Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira- chiar nu stiu ce sa fac. Unele mamici sustin ca dupa ce au dat cu biberonul bebe a refuzat sanul . Unele, asa cum spui si tu, nu au avut nici un fel de probleme cu bebe chiar daca a mai papat din cand in cand biberon.
off copii astia , de nu or venii ei cu manual de utilizare, fiecare in parte

Ah si ar mai fi o problema cu biberonul ( din pct meu de vedere): cariile de biberon. Pt bebellusii care morfaie un biberon in gura toata ziua dupa ce le-au iesit dintii.
Ideal pt mine, sper sa-mi si iasa, ar fi ca bebe sa pape san pana la 6 luni cand incepe diversificarea iar dupa asta sa treaca ca canita, cand va fi cazul sa bea ceva.
Din bibe eventual nu-i dau decat apa, ca de la apa nu poate sa faca carii.

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

Neata burticute!nu stiti cam cat costa o eco morfologica?si cred ca se face in sapt 20 - 24, nuh?o zi frumoasa 22ror!

DARIA 22+

Marsy, nu stiu zau daca preturile de prin sud la eco sau morfo sunt relevante si pentru tine...La noi daca ii spun cuiva ca o morfofetala e 400 zice ca-s nebuna....La nici un medic nu depaseste 200 , dar daca medicul tau are aparatura si cunostinte necesare si iti face el tot de la A la Z e chiar ieftin...
Ma gandesc ca nici in Satu Mare nu ar trebui sa fie mai scump ca la noi..

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna burtici!
nu am mai reusit sa intru cam de multicel, treaba multa la serviciu iar cand ajung acasa ma mai joc cu Daria putin, mancarica, baita si nani. am un program destul de monoton dar incarcat.
nu am reusit sa citesc decat ultima pagina, felicitari Vladimirescu pt.rezultatul la amnio.

azi am fost si am facut TT, cu toate ca am zis ca nu-l fac pt ca doctorul ma trimetea la Medlife si eu vroiam la IOMC pt.ca este gratuit. pana la urma am fost la IOMC si m-au primit fara trimitere. joi o sa iau rezultatul.

am citit ca vorbeati despre biberoane. este bine sa aveti unul in casa si o cutie de lapte praf, pt ca nu se stie niciodata ce se poate intampla si veti avea nevoie. si Daria a mancat in spital cu bibele pt.ca eu aveam canalele infundate si apoi am facut febra si mastita(sau un inceput) si nu mai avea voie sa o alaptez. si acasa ne-am obisnuit iar cu titi. deci nu va faceti griji.

pupici la burtici

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina si mie mi.a dat iod , era un combinat de iod cu acid folic si mi.a fost rau de tot de la el , mi s.a umflat glanda, diaree, somnolenta asa incat mi l.a retras , nu mai iau decat eutirox
faza cu iodul separat e ca la unii cu hipotiroida merge iar la altii nu

paps felicitari pt carucior, sa ai o fetita sanatoasa

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Ah si ar mai fi o problema cu biberonul ( din pct meu de vedere): cariile de biberon. Pt bebellusii care morfaie un biberon in gura toata ziua dupa ce le-au iesit dintii.
Ideal pt mine, sper sa-mi si iasa, ar fi ca bebe sa pape san pana la 6 luni cand incepe diversificarea iar dupa asta sa treaca ca canita, cand va fi cazul sa bea ceva.
Din bibe eventual nu-i dau decat apa, ca de la apa nu poate sa faca carii.

POZE

Denisa, face carii doar daca sta in gura cu biberonul, dar la 7 luni tu ai grija sa il scoti din gutita cand termina laptele din el. iar apa eu zic ca cel mai bine bea din canuta cu cioc, moale la inceput.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, dar eu de la biberon nu stiu sa se strice dintii. Da, de la suzeta sau daca ii uiti bibicul in gurita, desi el nu mai vrea lapte, iar copilul ajunge sase joace cu el.
A mea a supt la bibic de la inceput, ca n-am putut sa-i dau natural din mai multe motive, dar nu a patit absolut nimic la dinti. A luat Vigantolette de la inceput si pana in prezent si asta e tot.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Paps- Ce de fetite cu rochite or sa fie la voi in casa.
Fericitari pt fetita din burtica.
v-ati gandit la nume ? Mie imi plac numele fetitelor tale.

Nemary- asa am sa fac. Pana la urma daca alaptatul merge conform planului biberonul e inutil. Cred ca o sa cumpar doar unul in caz de nevoie. Sper sa nu fie cazul si sa ramana piesa de decor.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Paps- Ce de fetite cu rochite or sa fie la voi in casa.
Fericitari pt fetita din burtica.
v-ati gandit la nume ? Mie imi plac numele fetitelor tale.

Nemary- asa am sa fac. Pana la urma daca alaptatul merge conform planului biberonul e inutil. Cred ca o sa cumpar doar unul in caz de nevoie. Sper sa nu fie cazul si sa ramana piesa de decor.

POZE

Honeybaby , sunt perfect de acord cu Nemary...pot interveni multe lucruri...boli, tratamente care sa te impiedice sa alaptezi, si te folosesti de biberon si de lapte praf...
Sau cunosc multe mamici care din diverse motive(fie bebe lenes, sau sfarcuri distruse) au preferat sa-si pompeze laptele si sa-l dea la bebe din biberon...Eu am mai spus in nu stiu ce capitol ca mie mi-a distrus complet sfarcurile si imi venea sa plang de durere cand incepeam alaptatul...daca si acum bebe va trage cu atata patos, cu siguranta prefer sa-l pompez laptele si sa-l pun in biberon

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fetele, dar eu de la biberon nu stiu sa se strice dintii. Da, de la suzeta sau daca ii uiti bibicul in gurita, desi el nu mai vrea lapte, iar copilul ajunge sase joace cu el.
A mea a supt la bibic de la inceput, ca n-am putut sa-i dau natural din mai multe motive, dar nu a patit absolut nimic la dinti. A luat Vigantolette de la inceput si pana in prezent si asta e tot.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

ivan are aproape 3 ani, inca bea din biberon si doarme cu suzeta si nu are nici.o carie sau pata...cred ca depinde de mai multe

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Miria ebay e ca un site de licitatii. La prod la care se liciteaza am vazut 4 biberoane 8 lire (ma uit pe cel din anglia), la cele la care cumperi direct 4 biberoane 20 de lire, dar as lua si sterilizator tot de la ei.
Lindal asta e marsupiul, sper sa se vada , cu transport cu tot m-a dus 75 ron…cred ca e mult mai ieftin decat la noi.
http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Carrier-Infant-Sling-Harness-6-in-1-5001-blue_W0QQitemZ250519511016QQcmdZViewItemQQptZCarriers_Backpacks?hash=item3a54205fe8
Roxana feta iau din magazine, ambalata. Da ce sa fac cu aia de la tarani, ghiudem, salam sibiu, muraturi, ca numai dealea as manca. De... copil crescut la tara… si vorba cuiva daca toata viata am mancat asa…cred ca sunt creata din toxo, listeria si alte dracovenii…
Denisa depinde la ce dr vrei programare dar e cazul sa dai telefoane dc vrei unul bun gen herghelegiu, pop, chitescu…legat de biberoane eu iau 2-3 sa am rezerva sa nu alerg atunci de nebuna…daca e cazul.

Mergi la inceput