Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna seara si de la noi,
Selen ,deci de ieri imi bat capul sa ma gandesc la o specilaitate tataresca pe care am mancat-o acum vreo 7 ani in Constanta la o familie si am reusit sa imi aduc aminte ..SUBEREC, nu stiu daca am scris bine dar mi-as dori tare mult sin nou reteta la ea a fost nemaipomenita..
Raluk, parerea mea este ca isi ia cu brio to ce i trebuie din lapte, ca altfel ar urla de numa,si cred ca si Alex la fel mai ales ca a inceput sa se mai linistesca si v-ati mai acomodat unul cu altul;sincera sa fiu acu fiecare copil mic are zilele lui de glorie;iar cu fructele si legumele eu am mancat numai mere si banane si a fost ok, dar iti va fi usor de recunoscut plansul daca nu-i pica bine ca pe langa plansul strident de durere de burtica se va chirci destul de tare.
Am vazut puiut mic si dulce de Andra , ce faini sunteti si ce tineri , eu cred ca sunt cea mai batarna pe aici;
Iulik, felicitari pentru botez ;
Monikus, cred si eu ca iti e drag ca e un atat de scump ;
Aida, succes in pasii care vrei sa-i urmezi, noi avem si leagan si bouncer..in leagan doarme dusa in bouncer nu-i place, dar sincer cred ca depinde de la copil la copil, parerea mea e ca inainte sa faci investitia vezi daca e vreo mamica care le are si le poti incerca sa vezi daca i place, sunt convinsa ca sunt binevoitoare prin zona ;
Revin dupa baita..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Buna seara si de la noi,
Selen ,deci de ieri imi bat capul sa ma gandesc la o specilaitate tataresca pe care am mancat-o acum vreo 7 ani in Constanta la o familie si am reusit sa imi aduc aminte ..SUBEREC, nu stiu daca am scris bine dar mi-as dori tare mult sin nou reteta la ea a fost nemaipomenita..
Raluk, parerea mea este ca isi ia cu brio to ce i trebuie din lapte, ca altfel ar urla de numa,si cred ca si Alex la fel mai ales ca a inceput sa se mai linistesca si v-ati mai acomodat unul cu altul;sincera sa fiu acu fiecare copil mic are zilele lui de glorie;iar cu fructele si legumele eu am mancat numai mere si banane si a fost ok, dar iti va fi usor de recunoscut plansul daca nu-i pica bine ca pe langa plansul strident de durere de burtica se va chirci destul de tare.
Am vazut puiut mic si dulce de Andra , ce faini sunteti si ce tineri , eu cred ca sunt cea mai batarna pe aici;
Iulik, felicitari pentru botez ;
Monikus, cred si eu ca iti e drag ca e un atat de scump ;
Aida, succes in pasii care vrei sa-i urmezi, noi avem si leagan si bouncer..in leagan doarme dusa in bouncer nu-i place, dar sincer cred ca depinde de la copil la copil, parerea mea e ca inainte sa faci investitia vezi daca e vreo mamica care le are si le poti incerca sa vezi daca i place, sunt convinsa ca sunt binevoitoare prin zona ;
Revin dupa baita..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Multumim f mult. Da, si noi probabil ca suntem cei mai tineri de pe aici. Avantaje si dezavantaje, stii cum e...

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, sunteti fantastice, minunate ,fenomenale....etc...si v iubesc din suflet, nu stiu ce m-as face fara voi.

Va multumesc ca existati sa ca va faceti timp sa scrieti aici numai lucruri execelente.

Incep si eu sa ma mai linistesc, dar am momente cand sunt de-a dreptul nebuna, mi-e frica si de umbra mea, sper sa treaca.

Legat de picioare treaba sta cam asa: le tinea sucite spre interior, pozitia din burtica, mi-a fost recomandat masaj cate 10 minute pe zi, cica se rezolva. La 2 saptamani cand am fost la control la stangul isi revenise bine, la dreptul mai putin....si am stresuri, na.

Cu turtirea capului nu am apucat sa discut cu nimeni ptr ca am observat doar de cateva zile ca nu prea sta deloc cu capul pe spate, doar intors intr-o parte - ca sa constat ca de fapt de prea mult dormit pe parti i s-a tuguiat capul cumva si nu mai poate sta pe spate. Acum incerc sa ii sprijin cumva capul numai pe spate, dar fiind inca in formare nu cred sa fie problema.

Cu ochii sunt momente cand disper....la un momendat era din ce in ce mai bine, acum iar e destul de rau la unul din ei...sa vedem ce se intampla in continuare, eu perseverez cu stersul.

Cu luatul in greutate stresul este de la faptul ca a fost mica la nastere, ca nu treage cu putere la san, ca oboseste si adoarme....si de aici frica ca nu ia cat trebuie sau sa nu ramana in urma. Totusi cantarul spune ca suntem pe curba ascendenta, asa ca ma rog sa o tinem tot asa.

Sa raportam starea din seara asta: bb zilele astea a papat mai mult san si mai putina completare ptr ca am observat si eu ca mi-a crescut putin productia, ceea ce m-a bucurat. In seara asta nu a vomitat slava Domnului, si dupa putin bibe (primul pe ziua de astazi, doar 40) a adormit...sa vedem cat ne tine, ca toata ziua nu a dormit mai mult de jumatate de ora legat si dupa baitza tare mai era obosita.

Ne-am cantarit ca se implineste luna si fata mea a ajuns la 3500, ceea ce inseamna ca a luat cam 800 intr-o luna, ceea ce mi se pare ok.

Control avem saptamana care vine, cel de o luna, si la neonatoloaga si la pediatru - amandoi sunt de mare incredere si abia astept vizita la ei, am deja lista facuta...sa vedem cat ma mai suporta.

Va doresc tot binele din lume si voua si puiutilor vostri.

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Claudia am incercat si eu sa fac suberek dar nu mi-a iesit tot timpul (trebuie sa iasa aluatul cum trebuie ca sa nu se sparga cand le pui la prajit..), o s-o intreb pe mama reteta...desi cam ce tine de aluaturi le face si ea dupa ochi, nu cu masuri exacte...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna,

andra este superba sophie! si ce hainute faine are .. pantofiorii aceia sunt de la mothercare, nu?

nasa i-a luat evei la botez o rochie de printesa insa .. tare greu se manevra copilul in ea caci avea tot felul de jupoane .. acum vreau ceva simplu si superb .. am vazut pe site la mothercare si niste cizmute frumoase si rochite .. sper sa le gasesc si aici in romania si sa-i sugerez nasei ce sa-i ia ..

emy acum am vazut si eu poze cu evuta ta .. e o scumpa si o dragalasa!

alex of of of .. mami, nu-ti mai face atatea griji, te rog. e normal sa mai vomite din cand in cand. atata timp cat uda pampersii si ia in greutate, nu e nicio problema daca mai vomita. bebelusii asa se uita .. crucis, o sa-si revina pe la un an .. cam asa. incearca sa mai pui bebita si pe spate, nu numai pe parti dar atentie sa nu-i vina laptic inapoi .. ar trebui supravegheata.

am vazut ca ati vorbit de pampersi .. eu am avut un bax premium care si acum am pampers normal .. mi se par ok ambele modele.

monikus ce scumpel ai tu acolo, mami! e un dulce si ce frumos sta ca broscuta pe pernuta.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. maine naste gugushtiuc nu a mai intrat de multisor pe la noi insa a avut probleme cu calculatorul .. eu sunt colega la scutece cu ea .. are un baietel si o sa vina un fratior maine ..

Nastere usoara, GUGU! Hai bebita sanatos pe lume!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

fetelor...am reusit sa citesc ce ati scris astazi..asa, mai in diagonala ca am avut musafiri..bunicii de la bistrita;

am vazut ca vorbiti de vigantol si vitamina D3...din cate stiu stiu eu...vigantolul este aceeasi chestie cu vit d3..adica 1ml solutie vigantol contine 0,5 mg colecalciferol, corespunzator la 20.000 UI vitamina d3 (ca un precursor)..cineva spunea ca bebelusul ei trebuie sa ia si vigantol si vitamina D3...mie mi se pare unul si acelasi lucru;

alta chestie..mie nu mi-a spus medicul de familie ca trebuie sa-i administrez si calciu..voi dati si calciu???!!

monikus...ce idee minunata ne-ai dat pentru raga!!

nela nu am mai pus alte poze cu ana, decat cele de prima data, de pe mailul comun..incercam sa facem si noi un album, care sa-l avem la semnatura;

ralu..tati a fost intr-adevar pe faza la prima poza a micutei (intr-o mana avea camera si in cealalalta telefonul ca sa-i inregistreze glasciorul).in schimb, apoi, am fost atat de coplesiti de moment incat nu mai avem nici o poza..mi-ar fi placut o amintire cu fata mea extaziata de dupa nastere..lasa, la urmatorul!

pup fetele!

aa...luci am inceput sa o dau cu ulei de masline..parca este mai bine cu pielicica!

Maria
ce fain sta cretzul in wrap!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Multumim f mult. Da, si noi probabil ca suntem cei mai tineri de pe aici. Avantaje si dezavantaje, stii cum e...

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Ntz,ntz,ntz...noi suntem mezinii (just kidding)

Am tot intrat de cateva ori dupa-masa asta pe aici dar n-am postat din cauza de una bucata parinti care au venit in vizita (si abia ce-au plecat de o zi)

OOff,ca am uitat de dimineata sa va zic...i-am facut camera lui Alexandru si azi-noapte a dormit acolo singur (bine,juma de noapte de fapt ca la 4 ne-am trezit cu le langa patul nostru si l-am luat cu noi)

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Gugushtiuc,nastere usoara!!!!

Oare Liliacul n-o fi ajuns acasa?ca tare mi-e dor sa o citesc...imi imaginez ce implinita e acum...

Iulika,Monica,va asteptam cu poze de la botez

Ralucule,ma intrebai azi de lapte...nush de la ce mi-a scazut productia asa.Galafor tot iau in continuare,beau si ceaiuri dar degeaba

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Vad ca vorbesc pe aici de una singura
Ma duc la somn...poate am iar noroc si doarme Razvi toata noaptea
Noapte buna,v-am pupat gagici

Acum mi-am adus aminte...Anco si Iuliapapusa n-au mai intrat demult.Sper ca e totul ok pe la ele

Poze cu noi

_

Mergi la inceput