Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

aaa, frisca hulala...
asta este vegetala, nu?
si mie imi iesea tare asta vegetala....
dar de cand urmaresc emisiunea cireasa de pe tort mi-a intrat in cap sa "lucrez" cu frisca din smantana.... ca asa zicea acolo nenea varlan
e, si frisca asta din smantana batai de cap mari mi-a dat de fiecare data !( norocul meu ca nu au fost multe dati )

cred ca mai bine am vorbi pe mes ca suntem singure pe aici

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ema si eu sper sa fie mai usor cu 2 copii...dar mai incolo...cand cel mic va avea 4 ani, mai e de asteptat. Oricum de pe acum pot spune ca ai mei se joaca muuuuuult impreuna...dar e departe de a fi liniste. Mie una mi se pare mai usor acum fata de perioada cand era Vlad mic. Iulia e deja independenta...ea se imbraca singura, mananca singura...mai trebuie sa o ajut pe ici pe colo, dar se descurca in linii mari. Gelozie este, dar nu ceva de speriat.

Elle, ce pofta mi-ai facut Superba Eva cu codite.

Ceska, desi am 2, cand vad unul mic asa ma apuca o pofta de inca unul. Prietenele mele acum s-au apucat de treaba si una are un bb de 2 luni, o dulceata, nu ma mai saturam sa il tin in brate si una e gravida (fina mea) ...abia astept sa nasca, parca ar fi al meu

Pai bine Laura..asta faci tu in concediu? E o zicala si ti se potriveste: "Cand stam noi prin munca cinstim/sarbatorim"

Nici Vlad nu sta atent cand ii citesc (Iulia stiu ca era fff incantata si atenta) insa cred ca e normal, ei au atentia fff limitata, cred ca e de la 1 min la 5 min. Aleg carti cu poze multe si explicite si putin text si ii povestesc povestea prin poze...de fapt sunt mai mult comentarii la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Mai, fetelor, voi ma speriati pe mine cu copii vostrii cei isteti si vorbareti....intreaba "ce e aia?" si alte chestii....pai inseamna ca la noi chiar e dezastru..
Cand vrea ceva Bianca face "mmmm" si-mi baga in ochi ce vrea, iar de vorbit...slab tare :
mama, tata, emi (tata), adei (ardei), as (alex), papa, nu-i, mamaii, tataii, ao(alo), mah(mar), apa(opa-cand se aseaza in fund), si in rest, tot ce-i zic e "nuuuuu"....
Sa ma ingrijorez? E destul de mare, maine poimaine face 2 ani....si apoi, nu mai vb de pampersi...nici macar nu anunta cand a facut ceva in ei...trebuie s-o controlez eu.....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, iar cand intru ma uit la poze...mai degraba decat sa scriu...

am fost si noi la prima eco, sarcina e acolo, la fel si embrionul...de data asta... asa ca...doamne ajuta...pana la urmatoarea eco in care vedem activitatea cardiaca, stau ca pe ghimpi...dar sper totusi sa fie bine... ceva semne slabe de sarcina am...insa nu zic hop pana nu sar gardul...

am admirat ultimele pozici cu pici...care mai de care mai dragalasi...si marisori...

Elena, cand a trecut o luna??? ce fetita mare ai deja...

cat despre cadou, si eu caut...si nu gasesc... asa ca stau pe amazon si ebay da de imi apare cadoul minune in fata...

ma gandeam si eu la profesorul Koala, de care zicea Elena, dar Eric n-are rabdare sa asculte povesti...cred ca numai cand va mai creste ii voi lua asa ceva...

pupici tuturor! o zi frumaosa! si calduraosa!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

