Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna fetele!

M_Oana, bine ai revit, haioasa tare, ca si inainte!

Liliac, ma bucur tare ca ai reusit sa intri si pe la noi.

Ce ma bucur ca nu sunt singura cu mii de probleme in cap, parca ma mai linistesc cand vad ca apar mai pe la toata lumea aflata la rpimul bbel.

Bine ca existati voi, ca tocmai vroiam sa va intreb ce o insemna cand se zbate puiul la san de zici ca ii dau otrava...deci colicii, bata-i vina - la noi bonnisan nu a functionat si din ce vad nici sabsimplexul....oare ce sa mai incerc??? Sa nu mai zic ca azi noapte a facut atat de rau incat sunt sigura ca am mancat eu ceva ieri care nu i-a priit, drept urmare am luat-o langa mine in pat si am reusit sa dormit printre reprize de scremut si tipat, mi se rupea sufletul nu alta.

Anamaria, si eu zic sa nu ii mai bagi supozitor atat de repede, pana la 48 de ore nu se considera constipatie, si chiar asa, daca atunci cand face nu face tare tot nu e constipatie ci un colon mai lung.....eu as merge intai pe ceva naturist - la noi a functionat LassBaby - pana la supozitor. Ei te inteleg perfect ca am trecut prin asta.

Cand aud de boieria de la voi cu 15minute masa, imi vine sa plang, la noi trece cam o ora si tot sunt stresata ca nu papa cat trebuie - sin can cauza asta am aruncat la biberoane facute de zici ca lucrez la fabrica de lapte praf, dar noi sa fim sanatosi, eu ma bucur cand nu mai vrea completare...sa speram ca o sa ne tina asa mai mult timp. Mai devrem m-am muls si am reusit sa scot vreo 40 ml si bibanca mea tot nu a vrut sa pape decat vreo 10, ceea ce inseamna ca era satula, si contrar ultimelor zile vad ca a si atipit putin.

Maine avem control la neonatoloaga si poimaine merge si la pediatru, asa ca o sa venit cu vesti proaspete zilele astea, sa ne tineti pumnii.

Va pup!

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti,
incerc sa nu uit ce am citit sa vad daca imi iese....
- la sughit eu ii daiu o gurita de laptic si ii trece in cateva clipe
- m-a amuzat Ralu care a lacrimat la raspunsurile primite......si mi-am amintit ce emotiva era ea la fiecare nastere si i se umezea tricoul....si crdeam ca "scapa" dupa nastere dar se pare ca nu e cazul ....acum fetelor daca o emotionam prea tare ....poate ridica "recolta" la 200 ml de la 150
Esti o simpatica..auzi la ea, nu ar sti sa imbrace fetita..lasa ca te vad eu la Alexutu....ca m-am uitat si eu putin la hainute si era sa lesin de placere ce salopetele, camasute, capse, smecherii....caciulite rusesti....mori ...Eu cu Adi am zis ca-i luam hainute "dinastea" smecheroase/beton la 3 luni ca pana atunci poate sa stea in pijamalute ....pantaloni si ce mai am eu de capatat.
- fata mosului esti bestiala....auzi la ea..v-a dat cheita de la dulap dar nu puteati ajunge acolo....pai era pt hoti draga inchis ....si ce mi-a placut cum ai povestit totul, ai un talent minunat
- Dana ma bucur ca merge cu uleiul de masline la papusica, se duc cojitele in cateva zile daca o dai la fiecare baita.
- Mangulico nici eu nu cred ca se indrapta picioarele cu infasatul...si ca sa fie tacamul complet, am primit si eu de la mama, scutece clasice dar le pun in pat ca sa imi curga lapticul in voie pe ele cand dorm.....ca asa cum va "amenintam" de cand eram gravida...nu pot sa dorm cu sutien sau bustiera sau ce-o fi....
- Liliachio da' ce simpatic e Radulescu, sa va traisca si sa pape sa se faca mare si sa fie cuminte
- Clau super ocupatia fetitei tale...acolo unde merg eu sa il cantareasca pe David e nursery....si au pe pereti numai minunatii de colaje si desene frumoase
- Kateryna sper ca ai mai intrat ca iti era si dor de noi ...nu numai ca sa ne aduci minunatele vesti
- Tudorita ce bine ca esti sanatos si mergi acasa unde papi si te faci mare ...si iti bucuri parintii

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Of, ce uitasem!!! Am vazut burtica liliachie si un Radu cu niste obrajori Ce mare si frumos e!

