Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)
Raspunsuri - Pagina 21
slippers76 spune:
Pe fuga mare mare...
Emma, prenatalul e asimilat cu venit de natura salariala si se cuprinde pe adeverinta care o primesti de la servici pentru a solicita indemnizatia. Si sunt 4 luni de prenatal.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Ah, si inca ceva.
Perioada in care primesti indemnizatie pentru cresterea copilului este asimilata de asemenea cu stagiu de cotizare.
De exemplu poti sa treci din indemnizatie in indemnizatie fara nici o problema, caz in care o sa primesti indemnizatia minima (nu 85% din salariu din perioada cu venituri profesionale). Ce nu poti obtine este concediu pre/post natal (platit de angajator si recuperat din FNUASS), pentru care e nevoie de stagiu de cotizare la CAS.
Sper sa nu gresesc.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Gabriela77 spune:
Ana, ca te vad mai in tema, atunci situatia mea cum e? Ca deja mi s-au aprins beculetele...Stateam linistita, daca cei de aici au zis ca e ok!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui slippers76
Tati e plecat din Bucuresti pana pe la ora 4 dupa amiaza. O urgenta in familie. |
Ai...cum a scapat si de data asta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina si Yaia, tare pentru sfaturile privind costumul. Sunteti niste dragute, nici nu v-ati intrebat daca am vreo abilitate practica sau nu. |
Cum, mai, urat? Asa e modelul...scary!
Mie cel mai simplu mi se pare costumul de fantoma, ca doar decupezi la cearsaful...pe care-l sacrifici.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Ana, ca te vad mai in tema, atunci situatia mea cum e? Ca deja mi s-au aprins beculetele...Stateam linistita, daca cei de aici au zis ca e ok! Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 + |
Gabi, n-am timp nici sa mor azi, dar promit ca pana maine la pranz ma documentez temeinic si cu toata raspunderea. Vin cu raspunsul complet

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Gabi, n-am timp nici sa mor azi, dar promit ca mana maine la prang ma documentez temeinic si cu toata raspunderea. Vin cu raspunsul complet ![]() Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Ana, iti multumesc din suflet

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
aeperju spune:
Pai nu era vorba de trecut din concediu in concediu ci termini concediul te duci la munca. Cat timp tre sa lucrezi pana se naste bb? Exista vreo obligativitate de 6 luni, 1 an sau n-are importanta fiindca se adauga oricum indemnizatia obtinuta anterior?
Emma si Andrei (21.09.2007)

tare pentru sfaturile privind costumul. Sunteti niste dragute, nici nu v-ati intrebat daca am vreo abilitate practica sau nu.