Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)
Raspunsuri - Pagina 20
monikus spune:
Buna fetele,
Astazi suntem tare multumiti ca ne-a cazut si noua buricutul. Yupyyyy. Sa zicem ca ne chircim de la burtica mai putin.
Ellenuta, multumesc frumos pt raspuns.
Deocamdata folosim infacol dar daca nu cedeaza durerile si gazele, as trece pe espumisan. Poate trec totusi asa.
Nela, de-abia azi am scos lactatele din alimentatie. Mai stau vreo doua zile sa vad ce si cum si iti zic daca da rezultate. 
Pazza bine ati venit acasa. Acomodare usoara si laptic din plin.
Dana sa stii ca si eu am tot atatea intrebari ca si tine. Noroc ca sunt fetele aici sa ne mai lamureasca. Uite si un lucru bun in a fi printre ultimele la nascare.
Raluk, sper ca dormi. 
Cristina, Adnana, Mariana bine ati venit si revenit printre noi.
In curand ne mutam la scutece, nu.
Fetele, stiu ca mai pusese cineva o intrebare legata de lohii. La mine, care am facut cezariana, m-a pus dr sa iau ergomet ca sa se contracte uterul si sa elimin lohii. Dupa ce am incetat sa iau ergometul, adica dupa 10 zile de la nastere, nu mi-a mai curs nimic. Aveti idee daca ar trebui sa ma ingrijorez?
Suede, Raluk, Dana am vazut si eu in sfarsit minunile voastre. Sunt tare dragalasi bebelacii. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Camy_pus nastere usoara.
Iulika, tare frumosi ati fost la botez. 
Bineinteles ca am uitat ce am citit. Off ce face oboseala din om.
Va
dragelor pe toate.
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI
MangaGirl spune:
bun ziua si de la noi,
nu am recuperat chiar tot, dar vreau sa scriu pana nu incepe a urla....mda...care e chiar acum. 
Luci eu am fost azi la dispensar si mi-au dat vitamina D si parca A sub forma de picaturi pe care sa i le dau de la 4 sp. pe cutie scrie Healthy Start. Cred ca asta e firma.
chitzaila s-a mai ingrasat un pik, are 4.04kg. E plin de bubite si mi-au spus ca ii e prea cald, dar la mine in casa sunt 19 grade. 

Angelli analizele pe care i le-a facut lui Aidan sunt bilirubina, liver profile si inca doua prescurtari pe care nu le cunosc. Din cate am inteles eu vor sa vada daca sunt semn de sindrom nu stiu de care. Din cate mi-a spus ea, in ultima vreme s-au facut tot felul de studii si prefera sa observe icterul decat sa-l trateze. Pentru ca, zic ei, icterul facut din laptele de mama poate dura pana la 6 luni si nu e daunator. E un fel de protectie. Mi-a facut o paralela cu vitamina E la adulti. Icterul lor ar juca acelasi rol. de fapt bilirubina, nu icterul ca atare. In 7 zile am rezultatele si daca e icter de lapte de mama, atunci nu imi dau nimic.
PAZZA, BINE AI VENIT ACASA! SA CREASCA BB MARE, FRUMOS, CUMINTE SI DESTEPT!
Am vrut sa scriu mai inflorit dar trebuie sa schimb un pampers.
Luci esti mortala ca de obicei si au dreptate fetele. Esti unul dintre stalpii acestei odisei! Am facut in cap corelarea cu stalpii societatii, o expresie care mi-a ramas in cap de pe vremea cand eram pustoaica si vedeam teatru la tv. Ce mi-a placut expresia! uite, asta esit si tu! ![]()
revin...sper
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
CRystina bine ai venit pe la noi..Ai 2 fetite superbe..Så iti tråiascå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monikus spune:
Da, am uitat-o pe Luto. Luto, nici n-am stiut ca te pricepi la facut modificari. Deci, esti geniala. Inseamna ca stii sa faci si capitolnou
? Ce zici, am intins coarda prea rau? 
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pazza va saluta Darius-Andrei...s-a nascut duminica 25 Oct la ora 16:20...3600 gr si 53 cm... scuze ca nu am putut raspunde la tel si nu am putut intra pe mess dar numai ce am ajuns acasa va pupacim si intram mai tarziu cu poze... 40+ de Darius AndreiPozici |
Felicitari din toata inima si un bb linistit si necolicios!

DANA
lui ALESSIO si MATTIA S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
danangie spune:
Intru sa fac CAP NOU.
DANA
lui ALESSIO si MATTIA
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

40+ de
Darius Andrei