Liliana sa stii ca eu chiar imi cumparasem ceai de pelin si de galbenele pentru epiziotomie (ca doar ai zis si tu ca sunt organizata ) dar acum stau si ma uit la ele, ca nu-mi vine sa-mi pun fundul intr-un lighean. Am impresia ca microbii de pe "usa din dos" pot intra bine mersi pe unde a iesit bebe, ca sunt cam deschisa . Si imi cumparasem si crema de galbenele si mai citisem de crema carpicon si mi-am luat, dar parca nu-mi vine pe rana deschisa sa pun asa ceva, tot am asteptat sa se inchida si sa pun doar pentru cicatrizare rapida.

fug ca plange

Mami fericita de minune Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La controlul meu ...ce sa va mai spun....cuvintele sunt de prisos....
Concluzia generala e una singura: TOTUL E NORMAL !!!!!
M-am dus si eu elegantita ca o pupaza ca doar aveam motiv serios de iesit din casa ...si ala cred cand m-a vazut asa draguta a zis ca o duc minunat dupa nastere
Probabil ca trebuia sa ma duca pe targa si cu hainele rupte la coate ca sa par si eu mai suferinda....
Pentru constipatie trebuie sa beau livhide multe si sa mananc cereale....
Pentru dureri de spate nu are ce sa-mi dea ca e normal (mi-a bagat o explicatie ca cica dupa nastere ar trebui sa stam la pat cam o luna ca sa se refaca oasele cu schimbarea centrului de greutate dar pt ca mamicile trebuie sa care carucioare si sa ridice copilul din patut sa-l tina in brate la alaptat...isi asuma si aceasta durere )
L-am rugat sa ma cantareasca si mi-a zis ca in locul meu nu ar face-o asa curand ca sa nu ma intristez
Raportez la internare pt nastere: 82,5 kg si astazi la 6 sapt 72 kg.
Asa cum bine a spus Aida mai am de luptat cu sunca de dinainte de sarcina.....am target: 60-65 kg.
Mi-am luat si anticonceptionale....acum sa vedem ce si cum.
Eu oricum eram o vaca ce da laptic bun .....dar azi m-am mai facut odata vaca..dupa ce m-am dus bou la doctor

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

am citit anterior despre cezariane cu probleme.Slava Domnului,eu am avut o nastere foarte usoara,e drept,m-am im partasit inainte de a merge la nastere.Dar nu seamana povesteamea cu ce am citit.Mie mi-a luat tensiunea,mi-a pus sonda,mi-a luat analizele,care au sosit in 5 min,a venit anestezista,m-a dus la sala,m-a intrebat doctorul cum e,anestezista a lucrat,m-au pus pe masa,nu aveam nici un gind pe masa de operatie,am auzit pe bebe in 4 minute ,apoi s-au ocupat de mine,inca vreo 10 min.maxim si gata,m-au transportat in pat.Nu am avut durere de cap dupa,nu m-a durut operatia cind m-am dat jos de la terapie intensiva,am alergat pe coridoare si etaje dupa bebe.Dureri au fost dupa ergomet,de uter,intr-adevar,dar am avut parte de ceva de vis,asa nasteresa tot fie.Mie mi s-a parut mai usor decit o extractie de masea,nu glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumim frumos!
Si voua va dorim numai bine..I-am dat mai tarziu,cand era nemancat si l-a inghitit saracu,ce sa faca ...
Noi momentan papam de la san,sa vedem cat reusim.

Citat:
citat din mesajul lui unombun

suede,la multi ani pentru 2 saptamini!Sa creasca copilasul mare si sanatos!La maternitatea unde am nascut mi l-a dat din ziua a 7a.In prospect scrie ca se poate pune in lapte praf,daca bea asa ceva.Eu nu am avut lapte la sin,asa ca sunt deja pe nan 1 nestle.Gurita oricum o deschide cu taraboi ptr.orice

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Sincer,eu sper sa n-avem norocul.Am citit ca 20% dintre copii fac colici,poate facem parte din restul de 80% .
Dar tot noi am fost pozitionati pelvian si doar 3% dintre ei sunt asa...deci daca mergem pe acest principiu,sigur nu scapam.
Multumim frumos!

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Suede nu astepta colicile!Ai sa te rogi noptile sa dispara Poate nu va avea, Doamne ajuta!Multe saptamani inainte!
Kemsy eu culc fata pe toate partile.Mi-a ramas insa un pitic in cap din maternitate cand zicea o asistenta sa nu culcam bebeii cu fata in sus sa nu-si inghita limba in somn Esti norocoasa ca Loris se adoarme!

RAISA MARIA

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

dupa doar 3 zile de bebe acasa,ca restul de 14 am stat frumos la maternitate si nu auzeam cind plinge(sau le puneau ceva sa taca?),obosita si lesinata,cu sotul ca mincam numai pizza la comanda,nu mai avem timp decit de bebe si mai beau bere sa ma anesteziez putintel,in conditiile in care papa lapte praf-am fost azi la acupunctura,am inceput un program ca sa mai pot treai un pic...Stind la usa,ce imi trecea prin cap?Oracaiturile baiatului,aveam impresia ca aud oracaiturile lui,alea tari mai ales.Am sunat acasa sa intreb,domle,ce face,urla tare? Nenea cu acupunctura a facut si el ce a putut,continuam miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara fetele,

Sper ca ati reusit sa va mai "hodiniti". Eu am reusit sa dorm 2 ore. Mama ce bine a fost.

Acum mi-am dat seama ca am alta problemuta. Eu alaptez exclusiv la san. Sper sa mai am lapte cat se poate de mult. Am o problema legat de ce ar trebui sa mananc. De 10 zile nu mananc decat piept de pui rotisat branza de vaci, cascaval si supa de legume fara fasole si cartofi. Aveti idee daca as putea sa mananc si altceva? Eu sunt cam paranoia si nu as vrea sa mananc ceva care sa ii faca rau lui bebe ca si asa se chinuie cu durerile de burtica. Sarumana pt raspuns.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si acum sa ne "laudam": de la 10 la 1 a fost program intensiv de papi si ragaieli, fara nimic altceva. Apoi pana la 7 au mai fost mese la 2:40, la 4:15, la 5:15. De fiecare data papi vreo 15 minute, apoi stat la ragait mai mult de o jumatate de ora (noroc ca sarcina asta a preluat-o sotul, ca eu pic jos pana la urmatorul alaptat). Apoi de la 7 la 9:30 iar program intensiv de papi si ragait fara nici un somn. Apoi papi din nou la 10:30 si la 11. Dupa asta de 11 suntem inca tot la ragait, ca daca il pun in pat incepe sa se screme ca nu poate da pe nici o parte ceva

De ieri sunt speriata de o faza. Il vad ca-i este foame, isi suge pumnul, e agitat, da din cap in toate partile sa caute sanul, maraie,.. si cand ajunge la san, e in continuare agitat, cu mamelonul in gura inca deschisa (deci nu isi inchide gura in jurul mamelonului) se da cu capul in toate partile, plange de foame, se roseste tot, vrea sa bage pumnii in gura, cauta sfarcul si da din picioare. De cele mai multe ori se intampla la sfarsitul "mesei". Ma ingrijoreaza tare. Ce ar putea fi?

Si asta, plus oboseala acumulata, plus durerile de "jos", ma trimit inspre un baby blues ca azi aproape numai cu ochii in lacrimi am fost si ma ascund de lume.

In plus, am o problema cu kilogramele mele . Cand am venit din spital aveam doar 5 kile in minus (dintre care 3 jumate au fost numai piticul, plus apa si placenta, rezulta asa putin?). Bun zic, e pentru ca pap mult. Lasa ca le dau eu restul de 16 in timp... Dupa ce ma mulg ma loveste o foame mare si o pofta de paine (de secara) cu miere. Si m-am lasat prada poftei, ca am zis ca ma ocup eu de silueta dupa ce reglementam orarul de supt si furia laptelui. Mai ales ca a fost tatal meu racit si am zis ca mierea imi prinde chiar bine sa nu iau de la el ceva... Am terminat un borcan de miere intr-o saptamana . Ma asteptam sa nu slabesc cum scrie la carte (ca in lauzie se da jos un kil pe saptamana, si daca alaptezi chiar mai mult). Dar nu ma asteptam sa incep din nou sa ma ingras . Bine, vorba lui mami, stau toata ziua, nu ies deloc, nu fac miscare,... pai de-abia umblu prin casa cracita de cusatura, unde sa ies la plimbare?

No, m-am descarcat putin, sa speram ca nu ma simte puiul suparici

Mami fericita de minune Alex

draga mea...ma vd pe mine. imi vine sa rad. AIdan e la fel....ma lupt cu el mai ceva ca wrestlerii...isi tine pumnii in fata, desi e cu sfarcul la nas...sau se da cu capul de o parte si de alta, baloseste tot sanul si urla din toti rarunchii. si atunci iau patura, in infasor mainile si mai trage baiete daca poti. in final, se linisteste si se da pe brazda. cat dpesre kilograme...pai hai sa-ti spun...speram sa dau vreo 8 jos...cand colo...5 mari si late. m=-am intors din spital si cand am vazut 71 pe cantar imi venea sa plang. apoi am ajuns pe la 69 si pace. sin dintr-o data dupa 2 sp erau 67. sunt multe...dar eu am bagat ciocolata grupa mare. si mi-e foame rau de dulce dupa alaptat. incerc sa nu mai mananc ciocolata, dar m-am bagat in borcanele de dulceata side miere.

eu cred ca noi vrem cam multe la nici o luna de la nastere...eu ma gandeam cum sa fac sa dau 7kil jos pana la botez....momentan port tot hainele pe care le-am purtat insarcinata. azi foarte suparata ma fost sa constat ca blugii tot ma strang.

si de ce ma felictam mai tare ca nu am facut vergeturi...azi vad multe si violete pe coapse...si unde...pe exterior...nu ca purtam eu fuste mini...dar zau...nu puteau si ele fi la spate sa nu le vad?

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput