Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitz78 spune:
neata tuturor.
sabina - frumoase picturile rupestre.
si sofia scrie frumos...
noi am petrecut bine aseara.eliza, desi obosita, a facut fata provocarii.![]()
va pup dulce.multa sanatate.
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina, deci azi a fost doar zi de ciori, ok, sa zicem ca a fost mai linistit la birou. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Buna dimineata!
Roxana, intradevar e minunat sa ai timp pentru tine si pentru copilul tau! Dar pe de alta parte tare imi e dor si mie sa merg la job, sa ma imbrac de job, sa imi cumpar cafeaua in drum spre job, sa intru in magazine dupa job si in general sa vorbesc si despre altceva decit despre puzzle, craft, cintecele etc.
Tare dragalas trebuie sa fie Andrei cind vorbeste!!! Si-a dat drumul foarte bine!
Cit despre faza cu Alexandra exact asa a patit si cumnatica cu Matei. Tot explicatia cu bulele de aer a dat-o. De fat si acum Matei daca aude ca ai zis ceva (ma mai scapam eu cu p[rost) se oresteasa contrariat si intreaba: Ai zis cumva prost?!!!-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Sabina, sotul e toata ziua la job
. Cu siguranta daca ar stinge lumina cind vine el ar fi totuna, as priomi aceleasi mesaje indignate. Solutia e sa urc, sa o bag pe Daria in casa apoi sa cobor sa sting the damn light!!!
Multumesc penntru sustinere!
Am vazut pictura. Foarte frumos, si mai frumoasa poezia Sofiei si porteretul lui Gheo. Am observat ca el se imbracase singur
exact cum face Daria.
-------------------------------
19+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Va multumesc pt complimentele adresate biroului. E f sobru, stiu, insa eu sunt zapaceala in persoana si aveam nevoie de un spatiu foarte ordonat si calm. Oricum, baiatul care ni l-a facut a pus mult suflet, a lucrat foarte frumos marginile, sa fie ca marginile de la usile si lambriul din casa...ec etc. Si o sa am si biblioteca mea personala, ca in copilarie, LOL:) Am avut noroc sa-l gasim asa aproape de Busteni. Erina, da-le incolo de babe, esti gravida si nu trebuie sa te impiedici . Poti sa-l rogi pe sotul sa mai inchida lumina aia:)Andreea, chiar ma gandeam la tine. Cum mai e cu doctoratu? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Spatiile sobre si liniile simple sunt conditiii ideale pentru creatie
He, he, noi am spalat peretii acum doua saptamani
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, dar e musai sa fie vrajitoare? Nu poate fi printesa? Ca spiritul sarbatorii e sa te deghizezi.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Good point! Mai ales ca are o colectie atit de variata de rochite.
Probabil pentru copii Halloweenul e asociat cu spooky de aici si vrajitoare. Roxana poti foarte bine face din pelerina din ceva vechi. Faci forma ca la ponch, franjurata si daca vrei adaugi intre franjurile negre franjuri mov sau portocalii de aceeasi latime sa para mai "bogata" pelerina si pui un accent de aceeasi culoare la palarie si la git.
Miine ar fi avut si Daria petrecerea la gradinita. Mai bine ca noi plecam spre PN (sper sa avem drum usor) si o imbrac simbata in ceva...
19+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
slippers76 spune:
Rox, Erina, spuneti-mi si mie ce/cum e cu BSC asta? Ca-mi scapa...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Ana, e Baneasa Shopping City, mall-ul din Baneasa.
http://www.baneasashoppingcity.ro/index.php?lang=ro
Roxana uite aici modele simple de jack o lantern: http://www.suite101.com/view_image.cfm/225003
Restul cu taiatul capacului si cobitul miezului cu lingura e numai si numai distractie!!!
19+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
slippers76 spune:
Mercic. Cam departe sa ajung cu ei sambata intre coafor, manichiura si nunta.
Merci ca m-ai "iluminat"
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
alinkav spune:
Neata!
pentru toata lumea, eu tocmai ce am baut!![]()
Si Alex maine va avea serbare de Halloween la gradi(de stat
), el trebuie sa fie schelet
, asa ca i-am luat costum/masca potrivita!
Ne-a zapacit de luni, cum se procedeaza de Halloween, cum va bantui case daca nu va primi dulciuri, etc.
Ieri seara se uitau la Scooby doo, era despre vrajitoare si fantome, la care Olivia dupa desen, ne povestea cu mare entuziazm "vine vrajitoare si ma baga in cusca", o intreb "si cum face vrajitoare?" la care ea "face focus pocus"
.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Insa nu stiu ce sa pun pe post de pelerina. Poate mai aveti idei, inclusiv daca as putea incropi ceva si pentru piticot. In alta ordine de idei am gasit dovleci la Kaufland. Maine trimit la gradi, insa avem si pentru acasa sa pregatim impreuna si zau daca ma pricep. Vreun sfat, vreun pont? |
Cumperi o bucata de material negru, o tai in forma de trapez si la baza mica ii pui un snur. Gata pelerina! Poti sa-i mai prinzi de ea ceva stele...sau cranii...
Pentru piticot cauta o caciula galben-portocalie si prinde-i in varf o coada facuta din carton verde...plus o bluza in culori asemanatoare si ziceti ca e dovleac. Sau sacrifici un cearsaf alb, ii tai ochii, nas si gura si il leg in talie cu un snur...si il faci fantoma...poate nu o sa stea cu asta pe el, poti chira sa-i decupezi toata fata, sa stea cu 'costumul' pe el.
Tati lui Tudor i-a cumparat un dovleac ce are pe el abtibilturi negre in forma de ochi si gura ranjita, unde trebuie tu sa decupezi...mura-n gura, ce mai!
Noi nu avem treaba cu Halloween-ul asta, dar tati s-a gandit ca ar fi amuzant sa faca doleacul, ca activitate tata-fiu. S-a gandit ca Tudor o sa se distreze.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

. Poti sa-l rogi pe sotul sa mai inchida lumina aia:)