mai ,fetelor, daca voi vreti sa va ingrijorati, nu va poate opri nimeni dar parerea mea sincera ca nu aveti de ce . daca vreti sa faceti o comparatie intre clopotei, nu o faceti pe bucatele.daca veti compara doar vorbitul, vor fi cu siguranta diferente enorme, dar asta nu inseamna absolut deloc o problema in dezvoltarea celui care vorbeste mai putin. comparate toate activitatile lor de acum, a final veti vedea ca au o evolutie absolut normala toti. De exemplu matei, ca mi-e cel mai la indemana, cum va spuneam mai mult de 10 cuvante monosilabice, nu scoate si ma inebuneste cu asta ,asta , pana imi dau eu seama ce vrea in schimb e foart ebine dezvoltat la nivel motor. alearga, se catara , se joaca cu mingea la fel ca un copil de 3-4 ani. fiind si bine dezvoltat fizic 94cm-14kg si ceva, nimeni nu ma crede ca nu are nici macar 2 ani. in casa , alearga dupa niste bilute colorate, dupa mini, dupa baloane, se joaca cu animalute de plus, in mare fuga, se opreste maxim 3 minute, umple testoasa cu forme de sortat si o ia iar la fuga. in nici un caz un copil ca el nu va avea rabdare sa stam sa citim, cel mult ne uitam 1-2 minute pe poze si gata. tocmai de aceea nici nu va invata usor sa vorbeasca ,pentru ca nu are rabdare sa stea sa repete dupa mine. tot ce inseamna sortat ,le face extrem de usor, jocurile care presupun logica si concentrare de maxim 1-2 minute le face super bine . deci sa ma ingrijorez ca nu vorbeste ? eu sunt de parere ca nu . daca gresesc, ma puteti trage de urechi
daca ati avut rabdarea sa cititi placinta, nu pot decat sa va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Irina ai absoluta dreptate
Si eu am un duracell si inteleg exact ce vrei sa spui. Andrei exceleaza in multe lucruri , motric este mult peste nivelul de 2 ani ( merge cu spatele, sta intr-un picior, sare de pe un picior pe altul, face tumbe pe covor, urca/ coboara scari, se catara peste tot , joaca fotbal alergand cu mingea la picior, merge cu trotineta lui Bogdan etc ) , concentrarea este absolut ok, atentia idem, face jocuri logice fara verbalizat, intelege comenzi multiple.De vorbit ....abia incepe
Ma ingrijoreaza aspectul ? DA.
Dar asta nu inseamna ca nu e normal.
Am eu piticii mei care se lasa greu dusi.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

cateva pozute de azi .. aici

tortul in sectiune .. aici

si ..

"veronica"

pupici si noapte buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

La multe lunite Anna Sophia!!!Sa cresti mare si sa fii sanatoasa.[pu]

Am vazut si pozele bineinteles.Sa stii ca seamana Eva putin cu Veronica.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Seara buna!!

Gabritza, i-ai facut Dariei un exudat?
Eu i-am facut lui Razvan ca numa nu-i trece tusea.Si se mai trezeste si noaptea din cauza ei.Si se parte ca e cum am banuit.Are ceva in gatutz.Nu stiu inca ce, maine imi da antibiograma si voi stii ce anume are.

De gripa asta nu mai vreau sa aud nimic, da nimic, m-am saturat de cat se vorbeste despre ea.De parca gripa astalalta nu e mortala.Si asta pe care o stim noi, care vine in fiecare an e la fel de molipsitoare si cateodata mortala.De ce se faca atata caz de gripa porcina?
Castiga cineva ceva din asta?Poate cine face vaccinul??Hmmm, ceva pute aici.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Am intrat sa va arat si eu pe Tommy, al treilea clopotel american costumat de Halloween:

http://picasaweb.google.com/jjordache/Halloween2009#

A fost pirat si s-a distrat teribil, cu alti 4 baietei din grup au mers la Trick or Treat prin vecini dupa cules bomboane.

In cateva cuvinte: suntem bine, merge la gradinita, cu greutatea sta asa si asa adica are 12.5 kg, mananca mult mai bine si mai diversificat. Ii plac mult perele si uraste bananele.

Poate ca ar fi util sa scriem ce le gatim si ce le place sa manance, sa ne mai inspiram una de la alta. Voi le dati ceva prajit gen snitele? Eu da, omleta, snitele, chiftelute.

De vorbit vorbeste romaneste, mai face propozitii si ne uimeste in fiecare zi cu ceva nou. La gradinita vb tot romaneste, deci nu stie engleza deloc. Trebuie insa sa incepem ca la vara il dau la o gradi americana si sa stie macar cuvinte de baza.

Eu va urmaresc in fiecare zi cand am tp sa intru, pupici clopoteilor frumosi si isteti, salut toate noile mamici si bebelusii, gravidutelor noi le doresc sarcina usoara si copii sanatosi.

P.S. Simona (Gatta): mi-a spus bunica mea ca am fost botezate (eu si sora mea geamana) de bunicul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle delicios tortul, dar mai delicioase sunt Anna si Eva .
Raly simpatic foc piratul tau si filmuletul e super, cum il durea pe dovleac burta si caputul :). Nu-ti face griji cu engleza, odata intrati in colectivitate prind foarte repede.
Laura e nebunie mare si aci cu gripa porcina, mai mare nebunia e cu vaccinul daca sa il faci sau nu! Am avut colegi cu gripa(ei sau copiii lor) si din fericire nu a fost la nici unul nevoie de spitalizare. Si eu cred ca e un pic cam mare valva pe tema asta.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput