Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)
Raspunsuri - Pagina 19
Iulika29 spune:
Poze botez
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monikus spune:
Amalia bine ati revenit acasa. Acomodare usoara si Andi ne-galagios
.
Adinus, sa stii ca te inteleg. Noi nu avem decat aproape doua sapt si deja ne-a capiat. Speram sa fie mai bine dupa o luna dar daca la tine la 6 sapt tot urla.... e grav. Trebuie sa ma pregatesc psihilogic. Oricum ideea cu feonul e tare buna. O sa o incerc si eu cand se strange de burtica poate merge si se mai potoleste. 
Luto, Nela, ce tare de voi cu bebeii mai mari. Apucati sa si vb despre vrute si nevrute. Bravo voua fetelor. 
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI
moni_iulia spune:
Buna!
Sunt si eu in fuga ca abia ieri am ajuns acasa si inca suntem in perioada de acomodare.
Va multumesc pt incurajari
.
Am vazut ca nu-s completate datele puiului: 3.800g, 52cm, apgar 8, ora 18.45 , cezariana la 40+6.
Incerc sa revin pe seara cu poze. Momentan nu resusesc sa bag cablul
.
Nici semnatura n-am schimbat-o.
E asa bine acasa...
Iulia
40s + 5 cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
Poze
4mykids spune:
Neata fetele,
Adi, multumesc
; si ne bucuram ca Lisa este mai bine, tare imi place ca o bagi la sporturi, e super pentru dezvoltarea copiilor;
Maria, nu ca zici ca-s batuti in cap aici toti, saraca de tine prin ce ai trecut cu doctorii
,iar cu schimbul crede-ma ca i-as manca buzitele ,dar nu cred ca te descurhci ti cu doua sclifosite
;
Moni Iulia , ne bucuram de vestile bune,
Bine ai revenit , Mihaela Amalia, si sa fie sanatos SI cuminte micutul Andi;
Raluk,
;
Dana, cum e printesa?
Acum nu pot sa ma abtin si am sa va pun o poza cu mica mea vrajitoare
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
lutoniana spune:
Adinus mi-era dor de tine. Pai daca mai citesc inca odata mesajul tau incep sa-mi dau seama ce copil model am...si eu zic ca e frichinit uneori....
Iti doresc putere si nervi de otel ca si eu stiu ca asta-i apogeul si trece 
Nela nu mai culca atat copilul si mai las-o draga si pe ea treaza sa socializeze 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
Iulikaaaa da ce seamana cu tine Bruculica...vai o minune de poze am vazut si ce mami aranjata si frumusica foc.
Sa va fie de bine.
Vreau si eu blugisori pt David si sa semene cu mine.....Oare cat de egoista pot fi ?
Clau iar mi-ai taiat respiratia.....ce rochita ......ca la carte. E o bobonica fetita asta a ta.
Eu nu stiu cum aveti rabdare sa le imbractai asa frumos.....eu cred ca as lesina pana i-as pune niste strampisori....
Dar poti sa stii ....
Revin ...
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
monica_dicut spune:
Buna dimineata si de la noi.
Iulika, felicitari si tie pt micul crestin. Sa fie sanatos 

Noi am devenit cam cumintei, parca prea cumintei. Mai plangem dar nu asa de tare. Ieir nici Bonnisan nu i-am dat si nu mi s-a mai chircit deloc, a facut kakutza normal, huh... Doamne ajuta.
Si ca sa fie lauda completa ![]()
sa va spun ca de o saptamana dormim cumintei la noi in patut, nu comentam. E de mare ajutor caruselul pt ca il pun in pat si se uita la gaste, stau cu el 2-3 minute, apoi sting lumina si ies din camera. EL mai trage niste tipete, niste gangureli apoi adoarme. La inceput il luam dimineata la 4-5 cand se trezea cu mine. Acum ii dau tzitzi si adoarme la loc tot in patut, tot cu gastele... Asta cred eu ca am reusit pt ca a inceput sa socializeze cu jucariile, sa le vada mai bine si ii plac. SA vedeti cum le urmareste si cum vorbeste cu ele. E simpatic foc. Asa ca nu disperati, ca in jur de 2 luni veti reusi cu dormitul in pat.
Pentru fetele cu bebei mici, un mare sfat. NU cumparati fetelor multe haine. Eu sunt absolut disperata, am ajuns la body-uri de 6 luni, cele de 3 luni sunt fixe fixe si nu va spun cate aveam de 3 luni 
. Daca as lua-o de la capat...asa avea mai multa minte. Acum nu intelegeti gresit ca e piticu meu lung, spun doar ca astia fac haine aiurea pt ca ei au la haine de 6 luni 67 de cm, el deja are vreo 63, iar cele de 3 luni sunt de 60... eu nu stiu pt ce fel de copilasi sunt facute...
Vreau sa ma declar si eu total indragostita de Radulescu 
cel cu freza comunista, este DEMENTIAL
!!! Felicitari Lili, sa va traiasca. Stiu ca te-am mai felicitat dar am ramas indragostita de el.
Raluk, eu am avut rana deschisa anul trecut la epizio. M-am tratat cu spalat dupa fiecare mers la toilet spalat, dat cu apa oxigenata, rivanol si o data baneocin, o data un unguent cu D, il caut si iti spun si evident comprese sterile puse peste. In niciun caz tampoane din comert ci facute de mine cu vata si compresa sterila.
monikus si raluk, o sa va reveniti cu somnul. Si eu in primele saptamani dormeam de-an picioarelea, vai de viata mea. Eram rupta, adormeam in fund cu el in brate la san si ma trezeam la urmatoarea masa. CRed ca astea sunt inevitabile ![]()
Nu stiu daca mai vroiam sa zic ceva.
Manga si luci sunteti criminale cu aventurile in Inglaterra 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
adinus8 spune:
hai ca asta le intrece pe toate...ne-am culcat inapoi dupa papa
...ceea ce la noi e minune curata
Monikus draga, ce sa-ti zic...cica ar trebi sa se vada o imbunatatire dupa 6 saptamani si apoi o alta si mai si dupa 8...noi avem colici din a treia zi de viata, dar se pp ca au legatura si cu antibiotocele puternice care i-au fost administrate la terapie intensiva...te pup si curaj ca va trece sigur la un moment dat
Luto mami, voi cum mai sunteti? sa inteleg ca toate bune...pup Davidelul mumos si pe mamica lui optimista
Mangulico...si la mine s-a blocat cantarul. am dat in prima luna 13 kile si de-atunci nimik.de intrat in blugi...si pe mine ma strang aia din primele luni de gravideala, ca de, ar mai fi exact 10 kile in plus.da ma multumesc si cu 5, ca sotz zice ca eram prea slaba la 50.oricum eu sunt micuta tare, asa ca excesul de 10 depuse exclusiv pe fund si picioare se cam vad...asta e...noi sa fim sanatosi, ca restul se rezolva toate
Monica si Iulika, sa va fie de bine botezul dragilor. Iulika, ce mare s-a facut Bruceulica si ce cuminte a stat el acolo
cu iesitul afara cu puiutzii, noi am iesit la greu din ziua 5 cand am venit acasa, n-am stiut de regula cu scosul treptat, asa ca am stat din prima vreo 6 ore ca ne-am dus intr-un orasel apropiat, prin parcuri si magazine.dar nu cred sa fi fost vreo problema, erau oricum singurele ore cand era mai linistita, deci am dedus ca-i place.asa ca iesim aproape zilnic 2-3 ore ca sa nu mai auzim macar atat urlete si scrematuri, iar in week-end o taiem de-acasa de dimi si venim pe la 5-6 dupa-amiaza...e tare-tare bine, asa ca asteptam week-endul cu nerabdare in fiecare saptamana, ca sa colindam cu tati cat cuprinde
de Sonia, sufletel mic si iubit
pozici
monikus spune:
Iulika seamana perfect cu tine. Sa va traisca si sa va bucurati de el
.
Claudia, numai vrajitoare nu e aia mic
.
Moni_iulia, bine ati venit acasa. Acomodare usoara.
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI
4mykids spune:
Iulika, wow...ce faini sunteti....si ce cuminte a fost,frumosi foc 

,iat tu esti o frumoasa;
Luto, dada acu realizam cand scrie Adinus ce cuminti copii avem,Iar daca tati zice ca nu-l simte pe bebe in brate, da-i sansa sa-l care mai mult, desi daca nu a trecut prin durerile de spate de la nastere slabe sunt sansele sa-l doara ceva;
Nela
si lui printesa Ana;
Monikus, se poate cumintii pe parcurs, inceputul e mai greu 
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/