Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna dimineata,

Intru si eu putin intre colici ...
Am fost ieri la pediatru si la ortoped,se pare ca nu are nimic grav la piciorus,cu masaj se rezolva in doua saptamani cand mergem iar la control.
In rest,ne batem cu colicile astea...nenorocite.Mi se rupe sufletul cand vad cum se zbate si n-am ce sa-i fac.
Speram sa scapam in curand...dar curandu asta e asa indepartat...Doamne ajuta!

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Neata,
nu stiu cum de reusiti voi sa intrati zilnic, mie mi-e asa dor de voi...dar de o saptamana fetita mea e ft agitata, are crampe, de se chirceste efectiv, doarme agitat si a trebuit sa o iau langa mine in pat, deci eu nu mai dorm decat pe apucate-am senzatia ca se chinuie sa faca kk si in somn...

Cum ti-a zis ortopedul sa ii faci masaj la picioruse?

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pazza

va saluta Darius-Andrei...s-a nascut duminica 25 Oct la ora 16:20...3600 gr si 53 cm...
scuze ca nu am putut raspunde la tel si nu am putut intra pe mess dar numai ce am ajuns acasa
va pupacim si intram mai tarziu cu poze...

40+ de Darius Andrei
Pozici

Felicitari, sa va traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Uff...am reusit sa ajung la zi dar plange puiutul..mititelu' ce se chinuie cu afurisitele astea de partzuri ...sa vedem daca reusesc sa fac ceva comentarii
Am vazut bebe Mihnea de Suede, SI M-AM INDRAGOSTIT...UN FRUMOS, SA VA TRAIASCA .
Apropo de mancare...si eu sunt pe a aceeasi linie cu luto, adica mananc de toate, poate unele alimente cu grija, gen mazare...dar vad ca nu au efecte colicioase asupra bebelului. Deci...eu zic sa mancati de toate, ca si voi aveti nevoie de vitamine.
Lullaby: eu suzeta ii dau de vreo saptamana, dar doar daca observ ca vrea sa molfaie ceva, iar azi i-am dat ca sa prelungesc perioada intre pape, ca prea manca la 2 ore...sau eu aveam impresia ca vrea sa manance. Bb e FAN suzeta, prima oara a "insfacat-o" ca ultimul disperat. Cand o scoate afara incerc sa i-o pun din nou in gurita, iar daca nu o mai vrea, nu mai insist. Incerc sa nu folosesc suzeta pentru nevoi diferite.
Si despre cantar: mie mi-au zis la spital sa-l cumpar, m-au pus sa il cantaresc o data la 2 zile in prima saptamana. Oricum, acum il cantaresc o data pe saptamana, insa e evident ca ia in greutate, se simte la brate..ale mele
Dana, pe meleagurile italiene se da vitamina D, 2 picaturi pe zi pana la un an.
Luto, ce m-ai distrat la faza cu bomboanele la Mall. Si eu pe acelasi principiu merg: sa pape mama bine, ca sa fie laptic la bebe. Off, cate nu fac eu pentru el
Ai noroc ca ai mall la care sa mergi...eu stau in semipustietate...
Pazza, sa va traiasca Darius Andrei, sa fie sanatos, iar tie bun venit acasa si recuperare rapida!
Camy , maine iti vezi puiutul!!

Acum sa ma mai sfatuiesc cu voi
bB AL MEU ARE NISTE MAINI RECI CAND DOARME DE MA SPERIE. nOAPTEA II PUN MANUSELE, DAR II RAMAN MICI. oARE O SA-L TIN CU MANUSI IN CASA TOATA IARNA?? tEMPERATURA IN CASA E DE 22-23 GRADE.
Eu nu-l scot afara zilnic....ba chiar o data-de doua ori pe saptamana...e o ceata la mine de nu vezi la un metru. Oare fac bine ca-l tin numai in casa?DDin capitolul frumusete pe muchie de cutit...burta mea s-a retras bine..cat stau in picioare pare mica, dar cand ma asez se transforma intr-o placinta crescuta cu 0 tonicitate Cand ma pot apuca de niste abdomene?
Si mai ma doare sub coaste, in dreapta...oare ce organ nu-si gaseste vechiul drum... OF,OF, MAI MAIIIIIII

cOLICII NE CHINUIE CATE 2-3 ORE PE ZI, LA INTERVALE DIFERITE. uNEORI SEARA, ALTEORI ZIUA (CA ACUM ), rar noaptea. M-am saturat de ei...si cand ma gandesc ca acusica apar problemele cu dintisorii Of.
Merg sa mananc ceva. Pofta buna tuturor

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Mergi la inceput

Sa va mai spun ceva nasol...eu m-am constipat, atat de rau incat dupa 3 supozitoare si un dulcolax nu iesea nimic, doar aveam senzatia ca fac pe mine si o durere crunta in zona x. Am fosr nevoita sa imi cumpar irigator pt clisma, dar mi-e frica de urmatoarea data cand o sa merg la baie

Si pentru mamele de fetite: aseara am observat ca fetitei mele i s-au inflamat sfarcurile de la tzitzi, adica nu stiu daca e normal sau nu. Voua vi s-a intamplat asa ceva?

Camy, iti doresc un bebe sanatos de care sa va bucurati o vesnicie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Uve,

Draga mea,

Din cate vezi si noi avem aceeasi problema...scapam noi de toate.
La piciorus,a zis sa-i pun degetul mare sub un os micut care se afla in exteriorul labutei si sa-l misc stanga-dreapta de doua trei ori pe zi.
Nu stiu daca ai inteles ceva...

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna dimineata,

Intru si eu putin intre colici ...
Am fost ieri la pediatru si la ortoped,se pare ca nu are nimic grav la piciorus,cu masaj se rezolva in doua saptamani cand mergem iar la control.
In rest,ne batem cu colicile astea...nenorocite.Mi se rupe sufletul cand vad cum se zbate si n-am ce sa-i fac.
Speram sa scapam in curand...dar curandu asta e asa indepartat...Doamne ajuta!

Poze cu Mihnea:

Neata,
nu stiu cum de reusiti voi sa intrati zilnic, mie mi-e asa dor de voi...dar de o saptamana fetita mea e ft agitata, are crampe, de se chirceste efectiv, doarme agitat si a trebuit sa o iau langa mine in pat, deci eu nu mai dorm decat pe apucate-am senzatia ca se chinuie sa faca kk si in somn...

Cum ti-a zis ortopedul sa ii faci masaj la picioruse?

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
bB AL MEU ARE NISTE MAINI RECI CAND DOARME DE MA SPERIE. nOAPTEA II PUN MANUSELE, DAR II RAMAN MICI. oARE O SA-L TIN CU MANUSI IN CASA TOATA IARNA?? tEMPERATURA IN CASA E DE 22-23 GRADE.
Eu nu-l scot afara zilnic....ba chiar o data-de doua ori pe saptamana...e o ceata la mine de nu vezi la un metru. Oare fac bine ca-l tin numai in casa?DDin capitolul frumusete pe muchie de cutit...burta mea s-a retras bine..cat stau in picioare pare mica, dar cand ma asez se transforma intr-o placinta crescuta cu 0 tonicitate Cand ma pot apuca de niste abdomene?
Si mai ma doare sub coaste, in dreapta...oare ce organ nu-si gaseste vechiul drum... OF,OF, MAI MAIIIIIII

Kemsy, cu manutele, eu stiu ca e normal sa fie un pic mai reci extremitatile la bebei, acuma nu stiu cat de reci le are Loris. Inca isi perfectioneaza circulatia, zic eu, dar mai bine meri la doctor daca sunt excesiv de reci. Cu iesitul afara si eu ies cam o data, de doua ori pe saptamana cu Ana. Si eu n-am nici o scuza, ca e soare si frumos afara!

Cu abdomenele, iti zic maine, ca merg la control si o sa il intreb pe doctoras, ca vreau sa ma duc la bazin.

