*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Corina superba printesa mai ai...sunteti o familie extrem de frumoasa
Acum nu stiu ce sa zic dar mie mi se pare ca Arianna seamana din ce in ce mai mult cu tine si din ce in ce mai putin cu tati.
Subscriu...ultima poza este delicioassssaaaaaaaaa, iti vine sa mananci prajiturica mica si sexi cu umarul gol.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Sa nu ne uite gagicile chiar de tot...

a se observa ce figuri face omu' ca-l deranjez cu filmatul

Am citit cuvinte care mi-au mers la inima, scrise de mamici minuntate, am admirat poze si filmulete, supeeeerbi cozonacei avem
Si al meu e bolnavior si are cam aceleasi simptome ca cele descrise de voi, cel mai greu e cu somnul ca se tot sufoca si se ineaca cu muci

Sanatate multa cozonaceilor bolnaviori

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Voi le-ati cozonaceilor kiwi? Daca da, cu tot cu seminte sau ati scos semintele?

Bertha, aici ploua de rupeee cu tunete si tot tacamul brrr, ia pregateste tu ca vine bataitaaa (la ce seceta e pe aici daca aud astia ca aduci ploaia te fac erou national)

Ginye, e tare frumoasa melodia malinei olinescu, n-o stiam

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos.

Ai si tu criss o printesa ff gingasa. Ti-am mai spus cred ca seamana ff bine cu tine si are un chip de papusa. Sa va traiasca.

Citat:
citat din mesajul lui criss703
vazut filmulete dragute cu Ana de Monicus !
ps.vazut si poze cu Gargarita frumusica de Ralucutza

madutza_bra bine ca s-a rezolvat asa si nu este nevoie de o interventie chirugicala. Sa te tii de tratament si sa treaca mai repede. Doamne ajuta!

lauramiron[/red felicitari pentru noua nazdravanie frumoasa a printesei tale Cati. Da, ai dreptate trebuie avuta mare grija. Bine ca s-a facut bine si acum alearga. Bravos

oceanborn feliciatri pentru cozanacelul crestinat. super chiestia aia cu datul restului. Intr-adevar este ff adevarat. Ai un cozanacel care chiar ne farmeca. Seamana cu mami asa de frumos.

Tudor de Creatza

Olivia26 sa treacqa nasucul cozanacelului. Sa se faca bine si sa nu mai ii curga nasucul.
Si va pregatiti de petrecere?

[red]Amalia Va pregatiti si voi de petrecere? Ce minunat ca face multe lucruri frumoase. Sa va traiasca cozanacelul cel minunat. Felicitari pentru cei doia baietei ff cuminti.

Apropo vreau sa va intreb si eu ceva. Cozanaceii vostrii s-au obisnnuit cu noua ora de iarna?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mul;tumim frumos draga mamica.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Amalia. m-a uns pe suflet mesajul tau, ca de obicei
Am vazut poze cu frumoasa Ralucutzei.
Am ramas impresionata de printesa Ana. E superba! Iti vine sa o mananci.

Noi am primit vesti proaste saptamana asta. Bunicul sotului are cancer...soacra verisoarei mele a murit intr-un stupid accident: i-a prin haina si poseta usa trolebuzului.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, eu i-am dat in ultima saptamana kiwi lui David, fara seminte insa.

BraveGirl, sunt superbe pozele, iar Ariana e dulce foc.Poti sa spui unde le-ati facut si cat va costat?

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

La multi ani, Anto de Mav si Tudor de Diana21! Sa fiti sanatosi si norocosi, alaturi de familiile voastre frumoase!

Hmmm, unul blond cu ochi albastri, altul brunet focos cu ochii negri...ma-ntreb ce-ar alege Sonia mea...

Ce dragutaaaa esti! Adik imi peteste si mie cineva baiatul? Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav pe ce adresa de mail tb sa trimitem datele pt "blogosfera..."?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Olivia Ralukutza multa sanatate puilor!

Madutza_bra ma bucur ca totul se poate rezolva prin medicamente,fara interventie chirurgicala.

Corina ce printesa ai tu acolo! Sunteti o familie f frumoasa.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia eu am admirat ieri figurile lui David, mare figura! ii deranjezi distractia la pitic...am mai vazut si colajul foarte frumos(colajele adica..) m-au uns pe suflet! incepe numaratoarea inversa.... si tu n-ai terminat paturica, of
si eu vreau sa stiu daca le-ati dat kiwi, ma tot bate gandul sa iau , noi nu prea ne dam in vant si acasa nu prea avem..

mami de Thomas

Mergi la inceput