Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

liliacule ce ma bucur ca you're back. La fel si MOana care vad ca tot in forma de zile mari a ramas. si ce frumusel si peaceful e Raducu. Sa va traiasca si sa fiti fericiti 1000 de ani.

Monicaa va fie de bine botezul. ma bucur ca s-a rezolvat cu ochii.

anamaria mi-a zis asistenta ca va veni vremea (o astept cu interes) cand nu va face kk vreo 3-4 zile pentru ca el asimileaza tot. atatatimp cat face pipi nu e nici o problema.

LUci Aidan tot kk imprastiat face cu sau fara uleiul de masline. Si tot peste 4-5 pe zi imi serveste. nici nu stiu cum sa fac...cand se trezeste e kklit, il schimb, ii dau sa manance, iar kk...daca il schimb imi vomita cu jet...daca nu...urla de mama focului. la inceput ii placea murdar, manca-l-ar mama de puradel, dar de cateva zile observ ca s-a domnit. Si urla mai ceva decat la colici.

Claudia ai doua fete frumoase tare, vrei sa facem schimb de buze? daca le ei cu tot cu frichineli, s-ar putea sa ma gandesc la un troc.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna seara fetele,

Sper ca ati reusit sa va mai "hodiniti". Eu am reusit sa dorm 2 ore. Mama ce bine a fost.

Acum mi-am dat seama ca am alta problemuta. Eu alaptez exclusiv la san. Sper sa mai am lapte cat se poate de mult. Am o problema legat de ce ar trebui sa mananc. De 10 zile nu mananc decat piept de pui rotisat branza de vaci, cascaval si supa de legume fara fasole si cartofi. Aveti idee daca as putea sa mananc si altceva? Eu sunt cam paranoia si nu as vrea sa mananc ceva care sa ii faca rau lui bebe ca si asa se chinuie cu durerile de burtica. Sarumana pt raspuns.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Depinde si de felul tau de a fi si de modul in care alegi sa-ti cresti bebelusul.
Noua ne-au spus ca putem manca ORICE ca sa se schimbe gustul lapticului si sa se bucure si papilele gustative de pe limbuta lui bebe.
Zis si facut, am mancat normal, am bagat chiar si un tiramisu facut de mine cu ou crud la care am poftit toata sarcina
Doar de doua ori am dat cu batu'n balta: la un suc stors de portocale cu kiwi si mere ...de am facut si eu putin kk ..si bebe mult si des....ii iesea saracutul ceva ca o spuma din fundulet...dar i-a trecut foarte repede...si a doua oara cu niste varza de Bruxelles pe care abia am gustat-o sa vad cum mi-a iesit si nu a mai facut puiu kk imprastiat ci a urlat de durere.
Sfatul meu e sa nu te bagi la varza si fasole dar in rest mancarica gatita e numai buna.
Fetele mai spuneau sa mananci multe paste, cartofi si painica....care pt mine sunt minunate.....nu si pentru pulpitele mele.
Eu mananc normal si nu am probleme nu scrie nicaieri ca trebuie sa tii regim daca alaptezi.
Si icrele si inghetata au ramas inca prietenele mele cele mai apropiate care mi-au tinut de urat in sarcina.

Apropos, ma intreb de ce se vaicareste Mangulica ca o strang blugii....... ca asta presupune ca si i-a putut trage pe ea ....lucru care nu mi-a iesit inca.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

eu inca mai intru si caut din priviri pozele de la botezul lui Bruculica si ale lui Dragoselu'.....hmmmmm......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai fetele..apropo de mancare..eu mananc de toate (ce pune barbatu'in fata, ca el este acum maestru de ceremonii: zeama de pui cu legume, fripturica cu cartofi, mancarica de pipote cu mamaliguta..etc, etc))..nici prin cap nu mi-a trecut ca merele/strugurii/perele ar face rau..poate ca in sarcina am stiut chestia asta, dar acum..cand imi este asa o foameeeee..nu mai stau sa discern..care, cum, ce; bine, inca nu am mancat usturoi si sarmale (si nici nu se intrevede prea curand un asa meniu);

iar faza fazelor..in spital ne-au dat bucataresele pt mamicile alaptatoare..ghiciti ce? supa de varza!!! m-am "invartit" vreo 20 min pe langa ea, dar la final foamea a biruit ..si nici nu am observat ca pitica sa sufere in plus de la meniul meu..pana acum;

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Of, ca azi sunt zapacita tare... tot uit ce citesc pe aici...

acum mi-am amintit: ce ma bucur pentru moni_iulia si puiul ei! (era si mai bine daca nu i-ar fi necajit nimeni...). Bun venit acasa!

Kemsy no, ai reusit sa bagi o grija in mine: pai si noi avem o gaurica deasupra anusului. Dar cum n-am mai vazut in viata mea bebei dezbracati, eram sigura ca asa trebuie sa fie . Pai daca ar fi fost ceva grav, nu ne-ar fi spus neonatologul?

Luci, Luci am avut noroc ca m-am muls dupa un supt de al lui. Si asa am reusit "doar" 150 ml. Dar din sanul plin iesise 100, deci as fi ajuns la 200 din amandoi, cum ai zis tu . Bine, daca socotim ca si prosopelele pe care le pun pe sani sa masez sunt pline de lapte... Problema ar fi fost ca daca ajungeam la 200, trebuia sa golesc recipientul de la pompa, ca e de 150ml.

Cu hainutele nu stiu ce sa ne facem, ca de-abia ne ajung . Cele din poze cu cumparaturile nu sunt toate pentru 0-3 luni si noi uite si azi-noapte am schimbat 3 costumatii. Nu, nu facem parada modei , dar ori punem scutecul gresit, ori facem pipi la schimbat direct pe body sau salopeta

Mi-au placut tare concluziile de la doctor! de la "e normal", la kilograme si la faza cu vaca

Monikus ma bucur ca te-ai odihnit. Eu cred ca inca nu sunt extenuata tare din moment ce ziua nu pot adormi. poate s-a obisnuit organismul cu 2-3 ore de somn pe zi... sper sa nu fiu ca in vorba cu magarul...

Cu alaptatul, si eu mananc ca de spital, de aia le intrebam azi pe fete daca pot introduce cruditati. La mine e si mai greu de gandit meniul din moment ce nu pap carne si peste...

Maria nu pot sa spun ca ma bucur ca mai e cineva ca mine cu agitatia la san... dar ti se pare ca se si chinuie? Al meu da din picioare si se roseste tot...

Si... eu nici nu pot sa afirm ca numai hainele de gravida ma incap, ca sunt mai lamentabila , de cand am venit de la spital de o saptamana am stat doar in pijamale sau camesi de noapte

Mami fericita de minune Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Luto ei hai sa ne luam de manute ca aceleasi "greutati" le aveam si io inainte de nastere iar acu tot 72 si nu mai scad neam.E drept ca nu ma prea abtin ca mi se face o foame dupa ce ma papa gagica mea...Si ii mai zic asa, mai in gluma mai in serios cand trage ea mai cu pofta "Mai usor mama ca e criza!"O dau dintr-una intr-alta de la oboseala.Ma bucur pentru dumneata duamna ca te-ai intors "normala" de la control si iti tin pumnii sa iti atingi target-ulSi imi tin si mie pumnii ca al meu e 55.Una peste alta sunt pe acilea aproape in fiecare zi si mai arunc cate un ochi, cu scrisul e mai greu
Manga astfel de vergeturi am si io... si mi-au aparut dupa ce am nascut ca inainte ce ma bucuram io ca nu am...Cineva mi-a zis ca in timp se mai albesc, nu raman asa violete...Io ma gandesc sa le bronzez la anulSi da, puteau fi la spate nesuferitele!!!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Adi a plecat la paine cu copilul agatat de gat...am si eu 5 minute de libertate ...chiar daca sunt lesinata de fomica si fripturica din cuptor ma ucide cu mirosul.....si astept painica...si nu e nimeni pe aici.....

Ahhh.....mi-am amintit ceva Manga azi la control am intrebat de controlul lui David de 8 saptamani si mi-a zis dr sa-i fac deja programare ca e aglomeratie mare
Ma duc la receptie si ce sa vezi..copilul neinscris la ei ....dupa ce Adi dusese actele necesare ca sa-l inregistreze si pe el la GP-ul nostru.
M-au pus sa completez alt formular...au descoperit pana la urma ca aveau nr. lui NHS.....si a ramas sa sun miercuri pt programare.
Ceea ce vroiam sa spun e sa tii cont ca cica trebuie mai din timp.
Bine, poate la voi e mai civilizat si nu naste toata India si tot Pakistanul de-odata.....
Azi cand stateam in sala de asteptare la clinica era una cu 5 bucati si gravida.....si unul dintre copilasi era bagat pe sub scaunele ocupate de oameni, exact ca prin transee...iar ea vizibil (mai bine zis invizibil) enervata merge si-l smulge de sub scaune pe copil....iar plodul se prinde de chestia aceea de pe fata ei.....vai ce mai imi venea sa rad sa lesin....nu stia cum sa si-o aseze mai repede pe gurita....
Stiu, sunt o scarba/rasista/fascista/nesuferita etc....dar tot a fost amuzant

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca dupa ce si-a luat Adi copilul in marsupiu se uita la mine superior si rece si ma intreaba de ce ma plang atat ca el nici macar nu simte copilul....ca e foarte usor
cu alte cuvinte nici nu ma crede ca ma doare spatele si cand respir, si cand ma misc...si mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

va dragelor
eu azi sunt in vale , maine sper pe carare sa ma catar in varf de munte ca nu's ce draq am
tare greu sa te duci cu capul si sa mai si simti ca ceva nu e in ordine

va inca odata si sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Liliana sa stii ca eu chiar imi cumparasem ceai de pelin si de galbenele pentru epiziotomie (ca doar ai zis si tu ca sunt organizata ) dar acum stau si ma uit la ele, ca nu-mi vine sa-mi pun fundul intr-un lighean. Am impresia ca microbii de pe "usa din dos" pot intra bine mersi pe unde a iesit bebe, ca sunt cam deschisa . Si imi cumparasem si crema de galbenele si mai citisem de crema carpicon si mi-am luat, dar parca nu-mi vine pe rana deschisa sa pun asa ceva, tot am asteptat sa se inchida si sa pun doar pentru cicatrizare rapida.

Mamico fericita de bebe Alex, da' cine-a zis ceva de bai de sezut?? Mie mi-a zis asa: fac ceai, ma duc la baie si curat cat pot eu de bine cu tifon steril...sau vata sau orice imbibat in ceai. Apoi, lasat un pic sa se zvinte si in cele din urma...crema.
Dar cum de ai rana deschisa, draga mea?? Ceva nu pare in regula

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput