*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

LA MULTI ANI EMA GABRIELA de flore !

Olivia cum sa va uitam ? se poate? I-am aratat si lui Sofi pe David si a ras si ea
Bravegirl f. faine pozele si ultima intr-adevar deosebita .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

LA MULTI ANI! TUDOR de Creatza
LA MULTI ANI! EMA de Flore
sa fiti puternici si sanatosi
bravegirl ce frumoase poze ati facut la studiou.. niste frumosi toti trei
oli dulce rau david..asa este il deranjai din activitate
ami si bertha flori pentru super mame
Mav revin cu intrebarea lui ginye pe ce adresa de mail tb sa trimitem datele pt "blogosfera..."?
si noi raportam muci aproape uscati..mama ei de vreme ca nu imi place deloc

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am citit pe diagonala... ca azi sunt cam ravasita... Mi-a plecat sotul cu serviciul... pana prin decembrie, am ramas singura cu puisorii...
Am notat cine a votat pozitiv pt actiunea Mos Craciun. Mi-am golit casuta de PM-uri si astept sa-mi trimiteti acolo adresele voastre, ma gandesc ca e mai simplu asa. O sa-mi verific PM-urile in fiecare seara. De acum, o sa pot intra zilnic, dupa ce adorm copilasii... ca o sa ma plictisesc oricum, nu?
Numai sa aveti putintica rabdare, sa-mi trag si eu sufletul, sa-mi intru putin in... noua rutina... de mama singura cu doi nazdravani...
Apoi voi reveni cu explicatii si detalii... si de asemenea, astept sugestiile voastre!

Asadar, lista (sper ca n-am sarit pe cineva, daca s-a intamplat asa, mii de scuze si astept sa fiu trasa de maneca!):

1.mav
2.elilov3
3.Ralukutzza
4.ginye55
5.anca_27
6.carmendu
7.criss703
8.diamisha
9.babyzapi
10.oceanborn
11.Ramo2007
12.lauramiron
13.malinas
14.monicus (am primit emailul tau!)
15.dandusa (nu are net caci este la Bucuresti, dar am vb cu ea la tel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Olivia tare scump este barbatelul tau
Ginye
Mav am trimis PM
Astazi gargarita a facut primii pasi singurica...s-a desprins de canapea si a venit la mine...cam in fuga...a apucat sa faca 5 pasi si a cazut in 4 labe din cauza vitezei.
SI alta veste mare pentru noi...cu toate ca nu am incercat sau programat nimic..astazi am facut test de sarcina...si este POZITIV.Este o mare bucurie pentru noi si ne rugam la DD sa ne ajute sa fie totul bine.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

wooooooooooooooooow Ralucutza felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bineinteles si pentru primii pasi

mami de Thomas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Ginye
Mav am trimis PM
Astazi gargarita a facut primii pasi singurica...s-a desprins de canapea si a venit la mine...cam in fuga...a apucat sa faca 5 pasi si a cazut in 4 labe din cauza vitezei.
SI alta veste mare pentru noi...cu toate ca nu am incercat sau programat nimic..astazi am facut test de sarcina...si este POZITIV.Este o mare bucurie pentru noi si ne rugam la DD sa ne ajute sa fie totul bine.

DN 26.12.2008

Sa fie intr-un ceas bun sarcina!!! Chiar ca wwwwwwwwaaaaaaaaaaawwwwww........
Felicitari gargaritei pt realizare!

Ralu, ideea era sa-mi dati adresele si numele destinatarului catre care sa putem trimite coletul cu surpriza, nu adresa personala de email!
Dupa ce tragem la sorti (in secret) cine cui o sa-i pregateasca,,,, cadoul, eu o sa trimit adresele/destinatarii si fiecare dintre noi va face/primi cate un singur cadou, pt/de la alt cozonac.

Pt tragerea la sorti, propun ca una dintre noi (nu tin musai sa fiu eu, pt "transparenta") sa faca o lista cu toti copiii, intr-o ordine aleatorie (nu cea din lista de mai sus, pe care o cunoastem) si sa alegem fiecare cate un nr si cea care a facut lista secreta... sa imi trimita in privat numele copiilor care corespund cu numerele alese de fiecare, pt care sa pregatim cadourile....
Eu nu tin sa fiu singura care sa se ocupe de actiunea asta, dar daca vreti, pot sa fac eu si lista si ce-o mai fi...
Sau... daca se unesc doua mamici de la Bucuresti, sa zicem... se ocupa ele de aceste "detalii tehnice"?
Cum vreti voi! Haideti sa discutam! Eu doar am imprumutat ideea de pe un blog... gandindu-ma ca ar fi ceva frumos, dupa ce am impartasit bune si rele vreme de aproape doi ani, aici, in grupul nostru...
Si sa stabilim de comun acord o suma in jurul careia sa se invarta valoarea cadoului... si data maxima de inscriere si data maxima pt expedierea coletelor.
Se intelege ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetelor , citesc zilnic, dau sa scriu si nu mai apuc... Bine ca reusesc pana acum sa ma tin de urari macar.
Ce perioada minunata avem! Cozonaceii nostrii fac rand pe rand anisorul.

Sa ne vedeti pe noi acasa cum suntem...Parca niciodata n-am fost mai indragostiti de Luca. Efectiv ne-a topit in ultima vreme pe toti! Zambeste strengareste, incearca sa pupe cu gurita plina de balute, te strange in brate si-si cuibareste capsorul in tine, se rasfata, se alinta...se stramba sa-ti faca pe plac..e un deliciu sa-l privesti!
Se vede ca vrea timp petrecut cu fiecare, chiar daca ma cauta pe mine cu privirea sa vada daca am disparut. Abia astepta sa aiba David timp de el si sa vina la joaca, plange dupa tati daca trece repede pe langa el si nu-l ia in brate. Te topeste cand vezi cata atentie iti acorda!
Merge tare haios, Cetateanul Turmentat scrie pe el...si "ameteala" se accentueaza pe afara, unde are haine mai multe si-i e mai greu sa-si miste poponicul.
Momentan e destul de cuminte, nu are nazbatii la activ, e foarte energic si curios si misuna cat e ziua de lunga. Inca e fan tzatza, se scoala noaptea s-o ceara, dar depinde de noapte...in cele bune doar de 3 ori. Imi e drag de mor sa-l vad cum suge! Ma mangaie cu manuta pe burta. Imi aduc aminte ca acelasi sentiment sublim il aveam si la David...care ma mangaia gales pe spate cand sugea (cu manuta pe care o tinea pe langa mine)
Sta in continuare cuminte in carut afara si doarme si cate 2-3 ore la aer. Numai seara nu are stare. Stie ca fac doar o tura scurta pe aleile de la bloc si merg direct in parculet la copii...si-n caz ca ma abat sau stau cu cineva de vorba, ma taxeaza.
Ii place sa-l dau pe topoganul mic (am facut niste muschi de la el..mama-mama ), dar nu reuseste sa stea mai mult de cateva secunde in leagan. Prefera sa se dea jos si sa-l ia la studiat, la intors (ce-i drept, avem numai 2 leagane pentru copii mari...o bucata mica si dreptunghiulara, legata de 2 lanturi..nu tu spatar, nu tu nimic).
Pe tot ce vede ca seamana cu un butun se duce si face "tii-tiii"(claxoneaza). Am tot facut eu asa vreo luna la toate imbinarile de la topogan si vad ca s-a prins ideea.
E maaare fan al unei carticele cu animale domestice de la Teora. Culmea, nu cea noua, cumparata pentru el, ci cea pe care a avut-o David si care mai "traieste" inca pentru ca am imbracat-o toata in scoci. Daca incepi sa-i insiri pe rand animalutele de acolo si sa faci ca ele, sta cuminte si o ora intreaga! Incearca sa repete si el cum fac animalele, dar momentan doar misca buzele mimand.
Iubeste papucii, sticlele de crema de ghete lichida, deodoratul lui tati, prizele, cosul cu rufe curate pus jos,....si cate si mai cate. Chiuie des de incantare, e vesel, zambaret tare, iubaret, o explozie de energie pozitiva care ne inunda casa!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa fiu mama unor copilasi ca ei!

poze

Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Ami tare frumos ai mai scris!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca! Si sa fiti toti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ralukutza felicitari! Sa ai o sarcina cat mai usoara si la cat mai putine greturi! Felicitari si pt primii pasi ai cozonacelei!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ceau fetelor!
am intrat, cu obrazul rosu,am scris ,apoi am sters, iar am scris si iar am sters, sa urez cu intarziere un "LA MULTI ANI" toata inima copilasilor care au implinit 1 AN...La multi ani si numai sanatate ,voiosie ,fericire cozonaceilor dragi Cristina Ecaterina,Remus,Stefanut,Damian,Christian,Evaaa,David Andrei,Daria,Androniki,Rapha,Sara,Cristian,Hanna,Anto,Tudor,Emma!!!!!

va rog sa ma scuzati mult mamici !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Ginye
Mav am trimis PM

DN 26.12.2008

Bravooo!!! Duble felicitaaaaaaaari!!!!

Sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara!!! Ce emooootii, cred ca sunteti

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput