Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
iesind din curte de la Tagesmami cu Michaeln, am si tusat o masina a unui vecin de-al lor. Dand cu spatele. Nu-s chiar prezenta... Asta printre alte mici "deconcentrari" cotidiene.

Ah, am si o veste buna: ieri la controlul de 2 ani a lui Michael, pe langa ca a zbierat primele 15 min, a facut tare bine la teste si e "bine-crescut": 13.4 kg (percentila 50), 92cm lung (percentila 50), intre 75 si 90) iar cu 51.6 cm circumferinta craniana (intre percentila 90 si 97!). Am un capos.

Lasa, ca-i doar tabla si se repara!

Super datele tehnice, bravo Micha! Al meu e mai pitic, dar la fel ce capos (la masuratori si nu numai).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Avertisment - si scuza :
O sa mai fiu paranoia in saptamanile ce vor veni: a zis dr. daca nu-l simt bine pe BB, ca misca voioa, sa merg iute la medic sau la spital...!Va dati seama - de cate ori ni se intampla asta si cu ceilaltzi!! Acuma sa ma tzin!
Asta apropos de ce spunea Yaia - nu, nu-s griji marunte! Toate stam cu ochii (si inima) pe comoara.

Greu e sa triezi evenimentele. Adica ce e normal si ce ar trebui sa ma ingrijoreze? De multe ori raportam cate ceva si uneori starnim zambete...de, mamici paranoia. cred ca e de preferat sa raportezi totul, orice ar fi, ca oricum ce cred ei despre noi nu conteaza. Si cred ca trebuie sa ne ascultam instinctul cat mai mult...mai ales ca acum avem si experienta. Asa ca haideti sa stresam medicii. Macar sunt platiti pentru a fi stresati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

fetele,mai am de citit, dar vreau sa va spun ca m-am angajat exact unde vroiam, de luni la munca cu mine. Sper sa ma descurc si va multumesc pt incurajari si pentru urarile pe care mi le-ati adresat.

Ce ma bucur ca s-a rezolvat la voi, bravo! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Felicitari mami Rita!

Piciu ma bucur pentru voi ca nu este totusi ceva grav, sunt convinsa ca o sa iasa bine totul per final.

Papanash multam de link. Andrei si-a recunoscut colegii si era tare incantat. A incercat chiar si acum sa sufle in lumanarile din tortul baietelului tau.
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, ce emotii aveti si voi din partea delfinasului grabit ... Cum mai sta in patrulater?

La care dintre ei te referi?
Nu prea mai aud de Amanda, probabil au ramas in triunghi...
Apropo, azi au zi de poze la gradinita, vine un fotograf profesionist si le face poze, una de grup si un portret...abia astept sa vad ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani Eliza! Mami Gabitz, sa va traiasca comoara

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Am reusit sa ajung si eu la zi...
La noi e o tuse in cor ... Copii sunt mai afectati... La mine raguseala e pe trecute dupa cateva zile cand parca vorbeam in soapta(Andrei cred ca a fost cel mai fericit...ca nu prea m-a auzit...)

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

La multi ani Hannah si Angelik de mami Dantje si mami Ricea!

Mergi la inceput

Urmy felicitari pentru slujba. Ma bucur tare ca s-a rezolvat problema si mai ales ca s-a rezolvat cum vrei tu

Celia sanatate ,multa piticilor si tie. sa va treaca repede. Eu sunt varza. Dar macar copiii sunt bine.

Sabina sa stapanesti sanatoasa (si cu folos) noul birou. Ce frumos e la munte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Eu sunt varza. Dar macar copiii sunt bine.

Mey, mai las-o moale cu munca. Nu auzisi ca nici la Cashcavalia cu construiesc statui pentru munca? Medic si medical...hai, fuguta!Sanatate!

Mergi la inceput