Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
referitor la mancare...vreau sa va spun ca am descoeprit tratamentul minune, daca-i pot spune asa...e vorba de BIOCIN, un produs naturist, pe baza de drojdie, e superrrrrrrr...adica de 2 zile i-l dau si deja mananca mult mai bine...si diversificat, fata de ce manca...si-mi cere el singur papa, chiar daca inainte trebuia sa umblu cu lingura dupa el..![]()
pentru mamicile de mofturosi, cred ca puteti incerca...cine stie, paote va ajuta si pe voi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
grati.ela spune:
Gaby nu stiu daca te-am
de ziua ta dar daca nu am facut-o uite 

aici! Un
si pentru printesuca Annutza de Elle.
Eu sunt varza cu timpul. Joi si vineri am 8 ore si in rest alerg la puterea a doua. Ozi invata muuuuult...s-a ambitionat sa ia numai 10 (are deja 18 de 10....notele de la evaluarea initiala de la romana si mate nu le-au trecut profii in catalog si asa a scapat de 2 de 9
). Inotul e la economic ca s-a inchis Lia Manoliu si acum e la Miramar...fiind mai departe merge doar de 3-4 ori/sapt.
Nici Dudu nu e un vorbaret...de vreo saptamana a inceput sa mai stalceasca ceva romana...zice tango (tago), gura (dar zici ca e Donald asa sunet scoate) si alte vreo 10 cuvinte. De catarat se catara dar nu manifesta interes decat pt masinute, creioane, mazgaleala...intr-un cuvant nu exceleaza decat la dans (unde-ti joaca o sarba de te rupe![]()
).
intrebare intrebatoare: in scoala o colega are gripa asta porcina - a confirmat azi...mai merg maine la ore sau ma dau ascunsa in casa?
ceska777 spune:
Buna dimineata,
stau la comp si privesc cum mijesc zorii....tati si gaza s-au trezit la 5:30, sotul a plecat la munci gaza ameninta sa ma lase fara net ca umbla la modem....
Avem.......cafea, cafea, cafea pentru toata lumea.
Gabriela,
hm, acuma daca colega a anuntat ca e bolnava ma gandesc ca sta acasa... si daca n-ai avut contact direct cu ea in ultimele zile poti merge la scoala. Altfel poate sa iti fie frica de oricine, poate un student care o incubeaza, stranuta in caiet si ti-l da la corectat. Sau o iei din supermarket cand iti stranuta caserita in fata...
Sa ne spui cum ii merge colegei daca va tine la curent....precis sta 2-3 sapt acasa cu febra dureri de membre, cap, eventual si tuse si dupa o sa zica ca n-a fost mai rau ca o gripa anuala normala, SPER!
Eladea,
o sa intreb dr daca imi poate prescrie ceva pentru apetit si pentru imunitate (gaza nu serveste citrice si fructe desi cere in fiecare dimineata suc de portocale) dar nu cred sa ne dea decat vitamine ceva, si asta cu greu!
Mie oricum mi se pare slab, palid si incercanat si daca n-as stii ce chin urmeaza i-as face iar analize.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
gabrittza spune:
neata!multam de cafea ceksa
mai dau si eu una pt cine nu a apucat...
Laura nu am dus-o pe daria la cresa de 2 saptamani.si pot spune ca acolo se obisnuise iar doamnele o laudau zilnic ....acum dupa 3 saptamani de stat acasa nu stiu cum va reactiona...sper ca bine.
ma gandesc insa cu groaza ca mai sta o saptamana acasa deci ne va dispera numai in casa.
