Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)
Raspunsuri - Pagina 15
rnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Bai, am aflat ceva super aiurea: cica trebuie sa ai lucrate obligatoriu 12 luni inainte sa faci un al doilea copil. Asta daca ai inceput munca. asa e? E super aiurea. N-am stiut asta, de cand intreaba cineva intr-o parte si-n alta si acum ii dau super naspa veste. :( Emma si Andrei (21.09.2007) |
eu am stat cu alesia pana la 1 an, apoi am lucrat 6 luni, apoi am luat concediu ala 142 zile si acum am depus dosaru pt indemnizatie pt bb2 (adica in sept)
si aia care au preluat dosaru m-au pus sa merg la ministerul muncii- asistenta sociala (din orasul meu- adica sibiu) si sa imi dea aia o foaie cu lunile in care am fost in indemnizatie pt bb1
zis si facut
apoi au preluat dosarul
acum asteptam sa se proceseze si sa imi vina banii retroactiv incepand cu luna august (cica prin nov am sperante)

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
Celia spune:
Sabina, multumesc. Sa folosesti sanatoasa biroul in cadru de vis…
La multi ani, nepotelei, sa fie sanatoasa si fericita!
Yaia, multumesc.
Ce schimbator de figuri …e Tudor …Asteptam foto …
Ana, multumesc.
Ma bucur sa citesc despre copii ca sunt bine. Astept cat mai repede sa citesc si despre tine la fel.
Gabriela, multumesc.
La multi ani fericiti impreuna , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile voastre!
Spor la pregtiri , aveti activitate , nu gluma... Petreceri frumoase!
Erina, vazut foto cu o familie fericita.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
rnico spune:
dar e obligatoriu intre indemnizatie pt bb1 si bb2 sa nu ai luni nelucrate (adica pauze)
de ex eu am fost pana in sept 2008 in indemnizatie pt bb1 apoi din oct 2008 la serviciu
daca as fi mers numai in nov la serviciu (adica oct nici indemnizatie nici serviciu) ar fi trebuit sa lucrez 12 luni pt a putea intra in indemnizatie pt bb 2
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Azi sunt putin putin mai lejera si tare as pleca devreme ca ieri nu am reusit sa ma ocup de Alex careia ii trebuie dovleci si costum de vrajitoare. Cred ca de maine merge si Andrei la gradi, maine fac pregatiri de serbare si vineri fac serbarea. Nu stiu daca trebuie dus dovleac si pentru el, dar mai investigam.
Eliza 
Hannah 
Sa cresteti mari, sanatoase, norocoase si fericite! Pupicei multi.
Bine ai venit pe lume Mara Patricia, sa fii sanatoasa si norcooasa!
Piciulika, ma bucur ca lucrurile nu sunt asa rele, probabil stie doctorul ce stie, sigur e ceva trecator.
Aveti mare grija si tu si BB!
Papanash, nu stiu ce crezi ca stapanim (intr-adevar e ceva, localizat in Bran
), dar multumesc oricum. Cum mai e Adi? Gata tusea? la voi cat a tinut refacerea dupa laringita?
Celia, noi suntem bine multumim. Imi pare rau ca tusea va da voua bataie de cap acum, multa multa sanatate.
Sabina, sa folosesti sanatoasa biroul si sa compui lucrari de succes acolo. Dar cand ati mai fost pe la Busteni?
Gabitz, sa va traiasca Eliza! Petrecere frumoasa azi. 
Erina, azi nu prea ai povestit ce program ati avut. Chiar remarcasem zilele trecute povestirile din parc si parca resimteam asa linistea si placerea plimbarii. Versus ziua mea agitata de birou.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
La multi ani Hannah Patricia de mami Dantje! 
La multi ani Eliza de mami gabitz78 ! 
La multi ani Angelik Melany de mami ricea! 
Sa fiti sanatoase, iubite, norocoase! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Bun venit pe lume Mara Patricia! 
Sa fii sanatoasa, norocoasa si mereu o bucurie pentru parintii tai!
Rita, o imbratisare calda pentru tine si un mare buchet de 
=====================
carpatina spune:
Picio, ieri, intre cele 2 posturi ale tale (dimineata/seara) o gramada de inimi de pe-aici au avut cate o bataie in plus. Speram din suflet sa nu mai fie cazul! 
=====================
aeperju spune:
Pai da asa stiam si eu ca fara pauza chiar daca ai stat in concediu apoi ai lucrat o bucata dar nu 12 luni lucrate. Acum cica de la 1 ian 2009 zice ca sa ai venituri profesionale in ultimele 12 luni ca sa poti avea indemnizatia de 600 lei sau 85%. Cum asa?
Emma si Andrei (21.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 am implinit aseara …8 ani de casnicie |
La mult mai multi de acum inainte si toti fericiti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
aeperju spune:
Am mai citit o data raspunsul tau.Inseamna ca se ia in considerare si indemnizatia care ai laut-o si nevand pauza nu mai sunt necesare 12 luni lucrate efectiv. Asa stiam si eu.E bine.
Uite art:
OUG 226/30.12.2008
Art. 12. - Alineatul (1) al articolului 1 din Ordonan#355;a de urgen#355;#259; a Guvernului nr. 148/2005 privind sus#355;inerea familiei în vederea cre#351;terii copilului, publicat#259; în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.008 din 14 noiembrie 2005, aprobat#259; cu modific#259;ri #351;i complet#259;ri prin Legea nr. 7/2007, cu modific#259;rile ulterioare, se modific#259; #351;i va avea urm#259;torul cuprins:
"Art. 1. - (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, în ultimul an anterior datei na#351;terii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare, beneficiaz#259; de concediu pentru cre#351;terea copilului în vârst#259; de pân#259; la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de pân#259; la 3 ani, precum #351;i de o indemniza#355;ie lunar#259; în cuantum de 600 lei sau, op#355;ional, în cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei."
Emma si Andrei (21.09.2007)