Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Mey, da' io nu-s bolnava de munca Si daca as sta acasa sigur s-ar imbolnavi si Vlad, ca e calare pe mine non stop.

Nu poate sa-l ia buna la ea si sa bagi si tu un somn mic...sa-ti mai revii? Ei, e aproape gata ziua de munca oricum, dar maine zic sa nu te mai sacrifici daca esti tot rau...Sanatate!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Felicitari Gabriela!
La mai multi ani plini de bucurii!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Roxana, multumesc.
Spor la pregatirile pentru petrecerea copiilor de Halloween, sa petreaca cat mai frumos!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Celia, la cat de intens a fost ritmul ultimelor zile (la birou) primitul cadourilor pare ca s-ar fi intamplat acum multe luni Si nici acum nu-i vreme de povesti.

Sanatate multa va doresc!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

la multi ani impreuna Gabico! Si toti fericiti!

La multi ani nepoata de Sabina!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Celia, la cat de intens a fost ritmul ultimelor zile (la birou) primitul cadourilor pare ca s-ar fi intamplat acum multe luni Si nici acum nu-i vreme de povesti.

=====================

Macar acasa banuiesc ca se simte ajutorul lui buni
Spor la treburi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Mey, da' io nu-s bolnava de munca Si daca as sta acasa sigur s-ar imbolnavi si Vlad, ca e calare pe mine non stop.

Nu poate sa-l ia buna la ea si sa bagi si tu un somn mic...sa-ti mai revii? Ei, e aproape gata ziua de munca oricum, dar maine zic sa nu te mai sacrifici daca esti tot rau...Sanatate!

Sa-l duca unde? In alta camera? Ntz... Nu functioneaza. Ca vine sa-mi faca ceai si "cafia" si sa-mi dea pupici ca-s bolnava. Seara e mai bine si pot sa stau si eu ascunsa, ca il ia pe tati in primire. Las' ca trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Piciulika, tare bine a zis mai devreme carpatina, multe inimi au batut aici pentru voi si au asteptat cu infrigurare vesti bune...
Tinem pumnii in continuare sa fie totul bine cu BB cel temperamental si cu tine
Chiar de-ti mai vin ganduri ca ai putea parea uneori paranoica, nu te sfii sa te exprimi aici - noi te vom intelege si-ti vom fi alaturi .
Te imbratisam tare de tot ! Si asteptam numai vesti bune !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Sa-l duca unde? In alta camera? Ntz... Nu functioneaza. Ca vine sa-mi faca ceai si "cafia" si sa-mi dea pupici ca-s bolnava. Seara e mai bine si pot sa stau si eu ascunsa, ca il ia pe tati in primire. Las' ca trece...

Acasa la ea...ma gandeam...dar cred ca impartiti curtea, asa ca probabil pica varianta.
Eu nici seara nu scap, rareori il ia pe tati in primire, tot pe mine ma ia de deget si cica 'anna', adica sa-i dau cate una alta, sau sa ma joc cu el pe covor...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Acasa la ea...ma gandeam...dar cred ca impartiti curtea, asa ca probabil pica varianta.
Eu nici seara nu scap, rareori il ia pe tati in primire, tot pe mine ma ia de deget si cica 'anna', adica sa-i dau cate una alta, sau sa ma joc cu el pe covor...

Momentan impartim si casa, ca a ei e la Targu Mures

Mergi la inceput