Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Uve nu te speria, am citit ca la bebelusii nou nascuti apar astfel de semne si au la baza hormonii care raman o scurta perioada de timp, in organismul lor.
De exemplu:
- la fetite li se umfla sfarcurile asa cum spui si sunt si cazuri foarte rare cand sangereaza din vagin
- la baietei se inrosesc sfarcurile (a avut si David dar i-au trecut) ousoarele sunt putin umflate dar toate acestea trec imediat ce organismul lor se acomodeaza cu noua viata si cu noul mediu.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Uve nu te speria, am citit ca la bebelusii nou nascuti apar astfel de semne si au la baza hormonii care raman o scurta perioada de timp, in organismul lor. De exemplu: - la fetite li se umfla sfarcurile asa cum spui si sunt si cazuri foarte rare cand sangereaza din vagin - la baietei se inrosesc sfarcurile (a avut si David dar i-au trecut) ousoarele sunt putin umflate dar toate acestea trec imediat ce organismul lor se acomodeaza cu noua viata si cu noul mediu. ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Multumesc, Luto, la mine a si sangerat ca la ciclu, bine, foarte putin, asta cateva zile si i-a trecut; de tzitzi nu stiam si ma gandeam sa nu fie altceva...mama plina de hormoni ce sunt

mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
Dana15 spune:
Neatza dragelor!
am facut si noi ochisori..noaptea trecuta a fost una tare buna! a dormit micuta ca-n gara..de la 1:30 la 7
bine, ca eu ca lauza un picut paranoica ce sunt, am stat si am pazit fiecare respiratie, sa nu cumva sa regurgiteze si sa se inece..asta apropo de ce ziceai tu Luci ca stai si pazesti ceasul si te intrebi de ce nu se mai trezeste David..important este ca fata a dormit bine, a papat la 7 si apoi i-am incredintat-o la tatic..si asa am dormit si eu linistita vreo 3 ore;
Elle, Daci multumesc pt raspuns

Pazza bine ai venit acasa! sa fie sanatos, voios si fara colici puiutul Darius!!!
Camy tinem pumnii pentru maine si ne rugam sa fie totul bine!!!
Luci deci voua nu v-a indicat vit D3?!! hmmm...vitamina asta se da ca sa ajute absortia calciului si asta sa se depuna la oscioare; bineinteles ca cea mai buna vitamina D3 este cea care se formeaza la nivelul pielii sub actiunea razelor UV..
intrebam asa...ca eu am impresia ca 2 picaturi de vigantol sunt prea mult pt stomacelul ei micut..adica doza de vit D3 necesara pt bebe este de 400 UI /zi..o picatura Vigantol contine 500 UI..conform logicii mele ar fi suficienta o picatura..in fine, vedem noi cum facem;
si ce ma bucur ca papi mancare buna!!!
eu sunt inca la un fel de regim..dar as vrea sa incerc sa reintroduc laptele..eventual sa-l si fierb inainte, ca am inteles ca prin fierbere se denatureaza acele proteine "rele" pe care bebe nu le poate digera;
trimit si incerc sa mai revin
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crystina spune:
Multumim de primire! 
Luto, eu sunt pe aici de vreo sapte ani, sotul e britanic. Avem doua fetite, Lilly care a facut sase ani marti si Ruby. Amandoua nasteri au fost ciudate rau..la prima (in sptalul din Bedford) nu am vrut epidurala dar au uitat sa ma anstezieze la sfarsit la cusaturi si am zis ca mor de durere nu alta..la a doua am zis sa merg la Rosie (spital din Cambridgeshire, unul din cele mai renumite maternitati din UK) dar am dat-o in bara si acolo..la 38 de saptamani m-am dus la un control pentru ca pierdeam putin lichid si m-au tinut acolo sa-mi induca travaliul, numai ca a inceput foarte repede de la introducerea gelului si au uitat sa-mi controleze dilatatia..cum nu m-au crezut pe cuvant ca aveam contractii din 3 in 3 minute mi-au oferit doua paracetamoale, cand am cerut epidurala deja Ruby era pe drum deci nu a mai fost timp. Macar micul dejun a fost bun la spital ![]()
Nelamultumim de aprecieri..si voi sunteti niste draguti
, Ana e o cumintica, ce bine! Peisajele sunt superbe. 
hehe..Luto, sotul arata tinerel intr-adevar, inca ii cer ID cateodata in Tesco cand ia cate-o bere , dar are 33 de ani , auzi la ea..ca bunica lui David. Arati foarte bine, mi-a placut mai ales poza cu marsupiul. Si eu il folosesc cand o duc pe Lilly la scoala..dar a inceput sa ma doare spatele.
Adinus, am fost si eu cu Lilly la chiropodist acum sase ani..plangea intr-una pana si healt visitor-ul se socase de cat putea sa planga..in fine ne-a recomandat sa incercam si asa ceva. Mi-amintesc cate sperante mi-am pus in vizita aia mai ales ca unii bebelusi cica se linistesc dupa masajul asta extensiv. In fine, la noi nu a mers, dar macar la 3 luni plansul s-a oprit. Sper sa mearga la voi!
Eu locuiesc in Sandy, la 20 de minute de Bedford , daca stai aproape poate o sa si ne vedem. Unde stai?
Luto, tu unde stai?
Ma duc sa le scot afara..e half term aici si Lilly e acasa pana marti.
Iulika29 spune:
Nela wow ce fain..Si eu ieri am avuta ctivitati din acestea
..fårå bericicå..dar nu ca m-as feri pt ca se pare ca intru in clubul Melaniei si raman fårå låptic 
dar så stiti ca eu ma gandesc la el så pape si så creasca , am insistat cat s.a putut el a supt pana acum in fiecare zi inainte de fiecare maså..si o va mai face pana nu va exista nici un prafulet de lapte..

Nu våd pozele deocamdata poate dau eu de ele.. sunt in recuperåri..![]()
Daciana am vazut si eu poze cu galusca mamii

..E fermecator
..are niste ochi

Camy nastere usoarå!!Doamne prin cate emotii ai trecut si uite ca se aprope momentul mult asteptat!!Va fi bine si de abia te asteptåm så ne scrii plina de emotii si cu bebe atarnat la tzitzi

unombun si al meu a avut icter si cand i-a facut bilirubina era l agranita si a fost la alegerea mea så il puna la lumina sau nu pt ca ei au spus ca se poate duce si iesid cu el foarte mult la lumina dar eu nu am riscat si am deci så stau cu el la lampå decat 12 ore si asa e cu cat mananca mai bine si face pipi si caca ii trece mai repede..Al meu incepuse så manance super bine si isi marea cantitatea parca de la o zi la alta..Dupå 12 ore nu a mai tb så fie pus la lumina dar am mai stat 2 zile la analize pt orice eventualitate..Si eram la un pas de depresie in spital (nu imi plac deloc spitalele) dar a trecut si må bucur ca am luat decizia care am luat-o..
dana eu ii dau vitamina D.. parca pana la varsta de 2 ani..Aici e lipsa de lumina ..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
mary imi pare rau pentru laptic
..dar oare de ce s-a intamplat asa? pt ca ai introdus si formula?! oricum...nu fii trista, Razvi a papat o perioada buna lapte de mami..si vorba aceea, cati copii nu au crescut sanatosi si frumosi cu formula? apropo de asta..daca stau bine sa ma gandesc, pe maine m-a alaptat mamica mea numai o luna si apoi m-a trecut buni pe lapte de vaca..mama trebuia sa isi continue studiile..ee, si uite ca sunt bine merci! 
Nela sa-ti fie de bine!
si zici ...struguri?!!
din aia mari? negri? dulci si buni?!!
parca ma vad ca ma duc la piata..las fata cu grig (si un bibe in frigider)..imi cumpar jumate de kil si-l mananc pe banca, in fata blocului
![]()
Daci un
si de la noi..pt mamica curajoasa! este un frumos puiul vostru!
si daca voi va mai doriti un copilas, sa dea DD sa vi se implineasca dorinta si sa fie bine, bine!
carina multumesc si tie pentru raspuns
..mai stam putin, vedem cum evolueaza si daca nu trece, mergem la doctor sa ne diagnosticheze![]()
apropo de scaun..si astazi a fost verzui, dar consistenta nu este pastoasa, ci cu grunji..sper sa fie bine! ca fetita pare multumita cu viata ei!
ok..deci si tu Liliacule?!!
las ca scapam noi de mancarimi
..imediat se fac 6 saptamani, ne dichisim si noi, mergem la control si apoi solicitam cina romantica
..dream on, dana!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Tiii, Nela ce va invidiez pentru plimbarile voastre...si ca aveti soare!!! am vazut intr-o poza o dna cu umbreluta de soare..vrem si noi!!
inca nu am iesit cu Ana afara..doar putin pe balcon..este si destul de frigut la noi! speram ca saptamana viitoare sa reusim o plimbarica!
Kemsy multumim pentru poveste!
inca nu am citit-o, dar voi face curand; ufff..si imi aduc aminte ca am promis si eu o poveste despre o zi minunata
..curand, curand!
Bine ai venit Crystina!
sa va traiasca fetitele! Lilly, m-a cucerit
..imi plac tare mult trasaturile ei!!!
un
si pentru Adinus! doamne, mami, sunteti niste eroi!
sa dea DD sa se gaseasca o rezolvare pentru colicii cei rai;
Uve si fetita mea a avut in prima saptamana sfarcurile mai umflate..se numeste criza genitala si se pare ca se datoreaza hormonilor materni..neonatologul a zis ca nu-i nimic grav si de speriat..nu stiu daca sarah are acelasi lucru; acum vad ca ai zis ca s-au inflamat..adica sunt rosii si umflate?
Thank God I'm a woman!
Gabriela82 spune:
Camy Doamne ajuta pentru maine! sa ai parte de o nastere usoara si cel mai sanatos bebe Flavius! 

de printesa
Doro76 spune:
si de la noi!
Desi azi bebelusa e cam urlatoare...nu stiu de ce..poate am laudat-o prea mult.
Ma bag si eu in vorba cu vit D3. la controlul de 2 luni dr a zis sa-i dau o picatura de vigantol la 2 zile, caci e fontanela nu stiu cum...ca n-am inteles si sdr s-a carat repede..oricum copila era dupa vaccin si urla de foame.
Dana-ramai optimista...Mancarimile trec..am avut si eu..iar acum sunt extrem de valida, dovada faptul ca am reinceput "sondarea"...fara probleme. ![]()
Lucia-cu suzeta a fost munca multa si la Sara...adik am chinuit-o saraca pana a luat suzi o gramada, dar nici acum nu e mare fan. E adevarat ca o linisteste.
Uve- si Sara a avut labiile inflamamte si chiar o scurgere care a trecut asa ca nu te mai ingrijora
Crystina- bine ai venit
Nela 
Pazza- sa traiasca bebe si sa fie sanatos 
Bun venit acasica!
Kemsy- cica bebelusii au in primele saptamani extremitatile reci...si eu am infofolit fetele fara prea mare rezultat, tot manute reci aveau
Off, mai vroiam sa zic ceva dar uit...aaa
NASTERE USOARA CAMY!!!!!!!!!
Dana15 spune:
am ajuns si eu la zi, dar cred ca voi ati cam plecat
..
ralucule cum mai sunteti mami?!
Andre
, mesagerl meu drag..tu ce mai faci?
mi-am adus aminte ca parca spuneai de o eventuala nastere naturala la tine..dar daca placenta ta este jos inserata, oare nu iti face cezariana nenea doctorul cel pontos
..uite, imi aduc si eu aminte ca babele
si Diamar ma intreba la un moment dat de unde inspiratia cu numele Elisa pt fetita..mi-a placut pur si simplu! si apoi am cautat sa-i aflu semnificatia: se pare ca este prescurtatea de la Elisabeta (lucru care m-a bucurat tare mult, deoarece acesta a fost numele bunicii ce m-a crescut) care in ebraica semnifica "Dumnezeu este perfectiunea"..mi-a placut!
Thank God I'm a woman!