*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*
Raspunsuri - Pagina 5

ginye55 spune:
DIMITRIE
la multi ani!
Eli sa-ti traiasca Balaciosul!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii

ginye55 spune:
Bertha multa sanatate Ioanei!
Stefanut
Povestea nasterii

bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Bertha multa sanatate Ioanei! ![]() |
Multumim mult!

Bertha, mami de frumuseti rare -

poze
Cum s-a nascut Ioana

babyzapi spune:
Bertha da nu se da nr de ordine, dar in principiu copilasii au prioritate...in teorie, ca vad ca in practica lasa de dorit. Cel putin, la clinica din grivita, dimineata pana in 12 sunt asistente speciale pt copii la recoltat. Raphael are si el mucisori, inca de vineri seara, de la ziua lui. Sunt apa chioara, azi vad ca nu-i mai curge asa mult, dar tot e fornait. In rest, fara febra sau tuse. Multa sanatate si pt iubitica noastra
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

elilov3 spune:
multumim frumos
bertha ah si dimitrie ne-a bhai vreo 3 zile i-am schimbat tratamentul am trecut pe stodal si vadca ia trecut...la noi a fost de la nenorocitul de termostata care acum vede 20 de grade acum 26..in sfarsit se declanseaza cand are chef....trebuie schimbat..sanatate lui ioana..eu i-am facut lui dimitrie ceai de ceapa indulcit si a baut
iza pai niste copanele cu legume si tarhon la tava si bine cunoscutul tort cu fructe..atat mai usurel cade e criza
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

ginye55 spune:
Bertha din fericire ne-a parasit! Sper sa nu revina prea curand.
Stefanut
Povestea nasterii

futuremother spune:
interesant ! pe antena 2 emisiune despre viroze ... pt cine e pe acasa vizionare placuta!
mama de Raisa Maria si Rares Florin

criss703 spune:
LA MULTI ANI SARA !
Sa cresti mare si iubita !
LA MULTI ANI CRISTIAN -NAZDRAVAN !
Sa ai o viata plina de bucurii alaturi de familia ta frumoasa , mami Spiridus !
La multi ani Dimitrie , sa petreci frumos alaturi de mami Eli si tati !
Azi am papat prima data vinete
, calite in tigaie cu usturoi , rosii si vin alb
, adica un sos facut pt. paste late/groase (rigatoni) au iesit tare bune
.Tot azi i-am dat si gris cu lapte si banana zdrobita
.Acum ii pregatesc supita de zarzavat+dovlecei si carnita de vitel ..nu zic ca n-am gatit si eu
Criss de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Ralukutzza spune:
ale merci frumos.
Fetelor am tras o spaima sora cu moartea.Ieri dimineata in jur de ora 10 ii pregateam piticei masa de ora 10 cu mar si banana si branzica de vaci, venise si mama in vizita se plimba cu pitica prin casa, imi vine sa ma duc la toilet, ii spun mamei sa aiba grija de fata ca vin imediat si ma duc...ma asez pe buda si aud dintr-o data strigatele disperate ale maica-mii..ies ...copilul in barte la ea vanat, cu ochii bulbucati...nu respira...mama striga la mine ca s-a inecat cu o bucata de mar (cat am intrat eu la baie ea a vazut fructele portionate pe masa pentru blender si a crezut ca asa i le dau sa le manance si i-a dat si ea o bucata...de daca ne-a vizitat doar de 4 ori in 10 luni de unde sa stie
)
In fine..iau copilul in brate ...il bat pe spate...nimic...nici un fir de are... o intorc..ii bag degetele pe gat...vomita ceva dar nu si bucata de mar si in sfarsit respira...frati-miu in timpul asta a chemat salvarea...a venit salvarea...fata era ok...respira doar ca tusea cam tare...doctorita de pe salvare imi spune ca daca nu a scos bucata de mar trebuie sa mergem la spital pentru investigatii ca e posibil sa fi aspirat in plamani bucata de mar.Mergem la Grigore Alexandrescu , ne interneaza si vine o doctorita si zice ca o tinem sub supraveghere toata noaptea si daca pana a doua zi nu vomita sau nu iese in kk bucata de mar ii face bronhoscopie cu anestezie generala..va dati seama ce plans si dat cu capul de pereti a urmat...off ce m-am lungit cu povestitul...in fine...aseara pe la 10 jum a scos bucata de mar in kk...azi ne-am externat...dar ne-am externat cu ferbra 38.6 si viroza respiratorie
Na ca m-am descarcat ca acasa nu am cui....acum nu cred ca o voi mai lasa cu cineva fara mine decat cu un mare caiet de instructiuni
A trebuit sa editez ca am scris ca o cizma
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008