Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
Buna dimineata!
Andreea!!! felicitari!! Sarcina usoara si bebic sanatos! Va fi bine, ai sa vezi! 
Laurici,
cand ne mai vedem si noi?
Elle
pup pepenica sa treaca durerea de burtica!
Am uitat sa scriu ca m-am bucurat sa vad mesaj de la Virgo!
Nu prea mi-a dat ganduri bune ce-ai scris cu rascrucea in viata, dar sper sa fii bine! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
Moooor de somn. Cred ca de la vremea de afara...
Altminteri, raportez si eu prima noapte dormita cap-coada. Cred ca fii-mea a simtit telepatic "amenintarea" lui miri si nu s-a mai trezit pentru lapte. A dormit de la 9 seara pana la 6.30 dimineata cu mici scancete prin toiul noptii dar fara sa ceara lapte sau sa insiste in maraiala ei ![]()
Vera, nu am apucat sa o pun dimineata sa-si duca olita caci a fost mama pe faza si cand eleni a venit dupa mine la bucatarie sa ma ia sa-mi arate "opera" mama o si aruncase la wc
Bineinteles ca s-a lasat cu tipete "oita mia" (olita mea)...
Elle, offf...
4 luni v-ati chinuit cu colicii la eva??!! Poate scapi mai "ieftin" de data asta... Ce fac printesele? Cum a dormit annita? Si eleni a facut mai moale in perioada caninilor... Mai ales ca-i dadeam si panadol de durere si am vazut clar ca panadolul asta ii produce scaune mai moi 
Tu ce bunatati ai mai gatit?
Trebuie sa mai fac si eu ceva de mancare pentru copii ( de fapt pentru eleni
caci dimitris mananca ca de obicei ... adica nu mananca
!)
Fata mea este mare ciorbareasa... Are zile in care ii dau si cate 3 castronele de ciorba ( "baba") pentru ca-mi cere in mod expres...
In schimb nu mai vrea sa manance cereale... si nici iaurt nu prea mai mananca...
Mary, iti tin pumnii astazi la rezultatul de la TT
!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
toamna2009
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Buna dimineata! Andreea!!! felicitari!! Sarcina usoara si bebic sanatos! Va fi bine, ai sa vezi! ![]() Laurici, cand ne mai vedem si noi?Elle pup pepenica sa treaca durerea de burtica!Am uitat sa scriu ca m-am bucurat sa vad mesaj de la Virgo! Nu prea mi-a dat ganduri bune ce-ai scris cu rascrucea in viata, dar sper sa fii bine! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
back!!!!Chiar ma gandeam la tine acum vreo 2 zile cand eram la cora...
Vreau neaparat sa vin in parcul acela din fata blocului tau cu copiii... Numai sa fie vremea de stat in parc caci se pare ca va incepe sa ploua....
O chemama si pe mitsu sa vina si ea cu conrad...
Am vorbit aseara cu ea.
Conrad a avut amigdalita. I-a trecut a inceput din nouy sa mearga la cresa dar acum era ea tare racita, cu antibbiotic si ea si amigdalita pulsacee ( daca asa s-o scrie...)
si Eleni - 05.02.2008
toamna2009
nemary spune:
a iesit bine TT 
ahh, si ce ma enerveaza mama, am trimis-o pe ea sa-l ia si am rugat-o sa ma sune sa-mi spuna cum a iesit cand pleca de acolo. dar ea...a inteles gresit si m-a sunat dupa 1 ora(de fapt m-a sunat sotul) cand a ajuns acasa sa o ia pe Daria
nu stiu ce sa-i mai zic si sa-i mai fac, mereu imi face faze din astea, ii zic sa faca ceva sau sa ia pt Daria ceva de mancare si cand o intreb daca a facut imi spune ca nu a inteles bine.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
17+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
roli25 spune:
Neata,
Eladea felicitari pt burtica!
Miri, Laura, puii vostri se trezesc cu noaptea in cap, dar sa doarma pana la 10.30 o fi normal
? De fapt la 10.30 era liniste, acum dupa mesajul asta ma duc sa-i dau trezirea daca nu se aude nimic.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui nemary a iesit bine TT ![]() ahh, si ce ma enerveaza mama, am trimis-o pe ea sa-l ia si am rugat-o sa ma sune sa-mi spuna cum a iesit cand pleca de acolo. dar ea...a inteles gresit si m-a sunat dupa 1 ora(de fapt m-a sunat sotul) cand a ajuns acasa sa o ia pe Daria nu stiu ce sa-i mai zic si sa-i mai fac, mereu imi face faze din astea, ii zic sa faca ceva sau sa ia pt Daria ceva de mancare si cand o intreb daca a facut imi spune ca nu a inteles bine. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |

Feilicitari !!!!! Bravo! Ti-ai luat o piatra de pe inima!!!