om vedea cum ne descurcam.azi mergem iar la control sper sa imi zica dr ca e mai bine ca altfel innebunesc
va pup si va doresc o zi buna tuturor si un week-end placut in caz ca nu mai intru azi
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Eladea, o sa intreb dr daca imi poate prescrie ceva pentru apetit si pentru imunitate (gaza nu serveste citrice si fructe desi cere in fiecare dimineata suc de portocale) dar nu cred sa ne dea decat vitamine ceva, si asta cu greu! Mie oricum mi se pare slab, palid si incercanat si daca n-as stii ce chin urmeaza i-as face iar analize. Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska, te inteleg perfect...si Eric are daor 11 kile,dar cine-l vede zice ca arata bine... in schimb, toata lumea (inclusiv medicii care l-au vazut) zice ca e palidut(desi f ciudat la analize sideremia a iesit peste limite)...si are ceva cearcane vinetii sub ochisori...insa un pediatru mi-a zis sa nu-mi fac pb, ca e in limite normale...nu stiu ce sa mai zic...
oricum, BIOCIN-ul e si imunostimulator...sper sa ne ajute si din pctul asta de vedere...
sper sa fie totul in regula la voi...
paote ca au ei toane, paote ca nu e nimic, doar noua ca mame 'exagerate' (cum ne zicea cineva) ni se pare ca are una, alta...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa!!!
Multam#355; de cafea ceska
asta daca mai esti pe faya si nu te-a deconectat de la net piciul umblator ![]()
ereena, pai chiar nu arata de copil de pana in 2 ani piciul tau...
p.s. ... cum au iesit sarmalele
??? mi-ai facut o pofta... cred ca-mi iau o varza mica de la super astazi si imi fac si eu cateva sarmale in oala aia de lut... plus prajitura cu crema de lamaie de la elle...
raly, m-au incantat fotografiile cu micutul tau pirat
ca si mateiasul lui irina, si al tau pare muult mai mare... ce frumos s-au distrat picii... ce veselie pe ei... Da' bomboanele acelea, dulciurile primite au fost si mancate de ei
? asta apropo de ce le dam sa manance...
si eu ii mai dau snitele de pui dar nu prea ii plac; oricum, dupa ce le scot de la prajit le las pe un servet de hartie absorbant sa mai traga din uleiul acela. La fel si cu chiftelutele...
M-ai dat o idee cu chiftelute... poate fac si eu. Soacra-mea face niste chiftelute / biftec le spune ea / tare gustoase si nu le prajeste ci le face la gratar.. am facut si eu asa dar sincera sa fiu urasc sa spal cuptorul apoi sau cratarul acela de aragaz...![]()
Fata mea este maaare cirbareasa... de cate ori o intreb ce vrea sa manance imi spune "baba" - adica ciorba![]()
aseara i-am dat spaghete cu cascaval
dimineata mananca : tartine cu unt si cascaval/ ou fiert / sandvis cu sunca de pui / cascaval cu rosii taiate cubulete/
la pranz: ciorbe - de fapt supe ca eu nu acresc decat cu rosii - de tot felul, piure cu carnita de pui/ ardei umpluti sau caneloni sau musaca cu carne de vita tocata
seara cam la fel cu dimineata mai putin oul...
mie mi se pare destul de saracut meniul ei...
A, mai bea cate 200 ml de suc facut de mine din portocale/ graef rosii/ mere/ morcov. si mananca banane/portocale sau grefuri cu multa placere.
La cresa mananca si sfecla rosie - o sa-i fac si eu acasa
Iaurturile nu prea ii mai plac. Cerealele nici atat... sa nu le vada... zahar primeste doar cat este el in biscuitei sau placinta cu branza sau chec si asta odata la cateva zile...
Lapte bea dimineata si seara dar nu mai mult de 220ml.
abia astept si eu sa ma inspir din meniurile celorlati clopotei!
gratiela, felicitari lui ozi pentru note!!!
eladeea, cred ca sora-mea o sa incerce medicamentul ala ca este disperata ca mananca asa de prost ioana ei...
de idee!
Gaby, sa dea Domnul sa se fi facut bine si sa scapi de boli si medicamente!!! cu cine sta acasa? esti in concediu tu ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
toamna2009

,