Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

lala, nici eu nu sunt sigura ca rezist sa o las sa planga... acum incerc sao culc mai tarziu ( dovada sta faptul ca am intrat pe net la ora asta la care eram in pat alta data ) poate ca nu se va mai trezi la 5; implicit sa-i dau sa bea laptele mai tarziu caci poate mananca prea devreme -pe la 19.30 - si i se face foame la 3....

Vera, mi-ai dat o idee minunata sa o pun pe ea sa-si duca opera la baie !!! Abia astept maine dimineata momentul!

Elle, ce face eva? a mai facut febra? Poate o fi totusi de la canini ! Si poate ca si anna a fost doar indispusa si nu incep colicile Eva a avut colici ? Stiu ca alinush a tras rau cu anita ei si crizele de colici... dar nu-mi amintesc daca eva a avut sau nu... Eu am fost norocoasa in privinta asta la ambii copii caci ei nu au avut colici. Ceea ce iti doresc si tie !!!

Alinush, ce bine ca anita ta este mai bine!!! Luca ce mai face?A fost ocolit de raceli, nu ? La dimi asa se intampla... Se vede ca a crescut si i s-a mai intarit sistemul imunitar !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

II !!!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Daca nu era Laura sa ma lamureasca eu nu ma prindeam, mult m-am uitat ca stiti voi la ce, pana am trecut mai departe si m-am destupat . Sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Vera, mi-ai dat o idee minunata sa o pun pe ea sa-si duca opera la baie !!! Abia astept maine dimineata momentul!

si Eleni - 05.02.2008

toamna2009

Chiar sunt curioasa daca functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

II !!!!!

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

BLOGUL NOSTRU

FELICITARI ANDREEA!! SA AI O SARCINA USOARA CA UN FULG SI UN/O BEBELUS/A SANATOS/SANATOASA!!

Doamne ajuta sa fie totul bine!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici ma intrebi daca eva a avut colici ... off Doamne nici nu vreau sa-mi amintesc. a fost groaznic .. saracuta plangea de dimineata pana seara .. asta s-a intamplat pana pe la 4 luni .. sper sa nu fie la fel si la anna.

eva pare ok .. nu a mai facut febra dar face kk mai des si un pic mai moale ... asa am patit si cand i-au iesit maselele (4) .. sper sa fie de la dintosi!

azi a fost iara zi de cantar .. anna are 5440g la 3 sapt de la iesirea din spital (4310g). incet incet se face si ea pufosica ..

pupici

noapte buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Multumesc mult de urari si va pupacesc dulce!!! (Miri, Alina, Laura ) Va ofer in continuare ceva dulce ca mi-a mai ramas o tona de mancare de ieri ... ma pregatisem pt un batalion intreg dar n-a aparut toata lumea ... mai avem o repriza de musafiri in we ...

Felicitari Andreea pt bebebica mic din burtica, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!! Adevarul ca nici eu nu m-am prins dar bine ca ne-a lamurit Laura.

Elle chiar daca incep colicii la Anna stii ca o sa fie o perioada mai grea, dar o sa treaca ... asa ca fruntea sus si Magne B6 pentru a rezista. Si da in principiu nou nascutii au temp mai ridicata la inceput, dar se normalizeaza dupa 3 luni.
Si in legatura cu nazbatiile Evei sa stii ca sunt absolut normale ... nu cred ca vrei sa povestesc ce mai face Luca si cate cucuie are in cap ...

Miri ce as vrea sa fiu in papucii tai ... NY! NY! NY! Mmmmmmmmmmmm ... sper ca o sa va distrati bine(parca era cadou sau nu tin eu bine minte ) si ca o sa ne arati si noua pe urma poze, nu???

Pupici si noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

felicitari ELEADEA, sa ai parte de o sarcina frumoasa si un bb sanatos.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura, sa stii ca si eu si sotul ne trezim noaptea sa bem apa, poate nu in fiecare noapte dar oricum dormim cu "sticla la cap" Daria mananca laptele pe la 21 si adoarme pe la 22 pana la 8.30-9, cu unele nopti in care se trezeste, dar nu de foame.
cu kk si noi procedam la fel ca Vera, dupa ce face la olita, ii aduc hartie sa se stearga, apoi arunca singura olita si trage apa. si este f incantata.
am ras ieri de una singura cand am citit ce va face Eleni dar nu am mai apucat sa scriu.

Elle, sigur este de la canini, eu zic sa nu te ingrijorezi. colici nu stiu daca are Anna, Daria a avut o perioada destul de scurta si se mai linistea de la SAb simplex.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!

Este clar ca sunt in contratimp cu voi... Cand va strangeti multe aici si umpleti pagina dupa pagina eu nu pot intra pe forum... cand intru eu... intrati voi mai "subtirel"

Va servesc cu o cafeluta virtuala si ma duc si eu la una reala

si Eleni - 05.02.2008

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

multumesc mult pt urari dragelor...sa dea DD sa fie bine pana la capat de data asta...

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput