Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)
Raspunsuri - Pagina 20
adinus8 spune:
Monica...so there is light at the end of the tunnel
Clau...vai ce papusica minunata ai tu acolo
...si am remarcat si papuceii de la Next pe care ii avem si noi![]()
de Sonia, sufletel mic si iubit
pozici
monica_dicut spune:
Am uitat sa pun POZELE![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
4mykids spune:
Luto, se schimba problema cand ai fetita, o sa vezi cand apare Sarah voastra sti cum o sa o manevrezi ..
, multumim pentru aprecieri ;
Monikus, am 2 nu una in casa
, saptamana asta e Halloween , Iulia abia astepta;
Adinus,ne intalnim cand dam o fuga la Northampton?Cumnatul meu locuieste acolo si mie tare imi place zona.Lasa ca nu mai e mult si va linistiti si voi in curand.
Monica, ce bune vesti ne dai 
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
monica_dicut spune:
Iulika, vai ce fain e Bruculica, si ce grasun este 
. Ce cumintel a fost el. Al meu a urlat de mama focului 
Clau, o furmusete printesa mica
.
Doamne, avem dovlecei unul si unul 

Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monikus spune:
Monica, Claudia
. Sper sa aveti dreptate.
Adinus, zici ca durerile de burta pot fi de la antibiotice? Pai in cazul asta s-ar putea sa sufere bebele meu din cauza mea.
Dr ginecoloaga mi-a dat sa iau Zinat 10 zile. In prospect scrie ca nu e indicat la alaptare. Eu il alaptez exclusiv la san. E posibil sa il doara burtica oare de la antibioticul meu?
Va pup pe toate si va multumesc pt incurajari. Prind tare bine cand esti disperat. 
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI
adinus8 spune:
Clau,daaaa...dau mp cu nr meu si ma suni cand veniti.sper numai sa fiu atenta la tel, ca toata lumea ma cearta ca nu mai raspund
Monica...ce minunatie de baietzel e Atomix...si ce trasaturi frumoase are
...si tu arati tare bine mami
, ai niste ochi absolut superbi...
pozici
suede spune:
Buna fetele,
Moni,bine ai venit acasa si acomodare usoara.
Nela merci de urari...dar se pare ca tocmai am experimentat un inceput de colici
...
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
4mykids spune:
Monica..ce frumoase poze si tare frumosi mai sunteti, pare tare mare piticul in poze, iar tu vorba lui Adinus arati de milioane...
Adinus,mi-ar face placere, nu-ti face grija ca daca venim venim in perioada Carciunului sau dupa.
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
adinus8 spune:
Monikus, din cate stiu eu, antibioticul care trece in lapte e in cantitate mult prea mica ca sa-i faca rau lui bb.la mine i s-au administrat direct ei antibioticele, avea branule si in manutze si in picioutze, de-mi vine si acum sa plang cand ma gandesc
. cred ca e doar un copilas colicios, dar lasa ca trece si asta. crede-ma pe cuvant ca stiu ce simti cand te uiti cum urla si nu ai ce-i face
pozici
monikus spune:
Monica ce umflatel dragalas ai tu acolo. Si ce de copii.... O sa aiba el cu cine sa se joace. 
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI