Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
irina, feta aia ambalata n.are nimic...si eu ma feresc si ma panichez, chit ca.mi ploua in gura, dar gasesc variante , de exemplu chiar feta asta ambalata decat de la piata sau varsata, ceva trebuie sa facem daca nu, cum zice vladimirescu, supa si ghiveci si alea tinute mult pe foc sa se distruga tot :)))
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana- daca bea laptele, il termina si gata cu biberonul, e ok. Daca sta cu bibe toata ziua in gura cica nu ar fi ok.
Eu am baut bibe pana la 3 ani jumate. Lapte, suc, gris cu lapte la mine totul se bea din biberon. nu-ti spun ce dintii de lapte am avut. Praf!
Acum nu am decat 2 plombe in gura. Dintii cei noi nu i-am mai stricat cu biberonul
.
Acum nu stiu cat de adevarata e teoria, dar nu as risca, mai ales ca stiu cum am avut eu dintii.
daca tot vorbim de biberoane. cum se sterilizeaza la cuptorul cu microunde? Trebuie neaparat acel ''sterilizator de cuptor '' sau merge si fara?
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa da, ivan bea dintr.o miscare si gata, si doar lapte, bea si din pahar dar a ramas si cu bibe
eu sterilizator am electric, mi se pare mai comod, spal biberoanele, le pun inauntru, pun 100 ml de apa (masor chiar cu biberonul) si apas pe buton in 5 minute gata, si raman acolo , mie imi place pt ca le si tin inauntru si nu le imnprastii prin toata bucataria
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Lindal spune:
Rebiana am citit cu lacrimi in ochi povestea nasterii cu parfum de ghiocei. Foarte frumoasa si emotionanta.
15+
Pictura pe sticla
Poze
Lindal spune:
Pentru fetele interesate de www.razbointrucuvant.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/" target="_blank">vaccinul contra gripei porcine
15+
Pictura pe sticla
Poze
honeybaby spune:
Roxana- daca doarme fereste ajung sa ii dau lui bebe cu biberonul o sa iau un sterilizator electric. Dar pt un biberon din care bebe o sa bea in caz de maxima urgenta nu as cumpara sterilizator. Ma gandeam la o metoda mai simpla decat fiertul 10 min in oala cu apa.
Eu de carii de la suzeta nu am auzit. Stiu ca sucul si laptele care sta mult pe dintisori produce carii.
Irina interesant port-bebeul. Eu ma gandesc sa-i fac lui bebe wrap pt in casa si la shopping si pt afara carutul. Acum depinde daca o sa fie si bebe deacord.
Anca- Pt situatii de genul ma gandeam sa iau unul sa fie. Parca nu as lua mai multe. Pot sa iau si dupa aia.
Hmmm rani la sani...pai atunci il pun pe sot de pe acum sa inceapa antrenamentul

. Ca sa se obisnuiasca sanii, nu va ganditi la prostii
.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 IOANACT astept diseara sa-mi dai vesti ![]() ![]() Delia13 20+ David Andrei |
Iti dau vestea acum..m-am intalnit m dvm cu acea prietena (cu ocazia asta am scos-o si pe Ioana la plimbare) si mi-a zis ca nu l-a gasit pe Dr Balasa, si ca il poate gasi peste 1 sapt, ca dansul e plecat..era si sotia dansului, dar nu i-a zis nimic. Nu stiu ce sa-ti zic..
Pe prietena mea a reprogramat-o..i-am zis si ei ce am auzit , si il va suna sa-l intrebe ce si cum.
Mai bine il suni si tu, si vezi ce iti zice..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
Am ajns cu greu la mama, o bucata din autostrada pe care trebuia sa mergem era inchisa si m-am pierdut facand un ocol care trebuia sa dureze 10 minute si a durat pana la urma 2 ore. Saraca mama, aintarziat juma de ora la ore, am ajuns morti de foame si de oboseala. Bine ca am ajuns -- am fost afara in campus cu copiii, john cu bicicleta, Jodie cu rolele, eu pe langa ei... acum am venit acasa, a ajuns si mama de la ore, mancam, un dus rapid si la culcare, ca suntem si eu si mama terminate.
Despre biberoane, asta cu caria de biberon este valabila numai incazul copiilor care folosesc biberonul pe post de suzeta, molfaie la el dupa ce termina laptele. Altfel, biberoanele si suzetele nu au nici o contraindicatie din partea dentistilor. Tetinele sunt din ce in ce mai asemanatoare cu forma sfarcului mamei, iar suzetele sunt ortodontice.
Biberoanele sunt absolut necesare. La inceput, in prima luna, este de preferat sa nu fie expus copilul la biberon pentru a evita confuzia care poate duce la refuzul sanului. Dar dupa aceea, chiar daca nu e nevoie de formula, se poate da lapte matern pompat, in situatii in care mama trebuie sa plece, este bolnava (desi la majoritatea bolilor se poate continua alaptatul fara probleme), cand este prea frig afara si nu poate fi alaptat copilul in parc, etc, etc. In situatiile astea, alaptatul cu lingurita nu prea este o solutie.
Fetelor, eu de ceva timp sunt un pachet de nervi. Nu am rabdare cu copiii nici un pic -- de unde pana acum eram complet Attachment Parenting, lasat copilul sa aleaga, nefortat, acum la 3 cuvinte este o amenintare -- pune jos telecomanda! pune jos telecomanda -- daca mai spun o data iei o palma la fund/te duci in time out. Si mentionez ca la noi in casa nu existau palme la fund si nici time out. Parca mi-am pierdut mintile cu sarcina asta. Si in masina sunt la fel, acum veo 2 zile am arincat o conserva goala de cola intr-un sofer care intrase pe contrasens si bloca drumul. La Coleman tip din nimic, apoi cand vad ca se supara (pe buna dreptate) incep sa plang si tip la el printre lacrimi, in fata copiilor, ca ma face sa plang gavida -- el fiind complet nevinovat.
Nu stiu ce sa ma mai fac -- as baga un xanax, dar nu cred ca e voie si i plus, cand am mai luat, ma facea sa dorm, nu neaparat sa ma calmez.
Va pup, dupa ce culc copiii, daca nu adormsi eu cu ei, mai intru sa va mai citesc si sa ma relaxez cu voi.
20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
happyjoy spune:
Mamici multumesc pentru sustinere 
Cred si eu ca acest site / forum / odisee creeaza dependenta, pai unde mai gasesti la un loc atatea femei frumoase, destepte, haioase, neinfricate, altruiste si unde mai pui ca sunt si devreme acasa : )
Referitor la listerya si toxoplasmoza si mie mi-e frica de ele de aceea repet analizele la 2 luni. Doctorul mi-a zis sa nu ma stresez si sa mananc ce vreau mai ales ca in trim 2 se pot face mult mai ok tratamente in caz de Doamne-fereste! Acum nici eu nu exagerez, dar recunosc ca am mai mancat putin de pofta niste icre, salata de icre, prosciutto, ou prajit... deocamdata nu am patit nimic, Doamne-ajuta nici de aici incolo sa nu am probleme si sa nu aveti nici voi.
Ma mai gandesc ca si daca gusti putin tot poti lua un virus iar pe de alta parte mamele noastre nu tineau nici un regim (bine nici nu erau cate sunt acum) si nici zeci de analize nu faceau si iata ca am iesit bine : )
Pana la urma cred ca, cumpatarea e mama intelepciunii - adanc, nu ![]()
Am vazut si eu biberoanele de care vorbeati dar nu stiu care e diferenta intre cele cu gat larg si cele normale. As lua si eu 1, 2 buc daca ziceti ca sunt bune. Chiar daca vreau sa alaptez (acum sper sa si mearga) tot mai ai nevoie de biberon pt. un ceai de colici sau mai tarziu pt. apa, asa ca nu strica la casa omului.
De ingrasat am pus si eu 4kg dar din cate stiu sunt in grafic
se vede putin si burtica ... Nu ma stresez cu kilogramele din punct de vedere estetic dar ma gandesc ca e un semnal de alarma din punct de vedere medical (risc de eclampsie, diabet, etc) daca luam cam multe kg. Pana la urma mananc normal, ceva mai mult decat inainte dar nu cu mult mai mult si in principal ce mi-e pofta. Am mare noroc ca nu vreau sa aud de dulciuri, as manca numai acru si sarat daca s-ar putea
.
Pentru constipatie, med de familie mi-a recomanadat Plantaben (cu ok de la dr. ginecolog). E un preparat din plante sub forma de pulpere care trebuie dizolvata in apa - are gust de suc de portocale. Se bea seara (1-2 pliculete la 1 pahar de apa) cu efecte dimineata. La mine mai functioneaza si cerealele musli luate cu iaurt de fructe si dupa se bea 1 cafea - efect garantat in max. 30 min 
Acum ma gandesc cum sa fac sa mai strang niste bani, ca vad ca timpul trece mai vin si sarbatorile si noi nu am pus nici un ban deoparte pt. nastere si cele necesare pt. bebe ... tare greu cu criza asta
Voi cum va descurcati?
Pupici pt. mamici si burtici pretioase
(iar m-am intins
)
17 +
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana Anca- Pt situatii de genul ma gandeam sa iau unul sa fie. Parca nu as lua mai multe. Pot sa iau si dupa aia. Hmmm rani la sani...pai atunci il pun pe sot de pe acum sa inceapa antrenamentul ![]() ![]() . Ca sa se obisnuiasca sanii, nu va ganditi la prostii |
Ehehe...honeybaby, nici un barbat nu va reusi sa faca ceea ce pot sa faca "co-locatarii" nostri
)Anca
20+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucashttp://community.webshots.com/user/babyanca