Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)
Raspunsuri - Pagina 15
liliac1 spune:
Dana15 Senzatia aia de mancarime la "fofo" o am si eu...si am intrebat ieri cand am fost la scos ate "cu ce pot sa ma scarpin??" Au ras de mine daaaaar...m-au asigurat ca se vindeca "operatia" asa ca sa stau linistita si sa continui cu pelin si crema de galbenele.
Si eu fac parte din categoria "inconstiente" ca mananc de toate fara sa am senzatia ca Radu face colici de la alimentatie. El face kk frumos (atat cat poate fi de frumos
) asa ca nu mi-am propus sa ma ingrijorez, deocamdata.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
daciana.ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Dacianaaaaaaaa eu de ce nu am vazut pozele cu Gurita pana acum ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
promit sa mai pun cateva, spre delectarea ta Luci
si sa nu uit .....

Haideeee Camyy!!!!

doamne ajuta, sa va intorceti sanatosi cu bebele acasa!

mamica fericita de "galusca" http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO
carinablanca spune:
Felicitari pazza si un bebelus sanatos si necolicos!
de scumpete de fetita (31.08.2009)
anamaria1979 spune:
Pazza refacere rapida si laptic bun! Bine ai venit pe lume Darius Andrei!
Camy pus nastere usoara! Bebel sanatos si papacios! 

unombun spune:
angelli,am citit acum mesajul tau(dupa ore intregi de plinsete datorate colicilor).Imi pare tare rau de povestea cu icterul.Si al meu copil a facut,in maternitate,la 3 zile si m-am certat,am negociat,am primit tot felul de palme,la figurat,de la pediatri pentru ca dumnealor doreau sa-l dea acasa,fuguta,fara sa stea cit e necesar la lampa.Dupa certuri zilnice si discutii cu ginecologul meu care a intervenit,l-a tinut 5 zile la lampa,de i-a trecut.Intre timp sotul citea pe net ca este nevoie de mese frecvente,cam 8,in cantitate mare de lapte,ca sa se elimine din ficat problema.(sper ca am transmis exact ce imi zicea sotul atunci,a gasit el pe net).Drept urmare,cu toate ca se prajea la lampa si era somnoros am facut efortul de a-l indopa,am spus ca nua am lapte natural cu tot soiul de tertipuri fata de asistente,ca sa bea din biberon sa se duca mai usor sa se hraneasca.In plus,intr-un spital de pediatrie din Timisoara nu exista lampi,ca sa mergi cu el,citeva zile la tratament?
Bafta multa!!Mai cauta pe net solutii.
Am vazut in maternitate cum le dadeau drumul mamicilor pediatrii,repede,repede si ele plecau,nestiutoare,cu icter.Totul fara explicatii.Eu citisem de la voi,cunosteam subiectul si m-am luptat sa stea la lampa atitea zile,intrebam zilnic,etc,cu toate ca ajunsesera pediatrii sa ma faca obsedata,etc.
Doamne,ce pediatrii slabi si ametiti am intilnit....
suede spune:
Multumim frumos....ai dreptate,scapam de colici,incep dintii...dar poate ca-i mai bine atunci,cine stie?!
| citat din mesajul lui liliac1 Mai, aveam atat de multe de comentat...dar ca si Nela...trebuie sa fac un screening... Deschid sa raspund, aud un urlet sfasietor... imi propun sa ma intorc repejor, se naruiesc gandurile mele...si cand revin imi dau seama ca de fapt sunt "invechita" Dar, asta cu ghicitu'n kk este si boala grea la noi. Nu spun ca dupa ce-l vizualizam, facem analiza de consistenta: grunjos sau imprastiat, apoi verificam cantitatea: destul, muuult, suficient, cat de-un partzon, apoi trece la analiza tat-su care-l priveste cu mandrie ca deh e de-a flacaului casei si abia apoi poate fi impachetat si aruncat...uneori parca cu parere de rau. Mai, suntem dilii rau de tot. Cu suzica n-am avut "succesuri" inca. Luto David macar deschide gura si sta asa... grasu' meu isi tranteste lipici pe buze si salutareeeee!! Iar acum face testul sanului, mai intai scoate un varf de limbuta si pana nu picurez 2-3 picaturi de lapte, nici nu vrea sa stam la discutie...ca sa nu mai comentez cum isi infinge manutele alea mici in tzatzele mele, de-mi vine cateodata sa fuuuug! Nela Pai esti cucoana-cucoana, mai Deci vestile sunt de-alea bune. Eheee, vreau si eu Vrem pozici!! ![]() (promit sa nu ma apuce invidia ca deja esti manechina )suede Ei, astea da, vesti bune!!! Pupam sa treaca si colicii astia uraciosi. Mai, o sa terminam cu colicii si incepem sa facem recensamantul dintilor. Uoooof, dam din una-n alta...daaaaaaar NU NE LASAM!!! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
suede spune:
Felicitari pazza!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
anamaria1979 spune:
Despre vitamina D eu stiam ca organismul bebelului sintetizeaza sub influenta razelor solare dar nu se poate stii exact cantitatea produsa astfel, asa ca vitamina D se da in tot cusrul anului inclusiv vaara fara intrerupere. A si nu se recomanda a se da in biberon cele 2 pic ca adera de peretii interni ai biberonului fiind uleioasa. Se poate da si intr-o lingurita d elapte sau ceai. Eu il pazesc pe alex si cand face gurita mare la supt bag repede si 2 pic de vit.D. Motivul ptr care medicii romani prescriu vit. D este ca laptele de mama contine toate mineralele si vitaminele in afara de vit. D. Iar formulele produsele europene marea lor majoritate nu au suplimente suficiente de vit. D, fier si fluor.
Iar sugarul hranit la san poate avea scaune foarte variate in ceea ce priveste numarul (de la 0 la 7-8 pe zi) culoare variata (verzi, galben aurii, alburii) si consistenta de grunjos, semilichid chair. Din pacate sunt medici care dau sfaturi eronate, cum a fost cazul nostru cu absenta scaunului intr-o zi. Pediatra noastra desi bebe este alaptat exclusiv la san ne recomanda sa-i punem supozitor, iar dupa ce am consultat si alti medici am decis ca nu este bine si am lasat copilul in pace.
NelaM spune:
Liliana, mami, ce dor mi-a fost de postarile tale! Si ce bine le zici tu pe toate: acus' acus' trecem la inventarierea dintisorilor. 
Am citit si povestea nasterii Gianinei, foarte frumoasa.
Mai, citesc din urma, prin ce ai trecut si tu, moni_iulia! Ma bucur din suflet ca totul e mai bine acum. 
Ce greu merge forumul azi...nu stiu cum e la voi, dar la mine mere groaznic! 

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica 27.10.2009
NelaM spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Despre vitamina D eu stiam ca organismul bebelului sintetizeaza sub influenta razelor solare dar nu se poate stii exact cantitatea produsa astfel, asa ca vitamina D se da in tot cusrul anului inclusiv vaara fara intrerupere. A si nu se recomanda a se da in biberon cele 2 pic ca adera de peretii interni ai biberonului fiind uleioasa. Se poate da si intr-o lingurita d elapte sau ceai. Eu il pazesc pe alex si cand face gurita mare la supt bag repede si 2 pic de vit.D. Motivul ptr care medicii romani prescriu vit. D este ca laptele de mama contine toate mineralele si vitaminele in afara de vit. D. Iar formulele produsele europene marea lor majoritate nu au suplimente suficiente de vit. D, fier si fluor. Iar sugarul hranit la san poate avea scaune foarte variate in ceea ce priveste numarul (de la 0 la 7-8 pe zi) culoare variata (verzi, galben aurii, alburii) si consistenta de grunjos, semilichid chair. Din pacate sunt medici care dau sfaturi eronate, cum a fost cazul nostru cu absenta scaunului intr-o zi. Pediatra noastra desi bebe este alaptat exclusiv la san ne recomanda sa-i punem supozitor, iar dupa ce am consultat si alti medici am decis ca nu este bine si am lasat copilul in pace. |
Anamaria, multumim pentru comentarii, mai ales cele referitoare la vitamina D. In cazul meu, eu merg pe mana medicului pediatru care nu mi-a recomandat nici un supliment de vitamine pentru Ana. Ceea ce corespunde manusa parerii mele ca laptele de mama are absolut tot ceea ce ii este necesar unui nou nascut. Plus ca eu am incredere in medicina chinezeasca, are mii de ani in spate. Poate nu-s de acord cu tot si toate intr-ale medicinei chinezesti, dar asta e alta poveste. Acuma, ca o fi bine, ca n-o fi bine, imi asum riscul. Prefer totusi sa cred ca ii pot oferi aportul de vitamine prin laptele matern.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica 27.10.2009

Deci vestile sunt de-alea bune. Eheee, vreau si eu 
)