Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Mercic. Cam departe sa ajung cu ei sambata intre coafor, manichiura si nunta. |
Pai tu mergi la coafor si manichiura, tati ii scoate la BSC.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav o intreb "si cum face vrajitoare?" la care ea "face focus pocus" |
Si "Focus pocus" i-a ramas numele!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Pai tu mergi la coafor si manichiura, tati ii scoate la BSC. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Tati e plecat din Bucuresti pana pe la ora 4 dupa amiaza. O urgenta in familie.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Pe noi nu ne-a prea prins febra Haloween-ului. Vlad habar n-are si Miruna nu e prea incantata de partea spooky a problemei. E drept ca noi (eu si sor'mea), copii fiind, hacuiam bostanii bunica-mii sa ne facem Jack O'Lantern, ca era haios si puneam lumanari in ei. Dar cam atat.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Eu tot pe aici in loc sa ma apuc de treburi...
Intii m-a apucat nostalgia cu Halloweenul in Japonia apoi am dat de poze cu Daria de cind s-a nascut.

http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP0420.jpg
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP0421-1.jpg
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP0417-1.jpg
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP0427.jpg
Nu imi vine sa cred ca acusi voi tine din nou in brate o minune asa mica! p[arca toate temerile dispar!!!
Sper sa fie la fel de sanatos si de bun ca Daria!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, dar e musai sa fie vrajitoare? Nu poate fi printesa? Ca spiritul sarbatorii e sa te deghizezi.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nu vrea nene printesa, degeaba zac rochiile in dulap. Ca trebuie sa fie scary.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Erina tare imi e dor si mie sa merg la job, sa ma imbrac de job, sa imi cumpar cafeaua in drum spre job, sa intru in magazine dupa job si in general sa vorbesc si despre altceva decit despre puzzle, craft, cintecele etc. |
Eee, uite ca nici aici nu prea ma apropii de ideal:
- dimineata fac o ora jumatate pana la serviciu, nici gand sa iau ceva pe drum, zic mersi daca intarzii maxim juma de ora si scap fara observatie;
- seara gonesc sa ajung pana pleaca bona, si adesea sa iau si fata pe drum de la activitati. Magazinele sunt o utopie, nu le pup decat in weekend si aia foarte rar. Dar ma mai rasfat cu mersul la sport martea si joia, asta daca nu am treaba la munca asa cum a fost in ultimele 2 saptamani;
- da, recunosc ca am multe subiecte de discutat, si de business si mai relaxante, dar sa stii ca pe undeva raman cu gandul la puzzle, culori si orice alte activitati pe care trebuie sa le fac cu copiii.
Tare mi-as dori un job mai lejer, cu program mai flexibil, sa nu mai gafai dimineata, si sa pot sa ma ocup dupa-amiezele de copii. Cel putin de la anul cand incepe Alex scoala ar fi un must, insa cu criza asta nu imi permit nici o schimbare si oricum e putin probabil sa mai existe asa ceva disponibil.
Rox , mamica
gabitz78 spune:
dupamasa mergem la revizie si vaccin.sa ne tineti pumnii.![]()

pupici dulci si sanatate tuturor.
Roxana_G spune:
Erina si Yaia,
tare pentru sfaturile privind costumul. Sunteti niste dragute, nici nu v-ati intrebat daca am vreo abilitate practica sau nu.
Oricum daca nu rezolv ceva acuma dau o raita prin magazin, cumpar niste material si incerc diseara sa dreg ceva. Nasol e ca nu am masina de cusut acasa si nu am cum sa le festonez pe la margini, e cam urat sa mearga si cu atele curgand. Iar decoruri cu schelet si altele nu am gasit nicaieri, ca asa le lipeam pe bluza de care va ziceam si terminam povestea.
Yaia, noi am luat de aici de la Kaufland dovleci din astia cu abtipild pe ei, cu astia i-am trimis la gradi. Pentru acasa avem insa unul mare fara model. Dar voi folosi modelele de la Erina
(evident pe cel mai simplu).
Alina, petrecere frumoasa baiatului. Unde ai gasit costumul de schelet? Te-ai ocupat din timp banuiesc.
Apropos de Halloween, cum la noi in complex sunt numai straini iar vin nenumarate gasti de colindatori, asa ca va trebui sa luam iar bomboane, covrigi si altele de impartit. Acum 2 ani am stricat toata distractia, cred ca ne-au bombanit toti. Anul trecut am zis ca sunt copii totusi si le-am luat dulciuri sa le dau. Asa ca Alexandra vrea anul asta sa colindam si noi, ceea ce va fi cam complicat. Sper sa isi gaseasca vreo vecina doritoare de umblat pe la usi, ca eu nu ma duc cu ea. ![]()
Ana, mai bine lasati voi bantuielile si speriturile, ca va asteapta nunta si va distrati acolo. Petrecere frumoasa sa aveti!
Va pup, dau inca o raita prin magazine ca la noi nu prea sunt sefi azi.
PS Erina, foarte emotionante pozele. Te cred ca nu iti vine sa crezi cat a crescut Daria. Sotul meu isi aminteste cum o legana pe Alex pe o mana si ii venea de la mana la cot si ne uitam acum la ea ce mare e, inalta si frumoasa, si cate lucruri spune si face. De Andrei ce sa zic, eu am ramas la nostalgia burticii, si ma intreb cum a ajuns el acum sa tranteasca usa pana rupe tocul.
Te pupic tare, sa aveti o zi frumoasa azi si drum bun la Piatra maine.
Rox , mamica