozitia de chec. Se da la cuptor si cand e gata se rastoarna tava si voila - chec cu banane acoperit cu mere caramelizate
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
diarux spune:
Dragele mele,
va pup pe toate, o sarut pe SUN caq e asa o dulce si se gandeste mereu la toata lumea, iar acum la CAMY, o imbratisez pe gravidoasa noastra principala si pe FLAVIUS care vine, vine, vine, calca totul in picioare, pe BIRI care bolnavioara, pe toate care faceti retete de ma ling pe deshte...
io am mucii pan la brau si nu cred ca pot sta pana la 12 noaptea sa fac surpriza pana la capat...dar...am o mare rugaminte:
maine e ziua iubitei mele SOR'MIA. ca sa ii facem o surpriza- pentru ca ea intra pe net de pasti si de craciun, am creat un subiect AICI ca sa gaseasca usor toate urarile noastre.Stiu ca si voi o iubiti si stiu ca ma veti ajuta sa ii uram La multi ani cum numai noi stim.
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Chuny spune:
Profa, semnat petitia !
Vicky, mama ce pretentiosi aia! Ceva de groaza! Si va sunt prieteni ? Si eu sunt innebunita dupa Jacadi, dar cumpar singura la solduri, desi chiar si asa sunt scumpe si cumpar doar daca mi-i tare draga hainutza.
Strulu, imi pare tare rau pt manutza. Noi ne punem o soba in decembrie si acu a intrat frica in mine.
Biri, multa sanatate si sa treaca gripa asta porcoasa cat mai repede.
V-am pupat!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
Biribu spune:
fetelor dragelor multumesc tare mult de urarile de sanatate
eu bintui pe net ca ii pazesc pe astia de febra, sa le bag supo la 4 ore. e o gripa efectiv nasoala, n-am vazut, te darima pur si simplu. a luat-o intii husbandul si l-am testat si aia era, si cind am inceput si noi cu febra, era clar
ma mai ingrijoreaza si pishcotii astia ca nu mai maninca nimic, s-au ascutit ca lupta de clasa...
sper sa nu ajunga si pe acolo, grija mare cu astia mici.
Madutz bagati vaccinul cind apare, clar! uite ca noi n-am mai apucat
multam si de retetele pt piine, voi bagati ca eu le copiez, please. eu am zojirushi, e si orizontala, da tot bine nu iese. Anka eu inteleg ca o fi mai densa da cu a mea omori omul fara efort prea mare....
Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
Mada si cine mai vrea, daca tot nu am somn, uite reteta asta imi iese mie fff buna cu banane:http://www.cookstr.com/recipes/banana-bread
Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)
vias spune:
'neata
...sunt cam varza asa....ciudat..nu de emotii...acum ma gandesc la cate am de facut...si ma gandesc ca mi-e lene sa fac ceva
Cel mai probabil mai merg putin la somn si revin mai tarziu...sa ma ajutati sa scot livada de morcovi
Va pupacesc pe toate!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS
POZE
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus 'neata ...sunt cam varza asa....ciudat..nu de emotii...acum ma gandesc la cate am de facut...si ma gandesc ca mi-e lene sa fac ceva Cel mai probabil mai merg putin la somn si revin mai tarziu...sa ma ajutati sa scot livada de morcovi Va pupacesc pe toate! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS POZE |
Camy, imi place nouta ta semnatura..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
monalac spune:
mama,ce emotii am!
CAMI,NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!
SUN,ESTI MINUNATA!
abia astept vestile bune!!!
HAI,CAMI!!!!
moni_or spune:
Mda, s-a zis cu sanatatea mea mentala, sper sa o recuperez macar in parte dupa sarcina... Plang din orice, am plans la mesajele lui Diarux si al Carmenelei, am plans cand am vazut semnatura lui Camy, mai nou cand am timp ma uit la filme horror, ca la alea nu plang, in schimb cand am vazut o secventa din Tanar si nelinistit despre Craciunul in familie iar plangeam de rupeam...
CAMY, AMR 1 ZI!!!!! Superba semnatura ta!!! Dar n-o sa fie valabila decat o zi, ca maine tre' sa schimbi timpul viitor cu timpul prezent! Si daca tot ai atatia morcovi, ia da cativa si aici, sa punem de-o ciorba!
Multumesc de raspunsurile legate de fasole, o sa ii dau atunci, sa vedem daca o sa vrea.
DIARUX, multa sanatate, esti o prietena minunata, tare mult as fi vrut sa am si eu cu cineva o relatie de prietenie cum aveti tu si Carmenela sau Sun si Mada (desi preferabil nu la distanta), dar nu am avut ocazia.
Si pentru ca azi nu v-am hartuit inca cu intrebari, hai sa incep:
Putin probabil, insa cunoasteti cumva pe cineva care sa lucreze la service-ul Braun din Bucuresti? Am fost atat de inteligenta incat am stricat bratul blendero=mixerului Braun, trebuie sa-l trimit la Bucuresti la reparat insa mi-e ca o sa dureze vreun an si zeci de telefoane reparatul, ca mai am eu experiente de astea de trimis la service in alt oras si neprimit inapoi decat dupa nenumarate telefoane si o tona de nervi.
Sunt eu exagerata sau si voi v-ati urca pe pereti daca copilul vostru de 1 an si 3 luni n-ar vrea sa mai manance aproape nimic altceva decat paine? Dimineata si seara nu mai vrea nimic care sa nu contina paine, preferabil sa fie goala dar accepta si cu unt sau cu rosii (nimic altceva, am mai incercat cu castraveti, ardei, degeaba). Nu mai vrea cereale, gris, mamaliga... La pranz mananca un pic de supa dar la felul 2 iar tre' sa-i dau cu paine ca sa manance mai mult de 2-3 imbucaturi. Eu ma aflu la mijloc, maica-mea tot zice ca sunt exagerata si sa ii dau copilului ce-i place, sotul zice sa-l infometam pana o sa accepte ce-i dam, eu nici nu ma gandesc sa-l infometez insa ma apuca toti nervii cand vad ca numai paine vrea, ma gandesc sa nu isi faca obiceiuri nesanatoase si sa fie cat usa cand va fi mai mare... Ce ziceti? Cu ce as mai putea sa-l pacalesc care sa nu contina paine?
Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)