Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

eladeea, ce surpriza! ha ha ha! nu intelesesem nici eu bine mesajul:))) dar sa fie intr-un ceas bun! sa fie ce iti doresti si sa ai parte doar de clipe frumoase in sarcina!

nemary... cu mama... tre s-o iei la itnrebari s anu cumva sa aiba o pb neuronala la mijloc. spun ,nu dau cu parul. dar cu a mea asa am icneput sa am pb. si bine ca ai facut TT. pusici

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Am citit mesajul lui Virgo si ma doare inima pentru ea Draga de tine, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, mai ales ca, pana sa veniti in Ro, stiu ca a intelegeati frumos (cel putin eu asa retin). Oricum partea pozitiva (sa spunem asa) e ca divortezi in Romania si copilul va ramane sigur la tine. Nu se ia copilul de a mama decat daca se demonstreaza ca-i denaturata, un pericol pt copil sau ca-l neglijeaza. Cum ti-au spus si fetele, daca ai tai te iau in spatiu si au conditii etc. el nu are nici cea mai mica sansa sa-l ia pe Cazimir!
Te pup cu mare drag si sper sa treci mai repede peste perioada asta urata din viata ta.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Virgo, imi pare nespus de rau sa aud prin ce treci. Iti doresc sa fii tare si sa termini totul cu bine. Insa, fii te rog cu mare bagare de seama, vorbeste cu avocatul despre toate chichitele care pot interveni. Trebuie sa le contrazic pe fete cu un caz real, mama finei mele, care a pierdut copilul pentru ca a parasit domiciliul inainte de pronuntarea finala. El i-a declarat din primul moment ca ii va lua copilul si asa a fost. Copilul avea 5 ani. La ei nu a existat violenta. Nu a mai mers treaba intre ei si au hotarat sa divorteze. El a facut tot ce i-a stat in putinta sa ii ia copilul si a reusit cu un avocat care s-a pretat la mizerii. Ea nu numai ca nu era denaturata, ci era o mama care isi iubeste copilul mai mult decat orice pe lume. In Romania se poate, din pacate justitia e corupta! Nici pana in ziua de azi, ea nu e convinsa ca faptul ca a plecat a cauzat pierderea copilului, pt. ca el avea o avocata celebra pt potlogarii (Ana Diculescu...fetele care lucreaza in domeniu tb s-o stie) si probabil i l-ar fi luat oricum.
Te rog ai mare grija!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

hei, Miri, da, sigur mama are ceva probleme, nu stiu de ce fel, mai ales ca dupa moartea mamei ei(acum 2 luni) inca nu si-a revenit. si il mai are si pe taica-miu care ii mananca zilele si nervii. dar...atunci cand e vb despre un copil mic, asa cum e Daria, as fi vrut sa fie mai atenta la ceea ce ii spun.

Virgo, chiar asa, imi amintesc cat de incantata erai ca veniti in Ro, pe atunci probabil lucrurile stateau altfel. dar, asa cum a spus si Roli, nu-ti parasi domiciliul inainte de sentinta definitiva. iar daca nu-l mai iubesti...pai nu are rost sa stai cu el doar pt.Cazimir.
si sincer imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla, mai ales ca o alta zuzica de-a noastra, care nu a mai intrat de muuuult pe aici, a divortat si ea de curand.
noi suntem alaturi de tine si te sustinem

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

vin si eu sa ma plang ... eva face kk si mai imprastiat, nu prea vrea sa pape, acum astept sa se trezeasca sa vad cum sta cu febra. anna e cu burtica, plange si se agita si se chinuie sa faca kk .. azi am tot ridicat-o pe eva in brate s-o spal la fundut ca s-a si inrosit si ma doare operatia ..

miki off pana s-o face si anna mare cred ca albesc, pe bune!

nemary sper sa fie de la canini .. de altfel e cu mana in gura toata ziua si cand o intreb ce o doare, imi arata la caninic si spune "ici doale mami" .. FELICITARI PENTRU REZULTATUL BUN LA TT!

virgo imi pare tare rau pentru situatia ta. e inacceptabil ca a ridicat mana asupra ta .. eu sper si tin pumnii sa primesti custodia copilului!

laurici felicitari pentru noaptea cap-coada .. eu oare cand o sa am parte de asta? bunatati nu prea am mai facut .. azi o ciorbita de perisoare de pui ptr eva. praji nu am mai facut dar voi face un tort ciocolatos pe 4 noiembrie ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Virgo, imi pare nespus de rau sa aud prin ce treci. Iti doresc sa fii tare si sa termini totul cu bine. Insa, fii te rog cu mare bagare de seama, vorbeste cu avocatul despre toate chichitele care pot interveni. Trebuie sa le contrazic pe fete cu un caz real, mama finei mele, care a pierdut copilul pentru ca a parasit domiciliul inainte de pronuntarea finala. El i-a declarat din primul moment ca ii va lua copilul si asa a fost. Copilul avea 5 ani. La ei nu a existat violenta. Nu a mai mers treaba intre ei si au hotarat sa divorteze. El a facut tot ce i-a stat in putinta sa ii ia copilul si a reusit cu un avocat care s-a pretat la mizerii. Ea nu numai ca nu era denaturata, ci era o mama care isi iubeste copilul mai mult decat orice pe lume. In Romania se poate, din pacate justitia e corupta! Nici pana in ziua de azi, ea nu e convinsa ca faptul ca a plecat a cauzat pierderea copilului, pt. ca el avea o avocata celebra pt potlogarii (Ana Diculescu...fetele care lucreaza in domeniu tb s-o stie) si probabil i l-ar fi luat oricum.
Te rog ai mare grija!

Roli, multumesc de atentionare, la noi e cu totul altfel, in primul rand copilul n-are nici 2 ani, nu 5. Ar fi un dezastru sa dai un copil atat de mic unui barbat de varsta lui, cu probleme mari cu alcoolul, capabil de violenta, inconstienta si iresponsabilitate. Si-apoi, nici bani nu are sa mituiasca pe nimeni. Basca, ca mai e si strain !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Virgo iti tin pumnii sa fie bine .
Ati incheiat casatoria in Romania? Cazimir are cetatenie romana ?
Daca divortul se incadreaza pentru a fi judecat de legea romana ai sanse mari sa iti fie incredintat baiatul si el sa aiba drept de vizitare.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru sarcina , stiu ca iti doreai mult inca un bb !
Sarcina usoara!

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Virgo iti tin pumnii sa fie bine .
Ati incheiat casatoria in Romania? Cazimir are cetatenie romana ?
Daca divortul se incadreaza pentru a fi judecat de legea romana ai sanse mari sa iti fie incredintat baiatul si el sa aiba drept de vizitare.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Nu, casatoria nu s-a oficiat in Romania dar domiciliul meu a ramas in Romania si resedinta lui e acum la Cluj. Deci se va judeca la Cluj. Copilul are prin nastere dubla cetatenie.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

E ok atunci.
Se va face ancheta sociala si veti aduce martori. Cred ca va fi ok.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput