Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Kemsy eu noaptea o culc intr-o parte, ca poate nu-s tot timpul pe faza cand vomita si mi-e frica sa nu se inece, iar ziua cand sunt mai tot timpul pe langa ea, o culc pe spate..

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza pe la pranz,

am un copil tare miorlait. dar vad ca si-a facut program noaptea. ma trezeste doar la 4 si la 6-7. in schimb se chinuie cand da partzuri si face kk. azi noapte am schimbat doi pampersi la aceeasi masa.

selen felicitari pe Ebru dormicios. ce norocoasa esti ca poti manca orice fel de fruct. eu am mancat o data 3 prune si a facut Aidan apa vreo 2 zile. M-am limitat la mere si banane si uneori mai bag si cate un pepene galben ca nu ma pot abtine.

referitor la laptele congelat...to vreau sa va intreb ceva. Am o cunostinta care a congelat mult lapte pentru ca s-a intors la munca dupa 3 luni. Si fata nu a mai acceptat laptele decongelat. Ati facut vreo incercare? bebeii vostri il primesc? Se pare totusi ca s-ar pierde ceva din el...dar habar nu am.

Iulika sa va fie de bine botezul. Ce ma bucur ca nu ati avut mult de furca cu Bruce. sa ne pui poze, da?

Raluk durerile de os pubian trec incepand cu a treia saptamana. Eu in primele doua, daca faceam doi pasi prin casa ma durea de nu puteam sa stau in picioare. Eu cusuta nu am fost, dar am avut mici si multe rani (striatii) care usturau la pipi de imi venea sa urlu. Tot dupa a doua saptamana au inceput sa treaca. m-a invatat moasa cum sa fac pipi. cu un vas de apa pe care s-al torn in timp ce imi fac treaba ca sa nu mai usture asa. incearca si tu cu un ibric ceva.

alex sufar alaturi de tine. si al meu e la fel. Si am observat ca daca face kk si nu-l schimb imediat urla. Eu pana aucm am confundat cu colicii . sunt si din aia...dar vrea si curat domnul. apropo de vomitat cu jet...bifam si noi. el de obicei face kk in timp ce mananca...bineinteles in scutec proaspat schimbat. si nu am de ales si trebuie sa-l schimb iarasi. garantat vomita cu jet daca il schimb. daca nu il manevrez dupa ce mananca, nu vomita chiar asa rau. cat despre panici cum si cat mananca, e ok... etc. le am si eu din plin. acum am mai gasit ceva de care sa-mi fac ganduri... tot mangaindu-l pe cap am dat de o biluta mica, un pik mobila pe undeva pe la spate si ma tot intreb ce-o fi aia. azi avem programare la doctor sa vedem de icter si o sa-i intreb...sigur raspunsul va fi...e normal...dar macar sa intreb.

inca m lup;t cu mucisorii. Am observat ca si mie mi se usuca rau nasul noaptea. Saracutzul de el fornaie ca un tractor noaptea.

apropo de picioare drepte. voi va infasati copii. mi-a trimis mama scutece, dar zau ca nu cred in treaba asta. al meu are intr-adevar picioare cam cracanate...are cu cine semana, ta-su e la fel...dar eu nu cred ca punanadu-l in fasa se va schimba situatia. voi ce credeti?

asistenta mi-a spus ca un semn al dezhidratarii e o fontanela afundata. iar semn de tensiune mare e o fontanela umflata.

lullaby nici aidan nu e impresionat de scaun. in schimb are un plat matt si sta si se uita la atarnatele alea pe spate vreo 10 minute fara sa caraie.

am plecat la doctor. revin pe dupa amiaza.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Fetelor care aveti kkciosi de noapte,mai aveti putina rabdare si veti vedea ca o sa-si formeze un program si n-or sa mai faca noaptea kk.
Eu,sa fiu sincera,am incercat pe cat posibil sa nu-l schimb noaptea (daca facea kk il schimbam,dar de pishu nu) si am redus total orice alt fel de activitati cu el,tocmai pt a-i da de inteles ca e noapte si noaptea se doarme

Ce-i drept ,programul asta si l-a format dupa prima luna.

Maria eu stiam ca e bine sa pui un vas cu apa si sare pt aerul uscat din camera

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

V-am citit acu vreo ora, si nu mai merg inapoi sa nominalizez. Dar va multumesc cu drag la toate de raspunsuri! Ce saritoare ati fost, am lacrimat la fiecare raspuns, cum ati sarit sa ma ajutati cu un sfat (si de colici la puiut, si de cruditati, si de durerile mele,...)!

Oana neaparat sa dai un copy paste la povestile astea superbe si sa faci un subiect la nasterea unei stele. Le spui prea frumos sa le savuram doar noi

Maria mi-ai amintit ca nu am incercat niciodata sa miros macar lapticul care il pusesem la frigi. Pentru ca eu cand mi-am cautat sa-mi cumpar pungile lansinoh uite www.lansinoh.com/breastfeeding/storing-milk" target="_blank">ce am gasit . Deruleaza jos pagina pana la ultimul paragraf. Deci trebuie sa incercam un pic de laptic congelat. Dar nu stiu daca noi chiar ne-am da seama dupa miros.

Ies un pic la aer, ca o iau pe aratura . Se chinuia puiul sa scoata un kk si a vomat tot ce a papat. Si se uita la mine cu o fata asa speriata, de parca i-ar fi fost frica sa nu-l cert. Am plans putin amandoi...

Mami fericita de minune Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Selen La Multi Ani (cu intarziere)!Sa fii sanatoasa si fericita iar Ebru (pe care am vazut-o in pozici si care este o minunata) sa iti umple zilele de bucurie!
Felicitari Iulika si Monica pentru crestinarea lui Bruce si Atomix! Amandoua ati avut botezul sambata? Foarte frumos!Sa fie sanatosi si voinici!
Manga apropo de mucisori si de ochisori cu probleme, cand am venit din spital cu Raisa nu avea mucisori insa ii curgea un ochisor de fiecare data cand o scoteam afara din casa si tot asa, cand adormea i se lipea...Am incercat sa-i scot mucisorii cu trei tipuri de pompite pt ca fornaia mereu dar fara rezultat.Dupa ce am incercat batista bebelusului, minune, ieseau mucisori "cu tona" si nu i-a mai curs nici ochisorul.Cred ca i-a desfundat oarecum canalul...
Avem vesti de la Moni Iulia, Tudorita este un luptator si la controlul din dimineata asta a rezultat ca inimioara bate bine!Bravo Tudorita!Se pare ca astazi ajung si ei acasa si le uram BUN VENIT!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Suede nu astepta colicile!Ai sa te rogi noptile sa dispara Poate nu va avea, Doamne ajuta!Multe saptamani inainte!
Kemsy eu culc fata pe toate partile.Mi-a ramas insa un pitic in cap din maternitate cand zicea o asistenta sa nu culcam bebeii cu fata in sus sa nu-si inghita limba in somn Esti norocoasa ca Loris se adoarme!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Multam de aprecieri. Intr-adevar este un pletos...si daca pe sor'sa la 5 luni o motzam...pe asta la 5 luni il fac punk-ist Acum ma bate tat-su la cap sa-i las caciulita ca eu l-as lasa cu pleata-n vant.

Oana F frumoasa povestea ta. Asteptam continuarea. Am citit-o cu sufletul la gura. Ca sa nu mai zic nimic de stil! Esti prea tare!!

Maria Poate ca ar trebui sa te linistesti cu acel icter. In mod normal majoritatea copiilor fac o forma sau alta, dar exista riscuri mari doar daca mama are grupa O si tatal B sau A iar copilul mosteneste grupa tatalui. Cel putin eu asa am inteles. Noi ne incadram cu succes la factori de risc. Am avut-o pe Andra portocalie si acum am suflat si-n iaurt...si bineinteles ca i-a facut grupa sangvina si baiatului. Eu am tras nadejde ca iese ca mine...dar se pare ca tot a lu' tat'su este.
Consolare: au amandoi aceeasi grupa si acelasi Rh, dar sunt mari sanse sa ne "coloram". Maine mergem sa ne prezentam si bronzul si daca va fi nevoie o sa mergem la cateva sedinte "foto"
Te asteptam cu vesti (bune!)

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Partea a 2-a

Ce va invidiez cand aud ca va dorm bb-i cate 4-5 ore legate..Al meu a progresat de 2 nopti la maxim 3 ore de somn intre mese. Iar la 7 fara un sfert dimineata, se trezeste ca ceasul Am noroc ca la tzitzi sta cate 10-15 min si gata, in patut la somn
Alex: vomitatul nu l-am experimentat, nu stiu ce sa zic; la ochisori trebuie sa cureti mereu cu compresa sterila si ser fiziologic, si se duce; cu sughitul si eu ma enervez, parca-si zdruncina saracul tot stomacelul, de asta incerc sa-l "sperii", sau ii dau iar putin san, sa se duca golul de aer; piciorusele si al meu le-a avut spre interior, dar si-au revenit. La spital ne-au zis sa-i tinem calcaiul in causul palmei, si sa-i indreptam talpita spre exterior.
Vad ca vorbiti de ceaiuri pentru colici. Eu daca alaptez exclusiv la san, mai trebuie sa-i dau ceva (ceai, apa, etc). Eu stiam ca nu.
Luto, si al meu e paaaalid cand doarme...si eu mai merg sa vad daca respira
Liliac, bine ati revenit acasa

Pe mine asa ma doare spatele!! Desi nu prestez foarte mult la carat
Asa mi-e de drag bebe cum face el diverse fetzisoare, cand trage un part se chinuie..si apoi ia o fata nedumerita si nevinovata , scoate sunete ca un mic manzoc , plange cu gurita rotunda si cu tremur de barbie de zici ca il tortureaza cineva, se uita curios cu ochii ca margelutele in jur, fara sa planga... Ce mai, sunt indragostita
O singura grija am...s-a nascut cu ceva la coloana...cu o gaurica mica deasupra anusului, si acum suntem in verificari si controale.
Un sfat: nu mai cititi pe internet diagnostice...ca va luati campii
Astazi mi-am propus sa-i tai unghiutele, si inca nu am indeplinit misiunea...Mai perseverez

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Katteryna multumesc pt urari si multumim pt vestile bune de la Moni_Iulia. ce bine ca Tudorita n+are nimic !

Manga uite ca eu prune n-am mancat, pt ca nu-mi prea plac....si restul de fructe, v-am zis,le-am mancat cat de cat cu masura, cat sa-mi fac pofta..

Oana esti foarte tare, asa poveste a nasterii haioasa mai da! ai facut sa para ca toate au decurs f usor, si ca tu ai trecut prin experienta cu zambetul pe buze

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Raluca (mamica adinutei) si dana multumim de raspunsuri. O lasam usurel cu supozitoarele si vedem sa facem caca natural.

Mergi la inceput