Nu stiu ce e in dreapta sub coaste, dar daca persista durerea timp indelungat (cateva zile fara sa treaca) eu zic, la fel, sa dai un telefon la doctor sa vezi ce si cum.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
Scuze ca n-am mai intrat de mult.
Va cautam pe la scutece....
Nu am timp deloc ...Nu are cine ma ajuta deloc.Ai mei sunt ca niste straini.Baiatul e scolar si trebuie ajutat.Fetita are nevoie de cel mai mult timp din partea mea.Plus ca trebuie mancare, curatenie, spalat, etc..uneori ma apuca disperarea.
In plus, acum cateva zile mi s-a facut o gaurica unde era fir si imi curge mereu de acolo lichid galben.Dr de fam zice ca e de la un fir din interior...
Oare va iesi singur firicelul/?Sau va trebui sa merg iar la taiat?
Cine a mai facut cezariana, ati patit asa ceva?
O sa va spun povestea nasterii zilele astea...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Si pentru mamele de fetite: aseara am observat ca fetitei mele i s-au inflamat sfarcurile de la tzitzi, adica nu stiu daca e normal sau nu. Voua vi s-a intamplat asa ceva?

Uve, Anei nu i s-au inflamat sfarcurile. Poate fetita ta face alergie de la ceva material din body-uri sau poate la sapunul cu care ii faci baitza? Nu stiu, zic si eu. E urata inflamatia sau cum?

Eu ii urez de pe acum lui Camy nastere usoara, ca nu stiu cum oi mai apuca sa intru.

HAI CAMY!! NASTERE USOARA!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Multumim frumos!
Apropo de extremitati..si al meu are la fel si am intrebat-o pe pediatra,cica e normal.
Luand-o prin analogie,daca ma gandesc ca eu am extremitatile forever reci,nu stiu ce vreau de la el,doar e puiul meu.
Asa ca,n-ai de ce sa te ingrijorezi.
Oricum,ca sa stai linistita,intreaba si tu pediatrul!

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Uff...am reusit sa ajung la zi dar plange puiutul..mititelu' ce se chinuie cu afurisitele astea de partzuri ...sa vedem daca reusesc sa fac ceva comentarii
Am vazut bebe Mihnea de Suede, SI M-AM INDRAGOSTIT...UN FRUMOS, SA VA TRAIASCA .
Apropo de mancare...si eu sunt pe a aceeasi linie cu luto, adica mananc de toate, poate unele alimente cu grija, gen mazare...dar vad ca nu au efecte colicioase asupra bebelului. Deci...eu zic sa mancati de toate, ca si voi aveti nevoie de vitamine.
Lullaby: eu suzeta ii dau de vreo saptamana, dar doar daca observ ca vrea sa molfaie ceva, iar azi i-am dat ca sa prelungesc perioada intre pape, ca prea manca la 2 ore...sau eu aveam impresia ca vrea sa manance. Bb e FAN suzeta, prima oara a "insfacat-o" ca ultimul disperat. Cand o scoate afara incerc sa i-o pun din nou in gurita, iar daca nu o mai vrea, nu mai insist. Incerc sa nu folosesc suzeta pentru nevoi diferite.
Si despre cantar: mie mi-au zis la spital sa-l cumpar, m-au pus sa il cantaresc o data la 2 zile in prima saptamana. Oricum, acum il cantaresc o data pe saptamana, insa e evident ca ia in greutate, se simte la brate..ale mele
Dana, pe meleagurile italiene se da vitamina D, 2 picaturi pe zi pana la un an.
Luto, ce m-ai distrat la faza cu bomboanele la Mall. Si eu pe acelasi principiu merg: sa pape mama bine, ca sa fie laptic la bebe. Off, cate nu fac eu pentru el
Ai noroc ca ai mall la care sa mergi...eu stau in semipustietate...
Pazza, sa va traiasca Darius Andrei, sa fie sanatos, iar tie bun venit acasa si recuperare rapida!
Camy , maine iti vezi puiutul!!

cOLICII NE CHINUIE CATE 2-3 ORE PE ZI, LA INTERVALE DIFERITE. uNEORI SEARA, ALTEORI ZIUA (CA ACUM ), rar noaptea. M-am saturat de ei...si cand ma gandesc ca acusica apar problemele cu dintisorii Of.
Merg sa mananc ceva. Pofta buna tuturor

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput

Gata distractia,

Ma duc sa-i dau papa puiului.
Va pup,aveti grija de voi!

Poze cu Mihnea: