Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Monikus, din cate stiu eu, antibioticul care trece in lapte e in cantitate mult prea mica ca sa-i faca rau lui bb.la mine i s-au administrat direct ei antibioticele, avea branule si in manutze si in picioutze, de-mi vine si acum sa plang cand ma gandesc. cred ca e doar un copilas colicios, dar lasa ca trece si asta. crede-ma pe cuvant ca stiu ce simti cand te uiti cum urla si nu ai ce-i face

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Saru'mana pt tot. M-am mai linistit putin. Imi pare rau ca bebele tau a suferit atat. Lasa ca are grija DD sa nu mai sufere de acum incolo. Multa sanatate va doresc.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daa, Buflici al meu e al cincilea nepot, iti dai seama ca va avea cu cine sa se joace sau sa se paruiasca

Merci fetele de aprecieri dar sunt grasa . Desi am dat toate kilele luate in sarcina jos, am plecat totusi de la 73 de kile... eu tot sper sa ma chinuie bebe si sa ajung pe la 60

A dat alarma, fug

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri! Så stiti ca a fost o zi foarte frumoaså emotionanta dar si stresantå cum spunea si Monica..Nu stiu de ce stresul asta ca nu am o explicatie anume..dar probabil emotii amestecate cu sentimente necunoscute..Dar acum cand privesc in urma nu imi amintesc decat privirea gingaså a micului meu crestin Bruce.

Monica påi eu il vad linistit pe Drågoshelu.Si la mine a urlat dupå ce -a scos din apå si la imbracat ..vai si ce miscuna..s-a chinuit såraca naså så il imbrace..o luase toate transpiratiile si eu stateam cu bibe direct il-am dat ca altfel nu se linistea.

Si inca ceva..Tu arati foarte bine..Drågoshelu nu mai spun ..ce s-a schimbat
Må bucur mult ca acum nu mai plange si va puteti 'conversa' frumos acum cu zambete si gangureli

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Cand ma gandesc ca tre sa fac si eu botezul....si doamne inca nu stiu unde?

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua dragele mele,

Maria, multumesc de apel, pe aici sunt, mai citesc, de fapt citesc cam tot, insa de pe mobil si nu prea am cum sa scriu, e tevatura mare. Acum sunt la calculator pentru ca mandra mea nr 1 e afara si mandra nr 2 sta pe un bouncer langa mine, de fapt pe patul sorasii (ce-i face daca o vede...)
Noi suntem bine, am vazut o mare ameliorare la tipat incepand cu saptamana 7, acum nu mai plange model urlat prelung ci mai mult striga, se jeleste asa, parca te cearta stiti si voi, insa nu mai tipa necontrolat si lung ca timp si intensitate. Sper sa scapam de tot de colici, eu acum o vad scapata dar sa nu zic inca hop...
In rest ne pregatim de botez, pe 15 nov o sa facem si noi botezul, am gasit restaurant, nasi, meniu, stim ce avem de cumparat, trebuie sa mai vorbesc la biserica si sa o programez la CMU pentru vaccin la 2 luni (asta fara legatura cu botezul).
Alessia nu mai e suparata deloc, o place pe bebe si ma intreaba tot timpul de ea, daca nu e in camera, iar cand o aduc e f buna, ma ajuta, aduce biberonul, pampers, o d acu crema etc.
Din pacate asta mica e fff iritata la fundulet, nu stiu de ce, de fapt banuiesc ca am lasat-o fara sa stiu cu kk la fundulet noaptea, in ideea ca nu interactionam prea mult noaptea si nu am stiut ca a facut kk. Am incercat toate modelele de creme, spray, mai scumpe, mai naturiste, etc, nimic... bine ca am luat-o din maternitate curatica si frumoasa si am stricat-o eu
Altfel, ea doarme noaptea binisor, se trezeste la 2-3 si la 6-7, papa si inapoi la nani. Bine, asta in zilele bune, sau noptile bune pt ca avem si model foit si frichinit la 10-15 minute si mami sculat culcat in pat la acelasi interval.
Mai nou si Alessia vine la noi in pat la diverse ore, la 7 cel mai frecvent asa ca dimineata o iau si pe cea mica in pat, si cea mare e intre noi, si uite asa puteam sa stam la garsoniera linistiti, alte camere sunt un moft, dormim toti 4 intr-un pat
am vazut pozecu Monica si Dragoselul, tare frumosi, si Monica si bebe ca si cu Iulika su Bruce, again .
revin, acum tipa si se strange laudata mamii ca a scapat de colici...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am uitat sa spun si sa o laud, ca zambeste mult si frumos, sta treaza mai mult ca inainte ziua si e vesela, ne zambeste si gangureste si ea, urmareste cu privirea cate o jucarie daca i-o plimb pe la nas stanga dreapta si rade la ea.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

mama cati copii frumosi am vazut in dimnineatza asta. Monica, Dragos e un frumos, ce copil reusit si ce ochi superbi are. Iar tu arati foarte bine, vesela si mandra.

Iulika cocheta intr-adevar Bruce e bucatica rupta de mami. v0am admirat pe amandoi ca sunteti frumosi rau.

Claudia a-si ti-am admirat printesele asa scrifosiote cum or fi, sunt superbe.

Clau abucur ca sunteti bine si ca sunt pe trecute colicii. Citind si ce scrie Adinus rlizez ca nu ar trebui sa ma plang. pai al meu scanceste de 2 ori, se mai impinge si frichineste un pik ,dar inca rezistam fara infacol si ieri nici ceai nu i-am dat ca nu am mai apucat. Fiind mult ore plecata de acasa a dormit suficient. inclusiv aseara in timpul orei de baie.

Suede puiul vostru este un scump cum sta el acolo incruntat si serios.

Aida n sfarsit ti-am citit povestea. am ras si am plans. Va doresc multa sanatate si tot binele din lume.

monikus sper ca Rares sa se faca baiat de comitet si sa te lase sa dormi noaptea. eu sunt una dintre norocoase in privinta asta...poate pierd o ora la alaptat si mangaiat, dar se trezeste la intervale mari...adik o data pe la 4 si a doua oara pe la 7, ceea ce e fantastic. La 7 il mai pun cu mine in pat, recunosc, dar asta doar ca-mi place cum doarme el in patul nostru enorm.
Luci ma bucur tare ca totul e "normal". sa vedem ce-mi zice mie azi...m-a pus naiba sa citesc despre afectiunile tiroidiene la bebei si zice acolo ca icterul prelungit e semn.... si acum imi explic de ce am avut eu icter prelungit. sa speram totusi ca nu e asta.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dragele noastre, noi ne pregatim pentru somnul de frumusete... si inainte de asta ne-am delectat cu forumul in pic.

Iulika, ce frumos e Bruce, pe zi ce trece e din ce in ce mai frumos. Si tu arati super, imi place tare mult cum arati! Felicitari pentru micul crestinat, sa va traiasca minunea!

Vaaaai, Claudia, eu sunt de-a dreptul vrajita de micuta vrajitoare! Ce frumoasa e poza, m-ati dat gata! Pupam micuta vrajitoare care pe mine m-a incantat de-a binelea!

Monikus, imediat trece vremea si Rares cel frumos o sa isi intre in ritm, o sa vezi!

Moni Iulia, bine ati venit acasa! Tudorita, abia astept sa te cunoastem!

Luto
, toate la timpul lor, mami, acum se mananca si se doarme, avem noi vreme si de socializat cand ne mai marim… si la tine venim prima data in vizita, sa socializam cu David. Ne primesti?

Monica, chiar ma gandeam ca sunt singura care crede cu tarie ca producatorii de hainute de copii sunt niste incompetenti, la cat o dau in bara cu marimile hainutelor. Sunt enspe mii de modele si marimi, unele de new born zici ca sunt pentru king kong, altele pentru copii la 3 luni zici ca sunt de piticuti.
ce frumoase sunt pozele de la botez. Iar Dragos este un frumos, i-am vazut si ochii superbi. Mi-a placut ca s-a emotionat tare nasul la un moment dat, cand l-a luat pe bebe in brate… Iar tu esti o frumoasa, mi-a placut si machiajul discret al ochilor si tinuta eleganta. Sa nu mai vorbim de ochi... Eu nu cred ca am mai vazut poze pana acum cu tine, de aia nu ma pot opri sa nu te admir la scena deschisa. Vai, si ce familie mare aveti, cu multi bebelici.. breau si eu...

Adinus, ce bine ca puteti sta atat de mult afara cu a mica in weekend! Va invidiez! Da Doamne sa treaca colicii cat mai repede!

Suede mami, imi pare rau cu colicii. Rabdare multa si tinem pumnii sa treaca cat mai repede.

Claucia, ma bucur sa aud si de la voi. M-ai distrat la faza cu garsoniera, ca puteati linistiti sa stati acolo, ca tot stati toti 4 in pat!

Maria, n-are rost sa te ingrijorezi, vezi ce zice doctorul mai intai! Tinem pumnii sa fie bine.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor intru repede sa fac capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hello gagici

raportez o seara si o noapte plina de scremete si fata inrosita de durere. Dar se mai calma pe burta lui tata-so, asa ca aceea i-a fost salteaua in noaptea asta. In rest a fost cuminteeeee de numa, ca a papat la 3 ore si a ragait in vreo 15 minute de la supt . Sa vedem daca se mai intampla minunea.

Eu eram sigura ca am inceput si noi sa avem colici. Dar Relu spune ca e de la constipatie. El pana zilele astea facea kk cu jet puternic la fiecare alaptare. Acum face foarte cu greu, si foarte putin si tare. Adica are cateva bucatele uscate lipite de fundulet, asa, ca o panza de paianjen pe langa anusul lui . Spuneti-mi si mie ce sunt colicii de fapt? Gaze pe care nu le poate scoate? Sau si cei care fac kk normal si gaze normale au acele dureri fara nici o noima care se numesc colici? Ca nu mai pricep. E posibil daca rezolvam cumva constipatia sa se rezolve si chinul lui? Si daca da, ce as putea eu papa sa-l ajut acum? Ca poate numai eu am stricat cu mancarea mea ca de spital, cu legume fierte... Ca si eu sunt constipata tare (credeam ca de frica durerii de epiziotomie) si banuiesc ca la mine e de vina schimbarea asta de alimentatie, ca inainte papam aproape numai cruditati

A, si l-am pus si eu in wrap! E asa fericit acolo . Si nici nu simt ca-l am in brate! (Luci sa nu te enervezi pe mine ca si pe Adi, ca Alex e inca micut, nu ca si Davidosu, si eu inca nu am kilometrii tai de tinut in brate ). I-a trecut maraitul de gazele care nu ieseau... O singura problema: cand il bag nu ii e foame, dar acolo, cu mirosul laptariilor aproape, tare repede incepe sa imi pupe sanii

Mami fericita de minune Alex

Mergi la inceput