Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*
Raspunsuri - Pagina 9
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Am inceput sa stam mai mult la tzitzi, sta cam 30-45min. Acum a terminat de supt , si pt prima data nu s-a mai marait si dupa completare, a adormit.Mai greu este noaptea...nu vrea sa suga...dupa 2-3 min de agitatie la tzitzi, urla de trezeste blocul, si sunt nevoita sa-i dau bibe.Am incercat sa ma mulg sa pun la frigider ca sa am noaptea , da este productia inca putina pt cat mananca ea Nu stiu daca are colici sau este agitata din cauza mea (am mancat 3 seri la rand portocale, fara sa imi dau seama ca-i provoaca aciditate), dar nu mai pot, noaptea dupa ora 3 o apuca durerile de burtica, si ma simt neputincioasa ca nu stiu ce sa-i mai fac fericita Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Bravo, incet incet reusiti cu alaptatul. Felicitari la amandoua!
Eu nu cred ca are ceva ca ai mancat portocale, sincer. Am mancat rosii in disperare si cica is interzise in alaptare. dar ceva trebuia sa mananc. Daca nu merge cu sab simplexul, cum ziceau alte fete ca e apa de ploaie, mai exista si alte preparate pt colici. Plansul de noapte la ore fixe cu strans picioruse la burtica, si de neconsolat, e de la colici, ca Maya e un copilas cuminte, nu plangea ea fara motiv. Masaj pe burtica in sensul acelor de ceasornic, un scutecel incalzit pe burtica, pune-o cu burta pe burta ta...si cand ai epuizat orice metoda nu ai de ales decat sa speri ca trece curand.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
georgiana310 spune:
Ilinca, LA MULTI ANI!!!!!!
Iti doresc tot ce imi doresc si mie: sa fii nasatoansa, sa ai bani, calm, liniste, fericire, iubire si sansa de a-ti vedea fata cu copii! In rest, toate vin si trec!!!
La multi ani, Ilinca!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
dyana27 spune:
Timeea Alexandra bebe de Millie
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph
Alexandros Luca, bebe de Aris26
baietel, bebe de Bombonique
Ilinca M
Magdyi
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
aris26 spune:
Simina - nu uita sa incerci FEONUL!!!! s-ar putea sa ai o surpriza placuta
25 martie 2009
aris26 spune:
Multumesc mult mult de tot pt urarile pt piticul meu de 7 luni.....7 luni?????gizzz cand au trecut
25 martie 2009
dyana27 spune:
iar am avut o noapte "interesanta"... adica ceva nou... a vrut sa doarma o buna bucata de noapte la mine in brate, si eu in fund evident, leganand mutzunelul; ma declar oficial zombi
au fost ai mei la mine, si dormind in sufragerie nu am putut sa ma duc sa stau rezemata de canapea, in alt dormitor erau sora si cumnatelul.... deci uite-ma pe mine pe marginea patului, incercand macar sa-l las pe cristi sa doarma printre maraiturile lui fi'su'; ieri a facut si vaccinul, n-a mai facut temperatura deloc, dar mi-a facut guguloi rosu la intepatura; gheata, nu???? impachetata bine in carpa parca????? oricum stau cu gheata la congelator pentru genunchiul lui cumnata-miu.. acu-i oblojesc pe amandoi odata; ieri am ras ca i-am dat cumnatelului sa manace pe scaunul lui bebe, tras langa fotoliul pe care statea el... deci v-am zis eu ca am acuma 2 bebi de ingrijit??
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Bravo, incet incet reusiti cu alaptatul. Felicitari la amandoua! Eu nu cred ca are ceva ca ai mancat portocale, sincer. Am mancat rosii in disperare si cica is interzise in alaptare. dar ceva trebuia sa mananc. Daca nu merge cu sab simplexul, cum ziceau alte fete ca e apa de ploaie, mai exista si alte preparate pt colici. Plansul de noapte la ore fixe cu strans picioruse la burtica, si de neconsolat, e de la colici, ca Maya e un copilas cuminte, nu plangea ea fara motiv. Masaj pe burtica in sensul acelor de ceasornic, un scutecel incalzit pe burtica, pune-o cu burta pe burta ta...si cand ai epuizat orice metoda nu ai de ales decat sa speri ca trece curand. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
Daaa....exacta cand ma bucuram ca a adormit dupa tzitzi, la 5 min s-a trezit urland si n-a mai fost chip sa-i bag tzitzi in gura, iar a trebuit sa-i dau bibe si-a mancat 70ml fara pauza
A mancat si a adormit, dar s-a trezit iar cam la 15 min, de data asta o durea burtica, doamneeee ce mai plange, m-i se rupe sufletul cand o vad cum se face covrig. Acum a adormit...pana cand?? nu stiu
Ce m-am plans eu pana acum de nopti albe, da ce-o sa ma plang de acum in colo , daca v-a trebui sa mai stau si cu fierul de calcat in priza, si are un tignal de nu se poate...nu-mi pot permite s-o las sa planga noaptea ca ma stie blocul.
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Ilinca si Magdyi. Sa fiti fericite alaturi de cei dragi!!!!!
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
georgiana310 spune:
Aris, sa-ti traiasca Alexutzu!
La multi ani, Alexandros cel Curajos!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
millie spune:
La multi ani Ilinca si Magdyi!!!
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni