Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)
Raspunsuri - Pagina 17
slippers76 spune:
Rox spor la pregatirile de Haloween si petrecere frumoasa copiilor. 
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Gabitz ma bucur ca v-ati distrat la gradi. Eliza e o scumpa! Inca o data la multi ani si petrecere frumoasa si acasa. Si distractie placuta lui Stef la petrecerea cu fostii colegi. Cred ca abia asteapta
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Gabriela77 spune:
Multumim de urari! Din suflet!!

Ana, multumesc de sfat, o sa incerc si asa si mergem si la un orl-ist sa vedem, sper sa nu fie nevoie de ceva interventie, ca deja mi-e frica..
V-am pupat! Ma simt tot mai gravi, incep sa simt burta, sa am dificultati la aplecat, dormit...hm...ma apropiu vertiginos de trim 3.![]()
O seara frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
Erina spune:
Buna seara!!!
Roxana, dimineta a fost super ocupata asa ca am iesit in parc la 17.40, taman cind isi cautau ciorile culcus. Ce mai vuiet...ce mai freamat...
Cum era cam sinistru am stat doare vreo jumatate de oradar a am avut timp sa vorbim despre luna, despre stele...
Spor cu pregtirile de Halloween. Duminica era o echipa in BSC care premia desenele piticilor. Daria si-a ales o plarie de vrajitoare mov. Erau si negre. Cu o palarie si o pelerina si e gata vrajitoarea...
Gabriella, si noi avem miine ora de craft de toamna. Am strins catane, ghinde, frunze, conuri...
Eu ma sint rau noaptea cam de mult de asta tot zicca nu sunt in forma...
Deja ma gindesc cu emotie ca trecatit de repede saptaminile...acusi e ianurie si apoi martie...
Ma bucur ca vestile sunt bune de la Cluj!
La multi ani
fericiti la aniversarea casatoriei!!!
Papanash astazi mi-am amintit de faza cu urcatul pina la 8 la lumina telefonului (eu nu am reusit sa caut in geanta).
Dupa ce aseara am gasit un bilet in usa cu: Va rugam nu lasati aprinsa lumina din dreptul aptX pentru ca ramine aprinsa degeaba ore intregi... (expeditor una dintre doamnele din cladire
). Azi decid sa nu mai apas pe intrerupatorul cu pricina- e singurul care nu are temporizator-pe ala de la parter daca apas se stinge foarte repede, pe ala de la etajul meu la fel) spoerind ca Daria va urca mai repede ca deobicei...
Bineinteles ca s-a stins asa ca am orbecait pe scara in melc, am trecut de usa si urcam pe acoperis...era sa ma si impiedic...totul cu Daria in brate...
Eu ziceam cu naduf: Mama ei de lumina daria repeta dupa mine...![]()
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
Nu am gasit ce imi trebuia pentru micuta vrajitoare, mai incerc si maine ca se preconizeaza o zi mai linistita. Daca nu, bag foarfeca intr o bluza de a mea neagra sa o franjurez. Andrei in schimb nu va avea nici un costum, e un dracusor in propria piele.
Erina, deci azi a fost doar zi de ciori, ok, sa zicem ca a fost mai linistit la birou.
Dar ieri chiar ai descris o zi calma si frumoasa asa cum mi-as fi dorit si eu. Cat despre orbecait, cred ca e tare neplacut, dar asa e cu vecinii, fiecare cu hachitele lui. Ma amuza insa piticii cum retin ei tot ce spui. Nu o vorbi Andrei prea mult dar i-am zis ca daca nu e cuminte il fac arsice si acum zice singur cand o prostie "at cice" - adica fac arsice. Nu mai zic de Alex, m-a auzit ca l-am facut pe unul Bula in trafic si a repetat. I-am explicat ca ma refeream la bulele de apa minerala, ca alea ies asa la suprafata si sunt doar aer. Asa ca acum in fiecare seara striga de zor "bula, bulelor de minerala ce sunteti, miscati va mai repede". ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Apropos de costum, palarie avem si noi. Insa nu stiu ce sa pun pe post de pelerina. Poate mai aveti idei, inclusiv daca as putea incropi ceva si pentru piticot.
In alta ordine de idei am gasit dovleci la Kaufland. Maine trimit la gradi, insa avem si pentru acasa sa pregatim impreuna si zau daca ma pricep. Vreun sfat, vreun pont?
Aaa, ca tot zicea Erina de BSC. Cica sambata si duminica ar fi nu stiu ce activitati pentru copii cu tema Halloween. Parca i-as duce pe ai mei, daca mai sunt doritori dati un semn. Asta pentru ca ei sunt incantati de idee. In speta Alex. Cred ca e primul an in care i se pare asa amuzanta chestia cu Halloween, iar Andrei se ia dupa ea si striga de zor " uuuu apome" (adica fantome). Eu nu sunt mare fan dar nici chiar contra cum e tati, care e revoltat de decorurile tematice facute de Alex, decoruri care ne-au invadat casa.
Ma retrag si eu, noapte buna si linistita.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ANDREEA11 spune:
Va salutam si noi repede!!!
Nu mai reusesc sa intru deloc. La servici e treaba, acasa la fel...Cris e bine, s+a mai linistit, vorbeste din ce in ce mai mult.
Va uram sanatate si numai bine
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Apropos de costum, palarie avem si noi. Insa nu stiu ce sa pun pe post de pelerina. Poate mai aveti idei, inclusiv daca as putea incropi ceva si pentru piticot. |
Mah, dar e musai sa fie vrajitoare? Nu poate fi printesa? Ca spiritul sarbatorii e sa te deghizezi..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Neata! Am cafea cu lapte si cafea simpla, neagra. Ofer!:)
V-am trimis niste poze care o sa-mi castige titlul de "mama anului" la permisivitate:))))
PS, de fapt., le-am pus si pe blog, pt cine nu mai vrea sa intre pe mail.(http://armonii.blogspot.com/)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Va multumesc pt complimentele adresate biroului. E f sobru, stiu, insa eu sunt zapaceala in persoana si aveam nevoie de un spatiu foarte ordonat si calm. Oricum, baiatul care ni l-a facut a pus mult suflet, a lucrat foarte frumos marginile, sa fie ca marginile de la usile si lambriul din casa...ec etc.
Si o sa am si biblioteca mea personala, ca in copilarie, LOL:)
Am avut noroc sa-l gasim asa aproape de Busteni.
Erina, da-le incolo de babe, esti gravida si nu trebuie sa te impiedici
. Poti sa-l rogi pe sotul sa mai inchida lumina aia:)
Andreea, chiar ma gandeam la tine. Cum mai e cu doctoratu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo