Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Ne-am botezat si noi... huh, am urlat de mama focului, in schimb azi la baita am fost tare cumintei.
A iesit totul minunat, sunt foarte incantata, am fost tare stresata...si vreau sa va spun fetelor ca azi s-a trezit cu ochisorii limpezi, nu mai ii curg. Va rog sa ma credeti ca imi spusesera mai multe "babe" ca cica "ia sa vezi ce o sa ii treaca dupa botez". Am crezut ca sunt babisme aiuristice, ca nu inteleg care-i schema. Ei, m-am convins. Mi s-a luat un of de pe suflet.
Am vazut poze cu frumosul si expresivul Rares de monikus. Doamne ce trasaturi bine definite are. Este un dragalas frumos foc
Vazut si parinti tineri si frumosi cu o bebita eleganta din cale afara andraiulia
Ce-am mai vazut? Cred ca atat. Vreau sa vad despre ce vorbiti de selen... apropos ...
LA MULTI ANI!! sa fi sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca.
Elle, m-am tot intrebat de gugustiuc pt ca a avut probelme mari la inceput cu sarcina si chiar ma gandeam ce s-o fi intamplat cu ea . Ii urez nastere usoara. Ma bucur din suflet ca este bine
N-am citit decat capitolul asta si mai asa pe diagonala, ma bucur ca am scapat de stresul cu botezu si va rog sa ma credeti ca am fost de 2o0 de ori mai stresata decat la nunta...
O sa pun si poze, dar poate maine, pe aparatul meu nu am cine stie ce, tre sa le adun de pe ici colo...
Va pupizez si va urez noapte buna
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MangaGirl spune:
raluk eu beau ceai de chimen pentru lactatie, dar ii dau si lui. la sa zicem 100 de ml de apa pun cat pot lua intre 3 degete chimen si azi am adaugat si cateva picaturi de ulei de masline neutralizat in prealabil. asta am facut asa: pus apa intr-un ibric la fiert si intr-o sticla de stical am pus ulei de masline si am lasat sa fiarba la foc mic o ora. adik cred ca asta se cheama bai de apa. asta il facusem pentru masajul lui dupa baie, dar acum folosim dupa sfatul moasei pentru colici. nu stiu ce efect a avut tinand cont ca am reusit sa-i dau cateva pipete/lingurite si mai si varsa ca nu-i place. dar mai insistam. am si infacol la frigider, dar inca nu e e ingrozitor.
biaz are adi dreptate. la noi visizetele nu se mai sfarsesc. si nu mai apuca sergiu sa invete nimik, iar eu sunt rupta. nu fi suparata de asta. Ca vor avea timp sa tot vina. Eu am depresii ca a facut o iritatie pe fata si desi l-am dat cu ceai de musetel nu trece.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 bunaa! multumesc fetelor, pt urari si pt aprecierile la adresa noastra, sunteti cele mai tari! ![]() ieri Ebru a fost tare agitata toata ziua, n-a dormit mai deloc, apoi la baitza a urlat din toti rarunchii (in ultima vreme nu mai plangea deloc la baie...), probabil de oboseala, dar nici macar dupa ce a papat n-a adormit ca lumea, de-abia la 12 a adormit profund....darrr....A DORMIT APOI PANA LA 7 DIMINEATZA! cred ca s-a gandit ea asa sa-i faca un cadou mamicii ei un somn luuuung de 7 ore ![]() Biaz si Adi multa sanatate puiutilor! Maria de pe ce site ai comandata wrapul din Rom? ce frumos sta Aidan in el ![]() Emy ce frumusica e papusica ta...in camera ei lila ![]() Aida tin pumnii sa functioneze schimbarile..nu mai bine ii iei un scaunel si cu vibratii, ca am auzit ca le plac tare mult....de aia dorm si asa bine in masina... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZE URSULICA nunta |
www.wrap.ro
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
Servus fetele!
M-a zapacit Ana de la 4am! S-a trezit la 5 pentru inca o portie de mancare, apoi la 6 pentru pisu iar acu' e 7 dar deja mi-a sarit tot somnul si am un inceput de durere de cap. Ana doarme insa, bine mersi, cu gura cascata, langa mine...
Of of, mai mai...
Am upgradat-o pe Ana la stadiul de nazdravana...asa, de plictiseala.
O fi nascut pazza? Sper ca da...ca ea bantuia noptile pe forum recent.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Monica, felicitari pentru botez. Citind mesajul tau, mai ales partea in care ziceai ca e mai stresant ca la nunta, ma gandeam ca uite cum ajunge un eveniment care teoretic ar trebui sa fie atat de frumos si special sa ne streseze atat. Noi o sa facem, sper, ca si la nunta: ii lasam pe ai nostri sa organizeze.
Maria, trec si bubitele, nu te deprima. Eu am dat numai cu apa fiarta si racita si parca intr-o saptamana s-au atenuat. La noi tot timpul or sa fie ceva bubite datorita mediului cald si umed dat si de vremea de la noi. M-am obisnuit deja.
EDIT: ma bag sa ma uit la un film, va dorim somn usor si o dimineata placuta!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
andraiulia spune:
Multumim, Monica!! Felicitari pt proaspatul botez.....
Multumim pt apreciere, Elenuta. Pantofiorii sunt de la Z.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
madalina84 spune:
offf,nu am dormit deloc ca piticu meu nu stiu ce are,colici,cel mai probabil
se intampla si la voi sa fie cu tetina in gura si sa urle,ca si cand nu i-ai da de mancare.mananca ce mananca si apoi incepe sa tipe si nu mai prinde tetina de nici o culoare.nu mai stiu ce sa-i fac,pe burta nu vrea pe spate nu intr-o parte nu,in scoica leganat nu,ziceti voi ce a mai ramas de facut?!?i-am dat sabsimplex si degeaba
acum se plimba mama cu el prin casa
MONICA,IULIKA felicitari pentru increstinarea puiutilor,ma bucur mult ca a iesit cum ati vrut voi si eu sunt tare stresata de cum va iesi...am si o intrebare pentru toate cele care au facut botezul,cum ati procedat cu plicurile de bani?unde le puneti cum le dati etc?eu am luat niste plicuri tare faine azi si ma tot gandesc cum sa le dau sa nu par nesimtita
RALUK desi esti cu bebeicu,tot ordonata ai ramas in raspunsuri,te invidiez,eu am citit tot tot dar nu am retinut ce sa raspund la fiecare in parte
MANGA si piticu meu are iritatie pe fata,nu stiu de la ce,si la fel nu ii trece cu ceai de musetel,oare merge dat si cu altceva?
Am vazut ca sunt mamici norocoase care dorm si cate 6-7 ore legat pe noapte,eu nu am avut noroc asta de cand am nascut,caci desi cand era sora-mea acasa nu am dormit langa bebic tot il auzeam cand se trezea si faceam si eu ochii
Sunt in gasca cu cele care au probleme cu colici,cu nesomnu bebicilor si va tin pumni fetelor(si mie) sa treaca cat mai repede
LUCI,NELA,ADI,DIANA si celelalte fete multumim pentru raspunsurile date noua celor fara experienta si cu multe intrebari in cap
ALEX bine ca ai avut tu timp sa pui intrebarile ca erau si in capul meu,mai ales cu uitaul crucis dar am zis sa nu par penibila si ma tot rugam la d-zeu sa nu aiba strabism
Va pup si sper ca toate mamicutele sa fi avut o noapte usoara,nu ca a mea
Binenteles si HAI PAZZA NASTERE USOARA SI BEBIC SANATOS
Gata am fugit
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI
mary_07 spune:
Buna dimineata
Poftiti la o cafelutza calda (cu sau fara cofeina)
Raportam o trezire azi-noapte si un junior care inca doarme linistit in camera lui
Monica felicitari pt botezPoze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Maria,Mada si Alex a avut iritatii pe fata cand era mic si dupa 2 recomandari de creme (din cele mai scumpe) dar care au fost vax albina,am gasit o dr. care mi-a recomandat Elocom(care e si f ieftin,sub 5 lei),imi zicea ca in 2-3 zile o sa-i treaca ; eu eram convinsa ca abereaza si ca nu-i vor trece,dar din fericire a avut dreptate
Poze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Adi ce week-end ai avut. ![]() ![]() Definitia Curajului: Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mort de beat si intrand in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura cu coada in mana indrazneste sa o intrebe: - Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva? ![]() Danuta ce printesa cuminte ai. Daca e de laudat ma laud si eu ca nu m-am trezit decat de doua ori azi noapte cate o jumatate de ora, un vis. ![]() X_ggg cele de Avent sunt pe marimi, cele de la Nuk cred ca sunt universale. Raluk multumim. Chiar am vrut sa incerc premium care, dar nu gasisem din cele pentru nou nascuti, acum stiu exact ce sa comand la urmatoarea serie de cumparaturi. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
Lullaby, ce mortala definitia curajului!!!! Stiu ca era o intreaga serie de definitii ale diverselor chestii.
Felicitari pt dormitul ok, iti doresc sa va tina in fiecare noapte!
![](pupic.gif)
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
![](zana.gif)
![](copilas.gif)