Doamne cand ma gandesc prin ce am trecut eu cu TT, amniocenteza ...
Doamne, nu as vrea sa mai treaca nimeni prin asa emotii...Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
toamna2009
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui roli25 Neata, Eladea felicitari pt burtica! Miri, Laura, puii vostri se trezesc cu noaptea in cap, dar sa doarma pana la 10.30 o fi normal ? De fapt la 10.30 era liniste, acum dupa mesajul asta ma duc sa-i dau trezirea daca nu se aude nimic.Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |

Ioana lui sora-mea doarme asa mult. Dar ea se culca de obicei la 11.30 - 12 noaptea
Asa mult dormea si marc ?
si Eleni - 05.02.2008
toamna2009
roli25 spune:
Eu ii bag in pat intre 9.30-10...dar se mai chitaie vreo 10-15 min.
Marc de obicei se trezea, si bebe si acum in jur de 8. Rar il apuca ora 9 si a avut o perioada scurt si zbuciumata in perioada de gelozie acuta, la nasterea lui Andrei cand se trezea la 6.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
virgo spune:
Buna fetelor, eu tocmai ce-am mai terminat o repriza de plans ... vad iarasi gravidute si frustrarea mea creste fiindca as fi vrut tare mult sa ma numar si eu printre voi.
Va spuneam de un mare hop pe care-l am de trecut: mai pe romaneste, divortez. Sunt de-acum 7 luni de zile de cand eu si sotul meu suntem colegi de camera, au fost si palme asta-vara, si amenintari, tot balciul ...
Din pacate am renuntat la servici, ajunsesem ca toata viata mea sa se desfasoare in birou, nu mai apucam sa-mi vad copilul. Acum depind de el, financiar, incerc sa-mi gasesc alt servici dar sa mor eu daca stiu incotro s-o apuc, cred ca cel mai bine este sa ma intorc la ai mei si-oi vedea dupa aceea.
Nu indraznesc sa intentez divortul fiindca ma tem sa nu castige custodia, avand in vedere ca nu lucrez si nici alta sursa de venit nu am. Sper si trag tare ca poate vom ajunge la o intelegere, desi slabe sanse, mi-a declarat razboi pe fata.
Colac peste pupaza sunt in mijlocul unei furtuni hormonale: sanii ma dor si cred ca prolactina mi-e in tavan, am niste cicluri de discovery channel, ma doare epiziotomia. Si dau semne ba de anorexie, ba de bulimie, depresii etc etc etc. Cazimirul e si el bulversat, carat dintr-o parte intr-alta, e dificil, mananca prost, nu ma asculta. Nasoleala pe toata linia.
Gata, m-am plans destul. Dar sunt foarte, foarte singura.
Pupici la golani si domnisoare.
Mami de Matei Cazimir
alina023 spune:
Virgo, nu esti singura!! Nu am stiut prin ce treci, dar m-am gandit ca de bine nu e! Suntem aici pentru a te asculta (nu te plangi...spui doar ce simti si ce gandesti iar prietenii iti sunt alaturi in asemenea momente!), pentru a te incuraja, pentru a-ti sugera idei poate, pentru a face si cate putin haz de necaz (nu strica, desi imi inchipui cat de greu trebuie sa fie).
Scrie-ne, daca doresti poate fi si pe privat (daca vrei iti trimit telefonul meu si iti sunt disponibila la orice ora ca sa stam de vorba). Cu cat vei vorbi mai mult si cu cat nu vei incerca sa treci singura prin asta, cu atat mai usor va fi!
Imi pare extrem de rau sa aflu asta, dar dupa furtuna de acum va iesi si soarele! Iti tin pumnii sa iti gasesti ceva de lucru cat mai repede si cred ca ar fi minunat daca parintii tai te-ar putea ajuta.
Curaj, mami de Cazimir! Capul sus, spatele drept si da-o-n ma-sa de belea, o vei depasi!!!
Iti suntem alaturi!! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!