*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*
Raspunsuri - Pagina 6
anca_27 spune:
Aoleu, Ralucutza, ce sperietura tb sa fi tras, draga de tine... bine ca sunteti bine si gargaritza n-a tras in plamani nimic, scumpa mica.
Ce-o fi fost si in sufletul mamei tale...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
Mirela_1 spune:
Vai de mine, Ralucutzza, ce sperietura. Si eu care ma gandeam sa incep sa-i dau bucati de mar/ morcov. Sanatate multa piticei.
Am fost saptamana trecuta la ortoped, care ne-a spus ca n-are nimic copilul la picioare, iar la gat nu ar fi torticolis (ci doar un pic mai rigid muschiul pentru care ar trebui sa-i facem masaj). Oricum am mai facut o programare si la Medlife la Spataru, sa vedem ce zice si el.
Mirela_1 spune:
Aaa, si sa va mai zic ca inainte cu o zi de a merge la ortoped (la Gr Alexandrescu) cautam ceva pe net si am dat de niste discutii ref labii lipite la fetite. Ma apuc sa controlez copilul (ca paranoia e in floare) si cand ma uit... labii mici lipite. Asa ca dupa vizita la ortoped am trecut si pe la un chirurg (la Toli Patrascanu) care a pus-o pe masa, a dat-o cu un spray anestezic, si in cateva sec i le-a dezlipit la loc. Acu' stau si ma intreb daca o fi dezlipit cat trebuie...
BraveGirl spune:
Cristian !!! 
Ralucutza, mama mi s-a zburlit parul pe mine. Azi Arianna s-a inecat cu o bucata de cascaval si a vomitat. M-am speriat rau. CRed ca dc pateam ca tine salvarea venea pt mine, ca zau ca faceam stop cardiac.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Ralukutza
ce experienta urata ! bine ca a dat afara bucata de mar , sunt convinsa ca si mama ta s-a speriat grozav , a vrut sa faca o fapta buna sa-i dea ea sa pape si a iesit pe dos
.Sa treaca repede si febra si raceala 
Mirela1 legat de lipirea labiilor mici ...erau lipide ele intre ele ? sau cate una mica de cate una mare ? Paula le are lipite cele mici de cele mari , am aratat medicului pediatru si a zis ca s-ar dezlipi de la sine ca e hormonal 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
diamisha spune:
Cristian de Spiridusul, La multi ani, sa fii sanatos si norocos!
Ralukutza, m-ai terminat cu ce-ai patit...eu am facut o regula de cand am inceput diversificarea, nu-i da nimeni sa manance Soniei in afara de mine sau de mama, care respecta intocmai ce-i spun eu...nici macar Claudiu nu-i da sa manance, daca nu sunt eu in preajma...am facut regula asta impotriva generozitatii din parcuri, unde sunt destule mame care dau pufuleti si floricele copiilor prea devreme pentru gustul meu...mai ales floricele care sunt foarte inecacioase chiar si pentru un adult...dar vad ca regula asta ma protejeaza de mai multe situatii pe care nu le poti prevedea...Doamne-ajuta ca nu a fost mai grav...roaga-i pe toti din jurul vostru sa te intrebe pe tine inainte de a oferi ceva copilului sa manance...
Oti, ma intrebai acu' ceva vreme cum m-am descurcat cu Sonia cand m-am intors la munca...a fost simplu pentru mine, dar sunt niste diferente majore intre situatii: in primul rand, eu nu mai alaptam la vremea aceea, apoi ea avea doar 6 luni, inca nu constientiza foarte clar faptul ca eu plec, si nici nu aparuse teama de abandon (care apare dupa 8 luni). Mai faceam ceva, uite asta poate te ajuta: mama venea cu o jum de ora inainte sa plec eu, o impacheta pe Sonia si iesea cu ea in parc, adica cea care pleca era ea si nu eu. Sonia nu plange niciodata cand plec de acasa, mai nou imi face "pa" cu mana si se intoarce la treaba ei cu mersul sau cu tricicleta...In schimb, se agita cand vin acasa, cred ca atunci realizeaza ca am lipsit, si trebuie sa ma ia in brate, isi pune capul pe pieptul meu si sta asa vreo zece minute, timp in care eu ii povestesc ce-am facut in ziua aia, ca mi-a fost dor de ea, de-astea emotionale...
manumanu, vroiam demult sa te intreb ceva: tu primesti indemnizatie pentru ambii copii sau doar pentru unul? Adica, fata aceea cu tripleti chiar a schimbat legea pentru toata lumea sau doar a castigat procesul ei si va fi un caz singular?
Se duce vreuna dintre voi la fastrackids, la primul modul?
O seara frumoasa va doresc!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
Andy08 spune:
Cristian de Spiridus
, sa cresti mare si sanatos si sa fii la fel de sprinten ca pana acum!
Dimitrie 
Ralucutzza: Vai, ce povesteti tu acolo. Bine ca s-a terminat cu bine (ma rog, excluzand viroza aia).
Bertha: Of, ce v-ati chinuit si voi. E mai bine Ioana de cand ai scos soia si piersica, para? vezi vreo ameliorare?
Criss: Ce papa bun ai facut tu acolo...mmmmm.....
Andy, mami de
Andrei
Amalia spune:
Eli LA MULTI ANI pentru DIMITRIE
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Ralucutza brrr
ce experienta urata! Ma bucur ca n-a fost nimic grav!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
carmendu spune:
vin si eu spartu' targului
Cristian de Spiridus
, sa fii sanatos si nazdravan !
Dimitrie 
Raluca-m-ai sperat rau
Bertha- vroiam sa-ti spun ca la medlife sunt asistente specializate in colectarea sangelui de la prichindei
laura- multa sanatate. e nasol cand ia toata familie la rand.
bravegirl- cum mai esti?
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor