Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
Neata doamna Nela,
sunt aici, am papat si acum dormim pe burtica pe canapea.
Vad ca ai recuperat deja, la ce trecem ?
Ce subiecte abordam azi ?
Si mie mi-ar place sa fie bebe mai mare sa nu mai fiu asa speriata dee bombe ca i s-ar putea intampla ceva....Il apuci altfel, il iei in brate mai usor....
Eu inca mai am stresuri sa nu-i stramb vre-o manuta, sa nu-i scot umerii de la locul lor...etc...
PS- Cerazette le zice la anticonceptionale, scrie ca se pot lua cu succes in timpul alaptaroo si mi-a zis si dr. Eu inca nu m-am apucat de ele...mai meditez cateva zile.
Acum sincera sa fiu eu fac parte din categoria care a luat anticonceptionale ani intregi fara efecte negative (pana acum)...asa ca nu ma prea tem ....numai ca am eu totusi un pitic ca poate se duce ceva in laptic ....
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
Apropos de anticonceptionale, inca mai astept de la tine, Ralu si alte fete luna in care sa ne bagam impreuna la o noua odisee...ca acum am prins aripi ca am vazut ca se poate 

monikus spune:
Neata fetele,
Luto, Manga, Dana, Raluk multumesc frumos pt raspunsurile legate de mancare. Mie imi e frica sa mananc. Atat de tare se strange de burtica incat nu as vrea sa mananc eu aiurea si sa ii fac si mai mult rau.
In rest, mie inca imi e frica de bebe. Cand il aud ca plange si vad ca nu stiu ce sa ii mai fac ca sa il calmez, ma ia disperarea. Sper sa mai imi treaca frica asta pt ca sigur ma simte.
Azi sunt hotarata sa il pun in carucior pt prima data si sa il plimb prin casa daca mai plange. Poate cand vom iesi afara si noi o sa dormim mai mult si o sa fim mai linistiti.
Deocamdata, noi avem 11 zile si inca nu ne-a cazut buricutul. Are clema aia oribila si se mai loveste si in ea cu picioarele la cat e de agitat. Sper sa cada mai repede ca nu se mai poate.
Va
pe toate si va doresc o zi linistita.
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI
adinus8 spune:
neatza dragelor!
bag si eu un mesaj rapid pana nu mi se trzeste pitica(07:45 adica)
sper ca sunteti toate bine si ca rezistati eroic in noul si miunatul rol de mamica
noi tot in show-uri, in asemenea hal de ieri a trebuit sa iau un calmant ca simteam c-o iau razna de tot.maine facem 6 saptamani, banuiesc ca e apogeul coliciilor, ca mai rau de-atata nu ced ca ar puea s-o doara
. de joi pana duminica a fost fff greu, plans isteric cate 7-8 ore pe zi, de ne venea la amndoi sa ne smulgem oarul din cap ca nu o putem ajuta
am stat cu orele cu uscatorul de par pe burtica ei, ca sta parea ca o mai calmeaza...offf, greu tare
Aidutz draga, Erik plange toata ziua? sau preponderent seara? dc plange toata ziua vezi ca pot fi in principal doua cauze: reflux gastric( arcuieste spatele, se impinge cu picioarele, vomita in jeturi si ulra cd e la orizontala- caz in care se poate rezolva relativ usor cu ceva antacide) sau o intoleranta la lactoza( bubite multe peste tot si in mod continuu diaree- asta se rezolva cu Colief, care transforma lactoza din lapte sau cu administratrea de lapte de soia).si la mine urla cu orele, e si ceva reflux si suntem pe gaviscon, dar are si gaze fff puternice in intestine ca se screme mai ceva ca un om mare.asta cu gazele in intestine nu stiu cu naiba e, ca de ragait ragaim mereu in primele doua minute...pe So o mai ajuta masajul pe burtica in sensul acelor de ceasornic si bicicleta cu piciorutzele.in rest, toate picaturile sunt apa de ploaie.
fetelor, eu cred ca dupa ce scapam de colicii astia ma imbat grav de tot, plus ca dau de baut la tot Nortahmptonu'...dar si voua![]()
am fost si noi ieri la controlul de 6 saptamani, tot NORMAL bineinteles, inclusiv cele 7-10 ore de urlat pe zi..."she will grow out of this
"
nooo...am facut ochi cu 15 min mai repede...incepe distractia![]()
pup si sper sa revin
de Sonia, sufletel mic si iubit
pozici
adina_bulina spune:
Buna! Ma numesc Adina (mamici de pufuleti de ianuarie - februarie 2010) si am si eu nevoie cat mai repede de o programare la dr. Pop Adrian Mircea (la Diagnosis). Am probleme serioase. Va rog, daca aveti voi programare si nu puteti merge sau auziti pe cineva care vrea sa renunte, nu ezitati sa imi spuneti. Pot primi raspunsul si pe mailul meu dumitrache.adina@yahoo.com sau pe tel. 0728 17 97 53. Va multumesc din suflet!
26+
Maria
NelaM spune:
Servus, draga mea Luci.
Na ca te-am ratat dimineata asta
.
Ana a fost tare cumintica azi de dimineata, mai putin pe la pranz la noi, cand ma si gandeam ca legan la ea pana pe la 7, cand are ora de somn... de obicei o apuca show-ul pe la 5, acuma o apucase de la 3... ma si gandeam, acu' sa te tii, ca tot am laudat-o de cuminte, cum imi face figura! S-a linistit insa, acu doarme dusa, doamne ajuta! Revine ea in forta pe la 5.
Si eu am luat ani de-a randul anticonceptionale fara nici cea mai mica problema, le-am oprit doar cu cateva luni inainte de a o concepe pe Ana. O sa intreb si eu de anticonceptionale vineri, dar sincer, la cat chef am eu acum de "rahatei"... parca as folosi alte metode de contraceptie decat pastilutele.
Pai putem vorbi despre ce vrei tu in dimineata asta.
Azi, apropo, e sfantul Dumitru, din cate am vazut pe net. Avem vreo sarbatorita in odisee? Daca da, LA MULTI ANI de onomastica!
Eu cu bebe 2 cred ca astept 6 luni inainte de a ne pune pe treaba.
Tare mi-ar place sa va insotesc in odisee pe voi toate, dar de data asta as face-o de la inceput, nu asa, mai spre spartul targului, cum am facut la Ana.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
mihaela amalia spune:
fetele.
Am reusit si noi ieri sa ajungem acasa.Totul e bine, s-a produs si o mica schimbare de nume in ultima clipa (de aceea v-as ruga sa modificati) il cheama ANDI MATEI, nascut la ora 12, de 3500g, 52 cm, scor Apgar 8.
Mult noroc si nastere usoara la restul de burtici.
38+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela cu
si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia
O POVESTE MINUNATA
lutoniana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaela amalia fetele.Am reusit si noi ieri sa ajungem acasa.Totul e bine, s-a produs si o mica schimbare de nume in ultima clipa (de aceea v-as ruga sa modificati) il cheama ANDI MATEI, nascut la ora 12, de 3500g, 52 cm, scor Apgar 8. Mult noroc si nastere usoara la restul de burtici. ![]() |
Felicitari si un Andi voios si papacios

lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adina_bulina Buna! Ma numesc Adina (mamici de pufuleti de ianuarie - februarie 2010) si am si eu nevoie cat mai repede de o programare la dr. Pop Adrian Mircea (la Diagnosis). Am probleme serioase. Va rog, daca aveti voi programare si nu puteti merge sau auziti pe cineva care vrea sa renunte, nu ezitati sa imi spuneti. Pot primi raspunsul si pe mailul meu dumitrache.adina@yahoo.com sau pe tel. 0728 17 97 53. Va multumesc din suflet! |
Sper sa te ajute Dumnezeu sa treci peste necazuri cu bine, fii optimista !
Din pacate cred ca sunt aproape nule sansele sa gasesti la noi o programare pt noi deja suntem nascute si cu bebelacii acasa.
Cred ca ai avea mai mare succes la fetele care nu au nascut inca.
Mult succes si in special SANATATE!!!!

Iulika29 spune:
buna dimineata!!
Fetelor nu mai apuc så intru desi mami meu e la mine si nu mi-l ma da pe Bruce decat cand chiar nu il mai poate linisti , ca så ii inchid cu o tzitzi

..Iesim destul de mult pe afara desi aici ploua in continuu de vreo såpt dar nu tare..si de aceea nu mai apuc så intru..De dimineata incerc så va recuperez mai am vreo 2 pagini si mi-am adus aminte ca nu am pus poze de la botez..si acum se incarca.. revin cu un link![]()
Vå multumesc din suflet pt felicitåri..Vreau så felicit si pe Monica_dicut pt botezul atomixului..super ca i-a trecut ochisorii..nu mai zic ca si lui Bruce i s-au dus de tot..Nu va supårati pe mine pt ca am recuperat dar nu mai tin minte nimik decat ca Raluk doarme decat 2 ore in 24 ore
..Si am vazut pozute tare drågålase ale lu Raducu pui de pontoasa Liliac..Chiar si eu m-am distrat cu posturile sotului..sunteti superi amandoi..
cu siguranta imi mai revin din ''amnezie''![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå