Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
nemary spune:
Gaby felicitari pentru fetita
sa ai o nastere usoara si o printesa sanatoasa.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
17+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
cami_antonia spune:
ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!
http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Ramy77 spune:
Neata burticute,
GabyHilla, felicitari pentru fetita ma bucur tare mult ca e asa cum ti-ai dorit

Castelana, jos palaria in fata ta, esti tare 
Imi pare rau pentru mama ta, dar a dovedit pana acum ca e o luptatoare, si cred ca asa va fi si in continuare.
Yaia, sa stii ca nu platesc nimic pentru analize, am achitat la inceput o suma mica, 15 Ron pt luarea in evidenta si atat, restul e moca. Si am inteles ca de la 7 luni incolo se fac la 2 saptamani. Eu nu zic ca nu e un stres micut in plus, dar daca asa crede dr. ca e bine? Ce sa zic, decat sa nu mai fac si sa-mi para rau mai incolo...
Eu incep sa numar orele care au ramas pana maine cand merg la control, sper sa fie totul ok, am emotii...
Va pup pe toate, sa aveti o zi buna,

Ramona, 20+
andra_s spune:
neata burtici!
denisa ai o burticuta f frumoasa, iar tu esti asa supla!!! 
gaby sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen.
alina sper sa ii treaca Ioanei tusea, micuta 
freedelia tu erai in facultate and kossir schimba scutece, eu ce sa mai zic, eram in liceu, cl a X-a ...
, ehe, ce vremuri!!! ![]()
si ca tot a venit vorba de scutece de unica folosinta, sunt de acord cu catelana, nici mie nu imi copii care merg la gradi cu scutecul la fund. si sa nu mai zic de discomfortul creat de scutceul ala ... eu ma gandesc cat de mult urasc absorbantul (te mananca, te irita, te ... de toate), si aveam nevoie de el doar 7 zile pe sapt, nu non-stop ca bietii copilasi. o sa incerc ca macar cateva ore pe zi sa il tin fara scutec de unica folosinta, sa ii mai respire si lui pielea, ce daca murdareste hainutele, le spal mai des, ma chinui eu putin decat sa chinui copilasul. sa nu intelegeti ca sunt anti scutece de unica folosinta, departe de mine, este o inventie grozava a sec XX, sunt salvatoare, mai ales pe timp de noapte, cand mergi la doctor sau mai stiu eu pe unde. doar ma gandeam ca sunt tare incomode si o sa incerc sa mai privez cteva ore pe zi copilasul de aceasta neplacere. iar aici se adauga si repulsia mea fata de mamele, nu de copii, ca ei nu au nici o vina, care isi lasa copii pana la 3-4-5 ani fara sa ii invete ca exista olita sau toaleta. de pe la 6-7 luni o sa imi pun copilasul al olita dimineata cand se scoala, inainte de baita sau cand il simt ca vrea sa faca treaba mare. si mama imi povestea ca tot la 6-7 luni m-a pus pe olita si deja la 9-10 luni cand ma trezeam ii ziceam: "issss" si faceam pis la olita ![]()
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
21+
- Iustin Stefan ???
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
E asa urat si intuneric afara incat imi vine sa ma intorc din nou in pat. Noaptea, oricum a fost un cosmar, ca n-am putut dormi deloc din cauza nasului. Am stat infundata mai toata seara, iar cand m-am intins in pat ma sufocam de-a binelea. Gatul mi-l bandajasem cu un sal, ca ma durea si imi venea sa tusesc continuu... Una peste alta nu m-am odihnit, iar dupa-amiaza voi merge la doctor sa fac Papanicolau, ca pe asta nu-l facui in sarcina, drag ce-mi e.![]()
Eu voi merge la control si eco abia saptamana viitoare, dar am deja emotii, ca tare imi doresc sa-l vad pe puiut.
Uneori, noaptea cand stau pe o parte mi se pare ca-l simt, dar miscarile sunt atat de firave incat nu stiu daca visez sau e adevarat.![]()
Citesc ce scrieti si mi se pare asa frumos ce simtit, chiar si temerile mi se par "frumoase" pentru ca sunt ale perioadei asteia speciale in care fiecare asteapta o minune mica sa o tina in brate.
Eu nu beau cafea, dar merg sa-mi fac un ceai cu miere si lamaie, asa ca, va invit cu placere!
