Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 dupamasa mergem la revizie si vaccin.sa ne tineti pumnii. ![]() pupici dulci si sanatate tuturor. ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
Pumnii stransi stransi!
Si astept pozele de la party cand ma intorc din oras.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Erina, asa si la mine, incepe bebe sa apese pe vezica, asa ca am inceput sa experimentez trezirile nocturne. Vezi ca m-au trecut fiorii cand ai zis ca acusi e ianuarie, ca acolo e DPN-ul meu, si parca nu sint pregatita sa nasc
. Of, ce m-au emotionat pozele cu Daria bebe…cum au trecut asa repede anii? Ce bine ca vom mai tine odata bebelusi in brate!Asta ma rog eu si sa fie bine si sanatoasa!
Andreea, bine ai revenit, hai cu mai multe vesti!
Roxana, petrecere frumoasa copiilor!
Sabina, m-au delectat pozele de pe blog.
Gabitz, ce bine ca ati petrecut frumos! Succes la vaccin azi!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
babylina spune:
Buna dimineatza!
Noi am chemat ieri pediatra acsa sa il consulte pe Bogdan pentru ca mai nou a inceput sa tuseasca. Nu am vrut sa merg cu el la policlinica pentru ca m-am gandit ca in merioada sunt multe persoane bolnave si nu vroiam sa fie complicatii.
Diagnosticul a fost faringita si rinita. Ia dat anitbiotic, expectorans si sirop de tuse.
E asa de incantat ca ia medicamente ca , atunci cand ma vede cu sticluta in mana sau cu siringa o ia la fuga prin casa strigand " ajutor".
Roxana, stiu ca era un magazin cu costume pentru copii pe undeva pe Calea Mosilor. Acolo aveau tot felul de nazbatii din astea, coifuri si pelerine de vrajitor, rochii printese si altele.
Si peretii biroului meu de acasa sunt decorati de Bogdan cu creionul si cateodata cand nu suntem pe faza cu pixul, spre disperarea mamei mele Si chiar daca a primit de ziua lui o tableita magnetica pe care poate scrie, tot pe pereti e mai interesant. Vorbeste mult iar la capitolul nazdravanii e campion . La nazdravanii si la papat tzitzica.
babylina spune:
Roxana pentru costume de Hallowin cauta pe aici sa te inspiri la ceva .
http://jokeshop.ro/produse/155--costume-copii/filtru-%5E%5E1%5E1%
5EHalloween. http://www.kidstyle.ro/
...........si uite si aici idei cum sa faci un costum acasa
http://www.kids-shop.ro/articol.php?articol=567
sunt putin cam pretentioase dar poate te inspira.
Roxana_G spune:
Babylina, multumesc mult de info. Intre timp am rezolvat usor la Unirea, am gasit in primul magazin in care am intrat la etaj 3 ceva de vrajitoare pentru Alex (un fel de rochita si o palarie) si un fel de bluza cu pelerina de Zorro pentru Andrei.
si sanatate puiului!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
bernix spune:
Buna ziua, fete dragi!
Ziua mea la birou nu-i deloc incarcata, asa ca dau o raita pe la voi.![]()
Erina, am revazut pozele Dariei din primele zile de viata. E asa dulce si botosica si nu si-a schimbat foarte mult fizionomia intre timp! Felicitari pt baietelul David, viitoarea floricica de primavara!
Te inteleg tare bine cu rutina de acasa, oricat de frumos e sa te ocupi de Daria, sa-i arati toate culorile toamnei. Marturisesc cu bucurie ca pt moment job-ul meu are cam tot ce ai descris tu, inclusiv incursiunile in magazine dupa program. Tanjeam si io mult dupa asta!
In locul tau, eu as lasa lumina aprinsa si as ruga, tot in scris, sa o stinga doamna econoama care e deranjata de becul arzand, ca sa nu mai orbecei tu gravida si cu Daria in brate.
gabitz, la multi ani Elizei! Bafta multa la revizie!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Sabina, picturile rupestre erau pe peretii apartamentului renovat toata vara, sau ma insel!? Cam asa e si la noi, mai putin cuvintele scrise clar.
Sa stapanesti sanantoasa biroul, sa te inspire si sa scrii piese bune acolo! Unde-i nenea care lucreaza in lemn, ca ma intereseaza si pe mine?
babylina, sanatate puiului tau! Parca ziceai ca-l intarci in toamna asta... sau mai amani momentul?
Rox, petrecere reusita de Helloween copiilor!
Cum stai cu programul de seara week-end viitor? Sunt restanta cu o intalnire.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
aeperju spune:
Gabriela, spune-mi te rog, tu pana cand il nasti pe bebe faci 12 luni lucrate efectiv, adica cum zice in lege obtii venituri profesionale?
Multam!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Gabriela, spune-mi te rog, tu pana cand il nasti pe bebe faci 12 luni lucrate efectiv, adica cum zice in lege obtii venituri profesionale? Multam! Emma si Andrei (21.09.2007) |
Emma, nicidecum. Eu am reinceput serviciul in 29 august, adica fix cand Sara implinea 2 ani. Eram atunci deja insarcinata in 4 luni. Am facut cerere de reincepere a activitatii si totodata cerere de anuntare a starii de graviditate. Mi s-a spus ca nu e nicio problema, atata vreme cat exista continuitate, ba chiar imi voi putea lua prenatalul atunci cand e nevoie. In principiu, voi lucra doar 3, max 4 luni, ca in ianurie e deja DPN-ul.
Nu stiu, m-ai bagat in ceata, ar trebui sa ma ingrijorez?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
aeperju spune:
Deci nici acar 6 luni. F ciudat. Mai intreb ca fiecare stie in alt fel. Cred ca la Primarie tre sa intreb unde se depune dosarul pt indemnizatie nu? Sa trag o fuga ca sa imi spuna exact ca e super confuza situatia.
Emma si Andrei (21.09.2007)