Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

multumesc mult de raspunsuri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

ce fac fetele azi? sper ca bine...exceptand, of course, stressurile cu kk, papa, colici, etc
Pazza, felicitari si bine ati venit acasa!
Daci, vroiam neaparat sa-ti zic ca ai un baietel absolut bestial, frumossss foc, sa va traiasca
Nela, pe mine ma lovesti la punctul sensibilos cand pui poze cu zona aia minunata in care stati voi...ca eu am o problema cu excursiile, m-as tot duce in fiecare zi
Luto, problema cu ceasul intra in categoria NORMAL
Danutza, problema cu mancarimea o am si eu de cateva zile si ma intrebam si eu de la ce naiba ar putea fi.oricum, se pare ca momentul e si mai far away in conditiile astea

noi cum ne stiti, adica cu urletele de rigoare...
aaaa...nou ar fi ca health visitorul ne-a recomandat o vizita la chiropath, se pare ca pe-aici e in mare voga in tratarea sau usurarea simptomelor coliciilor...asta incearca alinierea coloanei la bblus si merge mai ales ptr cei care au avut o nastere dificila, cezariana sau asistata( forceps sau ventuza). eu nu cred ca noi ne incadram pe undeva in afara de nastere dificila, dar o s-o incercam si pe-asta ca deja ne luam campii.miecuri avem programare si a stin la curent daca se produce sau nu minunea.Doamne ajuta!!!

pupici deocamdata, sper sa revin( So a reusit acum sa adorma cu saculetul de sare calda pe burtica, iar eu fug sa sterilizez biberoniada)

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystina

Buna fetelor, sper sa ne primiti si pe noi.Va urmarim de multisor, m dar tocmai acum am gasit curajul si timpul sa ne alaturam .

Felicitari tuturor mamicilor si sanatate micutilor, cu cat mai putini colici.

Fetita mea, Ruby Elena, s-a nascut pe 14 Septembrie, 3,360 kg, scor 9. Nasterea a fost una naturala, ca si la cea a pimei mele fetite Lilly (nascuta tot aici in UK) dar nu ca am vrut eu ci ca nu a mai fost timp de epidurala.

Si noi ne-am pricopsit cu colici, mai ales seara dar parca s-au mai atenuat acum ca am trecut de sase saptamani. Eu i-am dat infacol de pe la vreo doua saptamani, dar am renuntat la el si colac peste pupaza ii merge mai bine.

Si eu voi avea curand controlul de sase saptamani dar deja stiu ca totul va fi NORMAL, asa cum s-au invatat de-acum fetele din UK. Macar mai avem un motiv sa iesim afara.

Pupam pe toata lumea!

Cristina cu Ruby Elena (14.09.2009) si Lilly Elisa (27.10.2003).

hei...bine ai venit, asa tarziu ?
felicitari pt cele 2 nasteri NORMALE in UK
te asteptam sa ne mai spui despre tine

PS- hai Claudia ca nu mai esti ultima din UK in gasca noastra

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Nela am vazut pozele:
1 Ana a inceput sa se uite la trecatori, recunosc asta ..e minunat
2. tata e mandru din cale-afara de fata lui
3. a cui era prajitura de pe masa de langa frappe ?
4. poti sa o mananci tu ca arati minunat
5. trebuia sa ne dai una in fontanela (ca tot e la moda) cu o poza cu peisaje
6.sunteti 3 meseriasi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cristina, bine ai venit! Uite ca se mareste numarul feteleor din UK. Tare or sa se mai bucure restul mamicilor de-acolo.
Am vazut si pozici, foarte frumoase fetitele. Si ce familie tanara.

Monikus, ieri am tras chiulul, intr-adevar, dar pentru o cauza nobila, am fost in plimbari, sa aerisim strutza. Cum mere acum, ca ai eliminat laptele, ceva imbunatatiri la colici?

Lullaby, eu zic sa nu-ti mai faci griji cu greutatea bebelui. Atata timp cat copilul suge bine la san, uda scutece si ia in greutate in grafice, totul e ok. Si pe mine ma apucasera isteriile cu Ana, ca nu e grasa si ea ca alti copii, ca uite cat a luat cutare si cutarica… pana m-a linistit sotiorul cu graficele de crestere. Si chiar daca e un pic sub grafic, sa nu te ingrijorezi pana nu iti zice doctorul, dupa un control amanuntit si dupa ce incearca sa vada daca metoda ta de alaptat este cauza cresterii in greutate necorespunzatoare.
Apropo de asta, eu nu as recomanda nici achizitionarea unui cantar, alt motiv de stres, dupa parerea mea.
Noi nu folosiminca suzeta ca n-am incercat serios sa i-o dam, ne mai aducem aminte din cand in cand cand isi mai baga pumnisorii in gura (si nu de foame) si incercam, dar anemic. O sa mai incercam, desi eu nu sunt adeptul suzetei.

Astept sa se trezeasca Ana, sa facem baita, doarme de ceva timp si e pentru prima data in multe zile cand nu mai intram in direct su "ceaiul de la ora 5". Ca asa era programul... show, baita si somn de voie de la 7. Se pare ca azi e zi speciala. Sau poate am "surprize surprize" la noapte! Doamne fereste, batem in lemn.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica 27.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

i'm back!!!
cred ca as putea sa intru in cartea recordurilor la capitolul " viteza sterilizat biberoane"

Luto, esti mortala cu mesajul ptr Nela
Cristina, bine ai venit! vai da' ce printzese ai ...cred ca nici daca le desenai nu-ti ieseau asa...si din Bedford mami? pai suntem destul de aproape, poate ne vedem
oare Ralukutza noastra ce face? tot cu griji?

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput

saluti Adinus hai ca esti tare, sa ne tii la curent cu vizita la chiropodist ca acum m-ai facut tare curioasa.
Macar de ar da rezultate....
Pupam pe Sonia cea dulce.

Eu mai stau putin de vorba cu David si apoi mai papam un pic si plecam sa-si faca programare la controlul de 8 sapt.
M-am gandit sa nu sun ci sa merg acolo...ca sa luam si aer si lumina pe ziua de azi.
Inca ma mai gandesc daca sa ma inham la propriu la marsupiu sau sa ma inham la figurat la carucior ?

Mergi la inceput

Mangulico ce faci mami ? dormi ?
hai ca avem oaspeti din UK
Cristina am vazut si eu pozele foarte frumoase.....si ce expresiva e fetita cea mare....si tati ce tanar....(ma simt ca bunica lui David).....
Ca sa continui cele mentionate mai sus de colega/prietena si forumista noastra Adinus, de unde maica din Bedfordshire ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

oare Ralukutza noastra ce face? tot cu griji?

cred ca exerseaza dormitul pe o parte ....ca s-a plictisit de dormit in fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

5. trebuia sa ne dai una in fontanela (ca tot e la moda) cu o poza cu peisaje

luto, mami, esti o narodoaie! Am ras cu lacrimi la faza cu datul in fontanela!! De unde le tot scoti, nu stiu.
Vezi, de aia te iubesc eu pe tine si nu mint cand zic ca esti unul din stalpii odiseei, ca ai un umor aparte!
Multumim tare de aprecieri.

Adinus, si eu de abia astept sa se mareasca Ana (mai cateva saptamani sa o punem in marsupiu mai fara frica si sa o care ta-su, ca tot e asa mandru de ea ) sa mai putem sa plecam si noi prin oras. Noi in weeknduri mergeam destul de mult prin oras, nu stateam acasa, ne faceam programel. Sufar acum, dar imediat o luamla picior toti 3.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica 27.10.2009

Mergi la inceput