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selina-d Yaia ai perfecta dreptate. In meseria asta de mamica iti trebuie multa iubire si daruire si mai ales respect pentru fiinta mica ce vine. E un proces de adaptare foarte complex, dar si cu multe satisfactii. Off topic, recunosc ca te stiu un pic, pentru ca intr-o vreme citeam la scutece capitolul dulceturilor si papanasilor ca si Victor al meu se incadra in zona si mai cautam sfaturi. O stiu si pe Erina de altfel de acolo. Nu am indraznit sa scriu acolo, pentru ca era gasca mai veche si formata, dar mi-a facut placere. Oricum nu mai am timp demult sa citesc si acolo. de la mine si un pentru papanasul Tudor. |
Ma gandeam doar ca mamicile aflate la prima sarcina se simt bombardate de informatii noi si e dificil cand sfaturile care vin sunt contracdictorii. Imi aduc aminte ca si eu m-am simtit descumpanita la un moment dat de avalansa informatiilor si am descoperit ulterior ca nu tot ce gasesti pe forumuri sau pe net e corect. Unele mamici au abordat o situatie intr-un anumit fel si nu a produs urmari, dar nu inseamna ca sfatul lor e cel corect, doar pentru ca nu a avut urmari neplacuta in cazul lor. Eu am norocul sa fiu o persoana care nu se intimideaza usor, dar multe mamici proaspete nu sunt asa si cedeaza usor tentatiei de a proceda intr-un anumit fel doar pentru ca asa au fost sfatuite.
Sunt de acord ca medicul iti cunoaste cel mai bine 'cazul' si el e persoana care sa te 'ghideze', luand in considerare situatia ta, a mamicii cu Bebelusul x. DAAAAR, nu intotdeauna medicul e cel mai competent. si chiar daca e, e bine intotdeauna sa intrebi: ce ii dai, de ce, ce reactii secundare poate avea, nu exista si alta posibilitate? si asta poti sa o faci daca esti corect informata. Nu trebuie sa ne fie teama sa intrebam si chiar uneori sa nu fim de acord cu medicii. Sunt si ei oameni si au tendinta de a o apuca pe 'drumul mai usor'. Dar veti vedea toate ca atunci cand e vorba de viata copilului tau, fiecare mamica devine o leoaica si asa si trebuie sa fie, sa va luptati si cu muntii pentru a lua cea mai buna decizie pentru puiutul vostru, indiferent ca e vorba de cum il alaptam sau doar daca ii punem un body in plus.
M-am intins aiurea. Concluzie: cititi mult, sfatuiti-va intotdeauna cu medicul, DAR, cel mai important, observati-va copilul si invatati sa-l cunoasteti!
Selina, da, la Dulceturi si Papanasi s-a format o gasca simpatica, unde eu ma simt tare bine. Noi te asteptam si acolo, putin curaj iti trebuie, sa scrii primul mesaj acolo, fetele se bucura de orice prezenta, sa stii.
Multumim si ii trimitem si noi un
lui Victor, care poate foarte bine sa fie Papanash, daca vrea. Noi il consideram deja de-al nostru!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Delia13 spune:
NEATA FETELE!!Ce urat e afara as sta numa in pat da tre sa fac putina curatenie
.Am vazut ca vb despre scutece si zicea ANDRA ca ea o sa puna bebeu de la 6-7 luni pe olita.Am mai auzit o cunostinta ca a facut asa si la un an era totul ok. Si eu ma gandeam sa-l pun mai devreme nu la 2 ani cum se procedeaza.Eu l-as pune pe la un an
ramane de vazut. ELLANIK, ai avut dreptate despre Dr. Balasa, vine la Euromaterna asa ca.... o sa nasc aici ca nu vreau sa ma mut la altcineva si nici sa nasc la judetean.citisem pe situ lor ca fac si credit poate ca platesc in rate
Delia13 20+
David Andrei
oanaiacovita spune:
Neata burticutelor.
Eu o sa lipsesc din peisaj pana luni. Maine mi-am luat liber sa mergem la noi acasa la Moldova in Radauti.
Sper ca Alina sa fie pe faza sa schimbe capitolul cand va fi.
Capitolul asta trebuie sa il recitesc, ca am avut atata treaba sa pot pleca maine si am citit pe diagonala, dar il trec la semn de carte si il recuperez eu pana nasc.![]()
Pupici si o zi frumoasa.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s mai fetelor eu nu sunt pudica, dar referitor la alaptatul in public, mmm, nu stiu ce sa zic, m-as simti cam aiurea, ca am i,presia ca toata lumea se zgaieste la o femeie cand alapteaza. poate asa gandesc acum, nepusa in fata faptului implinit. si daca ma gandesc ca am geamuri negre la masina si peste tot plec cu masina, cred ca am o scapare, am unde sa ma feresc, ca nu se vede nimic in masina de afara |
Fetelor, nu va faceti probleme cu alaptatul in public, ca nu iti scoti tzitzi la vedere. Tot timpul sa aveti la voi un scutec alb. Il puneti peste umar si il lasati peste capul copilului. Apoi puneti copilul la san si gata, nu se vede nimic.
Eu l-am alaptat pe Tudor pe banca in parc, in avion...ba in avion il aveam in wrap, era deja mascat, scoteam doar tzitzi si gata, il hraneam.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)