Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Virgo si-ti trimit o imbratisare.Sper din tot sufletul sa-ti gasesti repede serviciu si sa treci cu bine de aceasta rascruce.Nu stiu daca e bine sa-ti parasesti domiciliul acum,sa zica zuzicile competente daca e asa sau nu.Sunt sigura ca ai tai or sa te ajute si o sa te sprijine.Trebuie sa fii tare pentru Cazimir.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Virgo...aici suntem toate...
Pot sa-ti spun ca in Romania copii(mai ales la varsta asta)sunt dati mamei,in plus daca ai tai pot dovedi(cu adeverinte,cupoane de pensie,acte de proprietate) ca te pot intretine si te pot lua in spatiu iti cresc si tie sansele,ai spus ceva ca te-a si lovit nu ai nici o dovada? martori (vecini care au auzit cearta,o prietena carei i-ai povestit)?Of curaj mami,fi tare si fa ce simti ca e mai bine pentru tine si puiul tau.

Mergi la inceput

Nemary ma bucur ca a iesit bine analiza...
Micky cu intarziere:La multi ani!,scuza-ma da tare imprastiata sunt.

Mergi la inceput

eladeea felicitari!!
Sarcina usoara si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Multumesc mult pentru sprijin, fetelor.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Virgo...aici suntem toate...
Pot sa-ti spun ca in Romania copii(mai ales la varsta asta)sunt dati mamei,in plus daca ai tai pot dovedi(cu adeverinte,cupoane de pensie,acte de proprietate) ca te pot intretine si te pot lua in spatiu iti cresc si tie sansele,ai spus ceva ca te-a si lovit nu ai nici o dovada? martori (vecini care au auzit cearta,o prietena carei i-ai povestit)?Of curaj mami,fi tare si fa ce simti ca e mai bine pentru tine si puiul tau.

Ai mei pot dovedi toate astea, sunt proprietari, domiciliul meu a ramas acelasi. Nu am nici o dovada ca m-a lovit, politia n-am chemat-o, vecinii cred ca erau plecati si, la naiba, nu mi-a lasat nici o urma ! Am povestit totul a doua zi avocatului.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Draga Mami de Cazimir (Virgo) noi putem sa te incurajam si sa incercam sa intelegem prin ce treci, sa fim umarul de care ai nevoie in momentele grele si poti oricand sa ne spui ce ai pe suflet pt ca asa te descarci si tu. Uite mai sunt mamici in aceeasi situatie si iti mai pot da un sfat ca sa stii ca nu esti singura.
Viata merge mai departe si fiecare trebuie sa-si asculte inima si sa faca ce e mai bine pt el. Capul sus si mergi inainte!

Mary felicitari pt TT si chiar vroiam sa te intreb ce face bebelina din burtica? Ai mai vazut-o la eco?

Roli si Luca se trezeste tarziu in comparatie cu ceilalti clopotei. El face nana de pe la 22:30 - 23:00 pana pe la 9:30 - 10:00 sau chiar mai tarziu si urmatorul somn il are de la 14 la 17. Asa ca inca doarme bine(chiar foarte bine) ... sa vedem pt cat timp pt ca incep serviciul si o sa-si dea peste cap programul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

virgolegat de bataie nu pot sa spun nimic ...a fost un caz izolat?
dar vreau sa spun ca o familie merita o a doua sansa. poate cu tactica necesara o popti salva. asta binenteles daca tu vrei . eu ma gandesc ca acolo mai exista ceva sentimenete din moment ce sotul tau tolereaza sa locuiasca inca cu tine de atata vreme,sa te sustina financiar. daca nu ar mai simti nimic pt tine ma gandesc ca nu ar astepta sa intentezi tu divort, ar avea el initiativa. nu stiu paote ne dai mai multe detalii in legatura cu sentimentele tale vis-a-vis de sot.. si atunci cred ca sustinerea noastra ar fi mai tintita la obiect
daca crezi ca mai simti ceva eu zic ca merita sa lupti ca sa creasca copilul tau langa ambii parinti, daca nu este o lupta grea si poate inutila
sa nu ma certati pt ce am scris dar sunt o sustinatoare inflacarata a familiei

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicka

virgolegat de bataie nu pot sa spun nimic ...a fost un caz izolat?
dar vreau sa spun ca o familie merita o a doua sansa. poate cu tactica necesara o popti salva. asta binenteles daca tu vrei . eu ma gandesc ca acolo mai exista ceva sentimenete din moment ce sotul tau tolereaza sa locuiasca inca cu tine de atata vreme,sa te sustina financiar. daca nu ar mai simti nimic pt tine ma gandesc ca nu ar astepta sa intentezi tu divort, ar avea el initiativa. nu stiu paote ne dai mai multe detalii in legatura cu sentimentele tale vis-a-vis de sot.. si atunci cred ca sustinerea noastra ar fi mai tintita la obiect
daca crezi ca mai simti ceva eu zic ca merita sa lupti ca sa creasca copilul tau langa ambii parinti, daca nu este o lupta grea si poate inutila
sa nu ma certati pt ce am scris dar sunt o sustinatoare inflacarata a familiei

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Vero, din pacate s-a intamplat de doua ori. Nici prima oara, nici a doua oara nu si-a cerut scuze, mai tarziu a baiguit ceva, dar insuficient ca sa ma faca sa-l cred. Imi spune tot timpul ca eu sunt singura vinovata pentru reactia lui si ca acum intelege de ce barbatii romani isi bat femeile ! Si eu sunt sustinatoarea familiei si cand m-am casatorit n-am luat in calcul ca intr-o zi se va si termina ! De aceea sunt in deriva si de aceea m-am intors de la ai mei, sa vad ce-a mai ramas: tacere. Suntem straini si nici nu ne mai pasa, ma priveste ca pe o mobila, abia daca mai vorbim.
Din pacate, nu-l mai iubesc.
Dar putem ramane prieteni si parinti pentru Cazimir.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Virgo numai tu stii cum e cel mai bine si daca merita sa mai incerci...eu vorbesc doar din experienta mea...la noi totul a inceput cu o palma si s-a ajuns la amenintare cu cutitul...Eu sanse i-am dat,dar nu s-a schimbat...si acum ma vrea inapoi,defapt sa locuim impreuna doar pt fata...dar eu simt si stiu ca cel mai bine pt Bia e sa ne despartim,daca vrea sa-i fie tata poate sa ii fie si asa...repet raspunsul il gasesti numai in inima ta.

Mergi la inceput