Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

buna ziua la toata lumea!eu nu am m postat de mult pe forum, desi v-am citit destul de des; mai ales in ultimele zile, incerc sa recuperez si sa aflu si eu m multe despre nou-nascuti.cautand explicatia la kk verde, am citit de mi-a venit rau pe forumuri si am gasit 10, nu una. bb al meu face si el de vreo sapt si ceva kk verde si, desi la inceput am crezut ca este normal, fiindca nu avea alte simptome, era la fel de mancacios ca inainte, dormea bine, nu plangea de dureri de burtica etc, acum nu m stiu ce sa cred.eu ii dau si lapte de la mine si formula. ultimele 2 zile i-am dat numai praf, fiindca am luat antibiotice si nu am vrut sa risc ceva la el. am vzt ca nu s-a schimbat culoarea,nici consistenta, ci doar frecventa, fiindca a fct doar o data pe zi, fata de nenumaratele pe care le facea inainte...deci, nu cred ca e de la ce mancam noi.a propso, stie cineva cat ramane cofeina in lapte? ca ieri mi-am fct de cap, dc tot i-am dat formula...m aveam o intrebare legata de calciu gluconic...m da cineva bb asa ceva? eu stau indoita, fiindca pediatra ni l-a recom, insa neonatoloaga a zis ca ea nu rec in prima luna nimic, m ales fara o baza stiintifica... daca da, cate zile pe luna il dati si in ce doze? 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Legat de calciul gluconic,mie mi-a recomandat doctora sa-l iau eu,o fiola la doua zile,dar nu mai mult de 10 zile pe luna....

Citat:
citat din mesajul lui adnana31

buna ziua la toata lumea!
eu nu am m postat de mult pe forum, desi v-am citit destul de des; mai ales in ultimele zile, incerc sa recuperez si sa aflu si eu m multe despre nou-nascuti.
cautand explicatia la kk verde, am citit de mi-a venit rau pe forumuri si am gasit 10, nu una. bb al meu face si el de vreo sapt si ceva kk verde si, desi la inceput am crezut ca este normal, fiindca nu avea alte simptome, era la fel de mancacios ca inainte, dormea bine, nu plangea de dureri de burtica etc, acum nu m stiu ce sa cred.
eu ii dau si lapte de la mine si formula. ultimele 2 zile i-am dat numai praf, fiindca am luat antibiotice si nu am vrut sa risc ceva la el. am vzt ca nu s-a schimbat culoarea,nici consistenta, ci doar frecventa, fiindca a fct doar o data pe zi, fata de nenumaratele pe care le facea inainte...deci, nu cred ca e de la ce mancam noi.
a propso, stie cineva cat ramane cofeina in lapte? ca ieri mi-am fct de cap, dc tot i-am dat formula...
m aveam o intrebare legata de calciu gluconic...m da cineva bb asa ceva? eu stau indoita, fiindca pediatra ni l-a recom, insa neonatoloaga a zis ca ea nu rec in prima luna nimic, m ales fara o baza stiintifica... daca da, cate zile pe luna il dati si in ce doze?

14+

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

am uitat sa modific semnatura!! acum imi dau seama de cand n-am m postat exact...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

[quote]citat din mesajul lui monique02

Oare ce s-ar intampla daca nu as avea ceasul acolo ?
Mai e la cineva asa ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Da Luto la mine mai e asa..Exact cum ai spus tu..La mine s-a mai intamplat asa: se foieste de papa, eu ma dau jos din pat adormita fac bibe cand vin inapoi el doarme tun..las bibe si ma culc dupå 5 minute urlå de foame ii dau de papa si ne culcam fericiti amandoi..dupå vreo 4 5 ore se trezeste pt urmåtoarea maså si eu uitandu-må la ceas inlemnesc crezand ca nu i-am mai dat bibe atunci si l-am lasat vreo 9-10 ore fara papa..Nu stiu cum se face cum deschid un ochi direct la ceas si calculez cat are de la ultima maså si daca ar fi posibil så se foiasca de foame..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Pazza felicitari!!Bine ai venit bebe Darius Andrei!!Så fi un bebe sånåtos påpåcios si necolicios!!TE asteptåm cu drag la povesti..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Maria, ce mai face Aidan? Ti-am urmarit peripetiile pe strazile Londrei, doamne ce incompetenti! Cred ca muream cu ei de gat.
E bine de stiut pontul cu aspiratorul, l-am notat.

Azi m-am gandit la Andre toata ziua (poate si pentru ca tot m-am impins cu sotul sa punem la fiert sosul de lasagna fara succes; poate maine, desi maine e cu controlul meu). Andre, mami de Chiara Ada, cum esti?

Raluk, utile articolele cu alaptatul, le-am citit in amanunt. A mai explicat Claudia (4mykids) parca tare bine odata cum se pune copilul corect la san, sa fie sfarcul cand i-l dai un pic mai sus, pe la nasucul lui bebe, ceea ce il forteaza sa deschida gura mare mare si sa apuce cat mai mult din partea de jos a mamelonului. Dar sa stii ca poate sa il apuce si din lateral (asa il apuca Ana, spre exemplu, cateodata) si sa fie totusi bine mufat bebele.
Cum mai sunteti cu colicii?

Kemsy, ce m-ai distrat la faza cu galeria pentru Loris, sa faca part. Asa facem si noi cu Ana la kk, parca zici ca naste fata, ca ii zicem "push, mami, puuuuush". Parinti naroji ce suntem!
Merci de raspunsul cu vitaminele ce le iei.
Cum mai sta Loris cu colicii?

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica 27.10.2009

Mergi la inceput

lui bb i-a dat 2 ml/zi 10 zile, apoi 10 pauza si din nou...cica ar avea fontanela anterioara cam mare...subiect f controversat, din nou. dp ce mi-a iesit sufletul de la sperietura, am intrat iar pe net si am citit un milion de pareri vis-a-vis de tb asta cu fontanela si nu am gasit nici un standard la care sa ne raportam, doar opinii. iar eu nu vreau sa indop copilul aiurea cu calciu, m ales ca pare cam mult.ca ar fi tb sa iau eu calciu in sarcina, dar mie nu mi-a dat nici un dr, fiindca toate analizele imi iesisera ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor, sper sa ne primiti si pe noi.Va urmarim de multisor, m dar tocmai acum am gasit curajul si timpul sa ne alaturam .

Felicitari tuturor mamicilor si sanatate micutilor, cu cat mai putini colici.

Fetita mea, Ruby Elena, s-a nascut pe 14 Septembrie, 3,360 kg, scor 9. Nasterea a fost una naturala, ca si la cea a pimei mele fetite Lilly (nascuta tot aici in UK) dar nu ca am vrut eu ci ca nu a mai fost timp de epidurala.

Si noi ne-am pricopsit cu colici, mai ales seara dar parca s-au mai atenuat acum ca am trecut de sase saptamani. Eu i-am dat infacol de pe la vreo doua saptamani, dar am renuntat la el si colac peste pupaza ii merge mai bine.

Si eu voi avea curand controlul de sase saptamani dar deja stiu ca totul va fi NORMAL, asa cum s-au invatat de-acum fetele din UK. Macar mai avem un motiv sa iesim afara.

Pupam pe toata lumea!

Cristina cu Ruby Elena (14.09.2009) si Lilly Elisa (27.10.2003).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Treaba cu fontanela iar e discutabila.O sa facem si noi eco a o luna,sa vedem,dar se pare ca la prima examinare tot asa ca si voi...
Vom vedea atunci...
Poate intre timp il ajuta calciul care-l iau eu....
Tin pumnii!

Citat:

lui bb i-a dat 2 ml/zi 10 zile, apoi 10 pauza si din nou...cica ar avea fontanela anterioara cam mare...subiect f controversat, din nou. dp ce mi-a iesit sufletul de la sperietura, am intrat iar pe net si am citit un milion de pareri vis-a-vis de tb asta cu fontanela si nu am gasit nici un standard la care sa ne raportam, doar opinii. iar eu nu vreau sa indop copilul aiurea cu calciu, m ales ca pare cam mult.
ca ar fi tb sa iau eu calciu in sarcina, dar mie nu mi-a dat nici un dr, fiindca toate analizele imi iesisera ok.

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
a propso, stie cineva cat ramane cofeina in lapte? ca ieri mi-am fct de cap, dc tot i-am dat formula...

14+

Eu stiu ca in sange cofeina ramane cateva ore, 3-4. Cantitatea de cofeina luata din sange, care trece in lapte, este foarte foarte mica oricum. Nu ai de ce sa iti faci griji!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica 27.10.2009

Mergi la inceput