*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetelor multumim mult pentru gandurile bune.
Anca offf...saraca mami a fost terminata...isi cerea mereau iertare saracuta si nu adormit toata noaptea de spaima...i-am explicat ca nu m-am suparat si i-am multumit lui DD ca nu a fost mai rau...si am rugat-o sa nu ii mai dea niciodata nimic de mancare inainte sa ma intrebe.
Eu surprinzator am fost destul de lucida si nu m-am panicat in acele momente pentru ca tot ce mi-a trecut prin cap a fost sa eu sunt unica ei sansa...si in rest nu am vrut sa imi simta teama sa se sperie si ea mai tare.
Carmendu ,Amalia
Andy poate suna urat dar ma bucur ca ne-am intors de acolo doar cu o viroza si nu cu altceva deoarece am fost internate pe sectie de orl unde oreionul era in floare...am ferit-o cat am putut...sper sa nu il fi contactat.
Diamisha regula ta este super ok..insa eu nu am avut cu cine sa o aplic deoarece eu sunt singura cu ea toata ziua, sotul vine la 8 seara cand ea doarme si pleaca dim la 7 cand ea tot doarme deci nu are cand sa ii dea sa manance, mama vine o data la 3 luni si pana acum nu a avut tentative din astea...dar na...ceasul rau si cam atat ...ca restul prietni si colegi, nasi si cine mai vin nici nu prea o iau in brate fara sa ceara voie dar sa ii mai si dea sa manance...dar acu am invatatura de minte si o sa previn pe oricine inca de la intrarea in casa
Bravegirl aveti mare grija mami cu puitul mic...eu habar nu aveam pana acum cat de mari sunt riscurile.printesa mica sa nu se mai inece cu cascaval si sa vomite.
Criss
Aaaa Mirela sa nu uit si poti sa ai toata increderea in dr Spataru de la Medlife...este un om si un medic de exceptie.Si noi am fost la el o data cand avea Bianca 3 luni si pediatra ne-a zis ca e cam cracanata si am mers la el si a zis ca nici vorba in maxim 2 luni isi revine fata...si chiar asa a fost, si a doua oara tot cand pediatra noastra pe la 9 luni a zis ca merge prea pe varfuri...iar ne-a infirmat diagnosticul si ne-a zis sa ne intorcem la 2 -3 luni dupa ce invata sa mearga k lumea nesustinuta. cozonacica mica.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Cu intarziere, urez "La multi ani!":
24 octombrie - Sara de Ancaoradea
26 octombrie - Cristian de Spiridusul

Si pentru azi:

Antonio Gabriel de Mav
Tudor Stefan de Diana21
Daria Alexandra de Oaanna
Hanna de mendy

Sa aveti parte de mult noroc, sanatate, sa fiti cuminti si fericiti alaturi de parintii vostri!

Felicitari parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Aseara am avut reciatl. Nush ce a avut piciul. A urlat pana pe la 11 si suspina asa de rau ca nu mai avea aer. Statea lipit de umarul meu si ma tinea cu manutele de gat si suspina de ti se rupea sufletul. Nush ce a fost cu el. Pe la 11 juma l-a luat somnul si a dormit pana dimi la 6 juma.

Laura cum te mai simti?

Bertha Ioana e mai bine?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

ANTO

TUDOR

Mav Diana sa va traiasca nazdravanii!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Raluca, mi s-a zbarlit parul dupa ce am citit patania voastra... ufff, bine ca sunteti bine acum, sa treaca viroza repede.

diamisha nu ne povestesti de ce ai zis ca a fost teapa vacanta la turci? Sunt curioasa, pentru ca la noi a fost ok si noi am fost la un hotel inferior celui la care ati mers voi, sau nu legat de hotel a fost teapa? Ma roade curiozitatea, recunosc
Sa va fie de bine mutatul in casa noua!

Laura sanatate multa si tie si fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Anto!!! Sa fii sanatos si norocos! Mav, sa va traiasca nazdravanii!!!

La multi ani cu sanatate, Tudorel!!! Diana, sa va traiasca puii scumpi!!!

Hanna

Daria

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Ralukutzza ma bucur ca ati trecut cu bine peste acest episod. Multa sanatate Andrei.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Antonio La multi ani fericiti, o viata frumoasa si sa fii mereu iubit de toti cei pe care-i iubvesti tu.
Tudor la multi ani cu sanatate si noroc in toate

Ralucutza Doamne un adevarat cosmar . Bine ca a eliminat prin kk pana la urma mititica. Eu am o teama groaznica de inecatul cu mancare, doar banana ce indraznesc sa-i dau sa pape el, si nu mereu pt ca papa ca haplea si tot se mai ineaca.
Criss buuuun, dar ai gatit ieri nu gluma.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Maine suntem programati si noi pt vaccinul de 1 an.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Isa ,nici eu nu ii dau decat banana si sau morcov fiert ca sunt moi si aluneca usor chiar daca ar fi sa se incece...mar nu i-am dat nicodata pana nu i-a dat mama...si se pare ca nu poate inca sa mestece mar
Oricum am inteles de la medicii de acolo ca au cel putin 30 de cazuri pe saptamana de copii pana intr-un an jumate care inghit "corpuri straine"...au zis ca din cazurile astea cele mai frecvente sunt: marul pe primul loc, semintele, boabele de mazare sau fasole pe locul 2 si cioburi sau pietre pe locul 3.
Am inteles de la pediatra noastra (Dr Marcu de la Medlife) ca zilele trecute le-a murit acolo un copilas de 3 ani care a aspirat o boaba de fasole in plamani...numai ca mamica nu a stiut ca bebele a aspirat boaba deoarece se juca singur prin casa si nici medicii nu au stiut ce are...l-au tinut sub observatie toata noaptea dar a doua zi a murit sufocat si abia la autopsie au gasit boaba de fasole care se umflase foarte mult datorita umiditatii.Eu cand am sunat-o pe |Marcu dupa ce Bianca a inghitit marul mi-a zis sa nu vin la Medlife ca nu au aparatura sa ma duc la Gr.Alexandrescu.
Nu e de gluma cu mancarica asta bucati mari.
Camelia
Ginye Stefanutul mic sa nu planga maine la vaccin.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput