Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

La multi ani Eliza dulce!!!
Sa fii sanatoasa si fericita sa aduci parintilor numai zimbete!!!

Felicitari si petrecere frumoasa Gabitz!!!!

La multi ani si nepotelei tale Sabina!

Piciulika, asta suntem un grup de suport!Cred ca impartasind cu noi ingrijorarea ta nu a facut decit sa maresti numarul vocilor care s-au rugat pentru bebelus!!!

Te imbratisez si asteptam rasuflarea de usurare!!!

Sabina foarte frumos biroul! Sa scrii cit mai mult la el si sa ai satisfactiile pe care le visezi! Foarte frumos arata toata camera!!!

Urmychance, bravo de trei ori bravo! E mare lucru ca ai gasit ce iti doresti pe criza aceasta!!! Sunt sigura ca vei face fata cu brio!!! Pupici mamicii ambitioase!!!

Luy, eu sunt de acord cu orice se hotaraste. Sugestia lui Urmy e cea mai logica si corecta. sa ne spui cum procedam.

Urmatoarele doua week-enduri lipsim dar sigur vom avea ocazia sa ne intilnim si la teatru.

Rnico succes cu antrenamentul Alesiei. pupicie cumintelului Tudor! Acusi o sa doarma toata noaptea!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

La multi ani Hannah Patricia de mami Dantje
La multi ani Angelik Melany de mami ricea

Sa fiti sanatoase si mereu fericite dragi printese din diaspora!!!

18+ cu David

Mergi la inceput

Celia, multumim! Am pus ceva poze noi cu Daria in parc. Trimit link imediat pe e-mailul comun.

Cel mai neplacut e ca ciorile astea murdaresc masinile...in rest sunt simpatice nevoie mare...

18+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Yaia . Cand aflam ca o sa ai un carucior roz ;)?

Eu sper ca pe 10, dar nu va tineti rasuflarea, ca s-ar putea sa muriti fara aer...astia nu spun ce e Bebe decat cada sunt super-mega-siguri de ce vad...altfel, nu spun.
Ieri am reusit sa vad si eu pozele cu Puppi. Am scris deja...habar nu am...dar fetele cucuietele crete si blonde sunt super. Puppi asa mananca popcornul, cu piciorul? Eu nu stiu ce te tot plangi, ca prin poze Puppi apare numai mancand. Iar tu...slabatura in Turcia! Arati super....nu mai vorbesc cu tine...despre mancare si siluete. Mai, si ce se mai pupa Puppi cu lumea: cu tata-su, cu vecinu' (cred)...o pupacioasa. Asa ca-i trimit si eu un printesei cu tiare.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Buna ziua.
Nu am mai intrat de mult din cauza problemelor cu pc. Acum l-am mai carpit putin si ma grabesc sa recuperez timpul pierdut. In ultimul timp am reusit sa mai intru dar pe mare fuga pentru ca Bogdan a fostintai cu conjunctivita. A avut pleopa de la ochisor inflamata. Apoi racit cu temperatura si mucisori. Temperatura a trecut dar au ramas mucisorii iar Bogdan reactiona foarte urat cand simtea ca ii vin pe nasuc. Plangea, se freca de mine dar nu statea sa ii sterg. Toata ziua o tine intr-un plans din cauza nasului. A fost un chin. Cand am zis ca am scapat de probleme a avut probleme cu stomacul. Cred ca facea din ora in ora . Azi sper ca s-a rezolvat problema. Pana la ora asta nu a facut deloc.

Sanatate multa, sper sa fi scapat de boli, ca ati avut cateva...si el nu merge in colectivitate, asa-i?

NU , nu merge in colectivitate. Din pacate noi faceam o mare prostie si il luam cu noi la magazin. Acum nu mai ies cu el decat afara si nici afara nu am fost in ultimul timp. Dau lista de piata si asta e.

Ei, nu o sa-l poti creste intr-un clopot de sticla, o sa vina in contact cu oamenii si virusii, e inevitabil. Si e parte din procesul de imunizare al fiecaruia. Doar ca arata fetelor ca poate nu e neaparat cresa de vina...poate e si sezonul acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani frumoasei Eliza!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Citat:

Din ce in ce mai multe voci spun ca trebuie sa mancam mai multe fructede sezon de ale noastre. De cand eram insarcinata am ramas cu obiceiul sa aflu ce contine mancarea pe care mananc. Uitati ce am gasit despre gutuie.

http://www.pravaliata.ro/gutuia.htm

Acum imi explic de ce e fii-miu asa destept: am avut pofta de gutuie cand eram insarcinata cu el si am si mancat. si acum am avut pofta, dar acum am doar gem de gutui...sper sa functioneze si la Bebedoi.
Si noi care credeam ca e totul din Prigles si nachos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Piciulika, ma bucur ca esti mai linistita acum, sper ca totul va fi bine in continuare, de fapt asa si va, totul bine!

Mami Rita, felicitari!

Multa sananate puiulor bolnaviori!Mamicilor multa putere, si sa gaseasca solutia cea mai buna!

Sabina, sa stapanesti sanatoasa noul birou, arata super fain, iar privelistea de pe geam e incantatoare!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Fetelor, am ajuns si eu de curand acasa cu Micha.
Nu pot spune ca totul e bine, dar nici michidutza nu e atat de negru cum ar fi putut fi.

In sensul ca doctorita - super-profi, o nemtoaica - l-a tot cercetat la inimioara cu ecograful si dupa vreo trei sferturi de ora a spus ca ea a vazut o inima normala, buna si frumoasa, dar ca, asa e, are aritmii. De data asta aritmii neregulate - ca la spital erau in permanenta si ca metronomul aritmice. Acum erau cateva bune, cateva in plus.
Extrasistolele astea vin dintr-un atriu - cica-i mai bine asa - ca sunt sanse mari sa treaca pana la termen. Cica apar de regula in jurul sapt. 26-32 si de regula dispar. Sper sa fim regula.
Totul trebuie urmarit saptamanal, la eco la gine; devine grav daca apar herzrasen - nu stiu cum se traduce? Cand o ia inima repede-repede. Atunci e bai. Cica si astea pot aparea...
A zis ca ea crede ca va fi bine si il vom mai monitoriza pe BB si dupa nastere un pic, dar nimic special.
Pot naste natural, ca nu-i asa un stress pt inimioara, pot sa-mi beau si espresso de dimineatza. Nu asta e motivul.

Uff...sunt sigura ca dispar pana la nastere si totul o sa fie bine...asculta aici la baba, ca stie ce spune. TOTUL E BINE! Calm, relax, mai lasa munca si stresul. Bebe e pe primul loc acum, bine? Hai, ca e bine, ai sa vezi. Sa mai vii sa ne mai spui de voi, acum ca o sa va salutati saptamanal la eco...
pentru sperietura! si ai grija de infectia aia urinara...ca uitai de ea, bat-o vina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries

Buna seara, mare veste mare.

Sambata 24.10.2009 la ora 07:20
a venit pe lume, frumoasa si sanatoasa
Mara Patricia
de mami Rita

Felicitari mamico, sa-ti traiasca printesa, sa tebucuri de ea.
Mara, sa cresti mare, sanatoasa sa asculti de mami.

Ieri ma intrebam daca a nascut Rita...ce chestie! Multumim de veste, morosanco!

FELICITARI, Rita! Bun venit pe lume, Mara Patricia! Sa ai o viata minunata!

Mergi la inceput