Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Hannah Patricia, viitoare primarita dulce de mami Dantje
Eliza, iepuras zambaret de mami gabitz78
Angelik Melany de mami ricea!

Sa va fie vietile minunate!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, dulce Eliza !

Sa ai o zi minunata, plina de iubire, de bucurie, de surprize frumoase si muuuuulte cadouri !
Felicitari mamicii, sa te bucuri de fetita ta frumoasa si de fratiorul ei cuceritor , sa fiti sanatosi cu totii si foarte rasfatati de tati !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Draga mea Picia, of, de ce a trebuit sa treci tu prin asta? Inteleg totusi ca after all, nu e asa negru cum parea…Eu sint sigura ca bbelusul e absolut ok si ca veti fi clar, regula, dar stiu sigur ca nelinistea ta nu va disparea asa repede. Asta cu paranoia, e de inteles. Am si eu zile in cre miscareata asta mica e lenesa si intru in priza.Cu atat mai mult vei fi tu.Pupici speciali de la Cluj cu mare mare dragoste!
Bravo pt coordonatele lui Micha, impresionat, ce-I drept! O sa ne luptam cu toate Anele din lume pt asa fecior!

Rodica, multumim d veste. Rita sa va traisca Mara , fericita si sanatoasa! Felicitari mamico!

Urmy, felicitari pt job!

Celia, sanatate si voua!

Sabina, foarte frumos biroul tau, imi place, si te si caracterizeaza sobrietatea si rafinamentul lui!

La Multi Ani, Eliza iubita! Sa cresti mare, sanatoasa!

La multi ani Hannah si Angelik de mami Dantje si mami Ricea

Noi bine, am implinit aseara …8 ani de casnicie, wow….dar uite si roadele…de sarbatorit, asa, mai domestic cu Sara si tati si un pahar de vin, poate mai dezvoltam in weekend.

Altfel, va trebui sa o duc pe Sara la un orl-ist, printre cadourile de la gradi, a ramas cu o respiratie grea, gen sforait, la somn, dar si ziua se aude, ba chiar a inceput sa respire mai multe pe gura. Suspectez ca sunt polipii. Daca aveti expereinta in acest aspect, luminati-ma si pe mine, va rog!

O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani motzatei Hannah !
La multi ani dulcetzelei Angelik !

Sa va fie viata plina de fericire, iubire si implinire !

Felicitari mamicilor pentru cele doua printese !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Eu sunt varza. Dar macar copiii sunt bine.

Mey, mai las-o moale cu munca. Nu auzisi ca nici la Cashcavalia cu construiesc statui pentru munca? Medic si medical...hai, fuguta!Sanatate!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mey, da' io nu-s bolnava de munca Si daca as sta acasa sigur s-ar imbolnavi si Vlad, ca e calare pe mine non stop.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabi felicitari pentru aniversare, la cat mai multi ani si realizari impreuna si musai sa dezvoltati in we

Pentru Sara incearca puf cu apa de mare. S-ar putea sa fie polipii, da' nu cred ca-i de la gradi problema (daca sunt polipii). Eu am avut cu amandoi niscaiva probleme de genul asta, insa in perioada cand erau mai micutzi. Pediatra mea spune ca vegetatiile adenoide (huh, cica asa le zice polipilor) au perioade in care cresc intr-un ritm mai mare decat organismul pe intreg si din cauza asta dezechilibre. Dar ca se stabilizeaza pe masura ce copilul creste. Oricum e de vazut care e sursa problemei.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Hannah Patriciade mami Dantje
Eliza de mami Gabitz
Angelik Melany de mami Ricea

La multi ani, sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

multumesc mult de urari tuturor.la gradi a fost bine, am baut suc si am mancat bomboane.eliza e destul de cuminte, incepe sa coopereze si se vede ca face progrese.usor, usor ne facem noi mari.
gabriela - felicitari si la cat mai multi si fericiti ani impreuna.
eu sunt in focuri.trebuie sa-l pregatesc si pe stef, maine merge in excursie cu clasa, apoi poimaine participa cu fostii colegi de gradi la petrecerea de halloween.asa ca trebuie sa-i fac dovleac.
va pup dulce si multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Bai, am aflat ceva super aiurea: cica trebuie sa ai lucrate obligatoriu 12 luni inainte sa faci un al doilea copil. Asta daca ai inceput munca. asa e? E super aiurea. N-am stiut asta, de cand intreaba cineva intr-o parte si-n alta si acum ii dau super naspa veste. :(

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ca sa poti lua indemnizatia, v-ati prins nu? :)

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput