Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Monica, acum am vazut ca nick-ul tau este cu 2 de nn . E cazul sa-ti dau un mielut?

Nu e nevoie de miel... si-asa nick-ul meu arata ca naiba si asta dintr-o greseala (am vrut sa pun si 2 s, ca in adresa de yahoo, dar am ratat). Am atatea nume, alintaturi si porecle ca nu ma deranjeaza nimic. Cand eram mica si obeza sora-mea ma poreclise Tartareatza (de la tartiza), ala nu mi-a placut

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritzilor zilei: Timi cea blondutza, Maria bb mult dorit de Maya, Ariana care deja face la olitza, #913;#955;#949;#958;#940;#957;#948;#959;#962;-Vitamina, baietel fara nume de Bombonique! La multi ani si scoarpioancelor-mamici Ilinca si Magdyi

Fetelor, tre' sa ma laud: incap intr-o pereche de blugi! Cu talie joasa-joasa, ma strang, imi erau largutzi inainte de sarcina, dar e un inceput!

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Ooof, nu mi-a iesit, scrisesem asa frumos cu litere grecesti Alexandros. Oricum,

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

georgiana -

monvass()-

sunteti nishte dragutze

ar trebui sa printez paginile sa vada si gandacul asta mai tarziu cate fete dragutze se gandeau la el si ii urau asa frumos

m-ati facut sa zambesc deshi aveam o dispozitie cam prosta. imi lipseste sotzul
ieri a fost casa plina si a fost suportab[il, dar acum sunt singura, afara e urat....sper sa imi treaca mai tarziu cand o sa apara ceva prieteni pe la noi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am uitat sa va arat noua achizitie a Arianei, de care este foarte incantata (mai apuc sa mai fac si eu ceva prin casa) http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/7Luni#5396286568907493858

Adee, ii place zici! Ca si eu vreau sa-i cumpar minunea, am vazut-o la Miniblue!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Multumesc mult mult de tot pt urarile pt piticul meu de 7 luni.....7 luni?????gizzz cand au trecut

25 martie 2009

OOOOO este ziua lui vitamina si eu n-am vazut

LA MULTI ANI PUIULE!!!!!!!!!Aris sa-ti traiasca flacaul!!!

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sa ne laudam si noi cu :Sedinta foto de azi

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Sa ne laudam si noi cu :Sedinta foto de azi

fericita Maya Andreea

sa va traiasca minunea asta mica si frumoasa; e absolut superba... nu-mi vine sa cred ca deja mai avem 2 samburei pe drum... si probabil tinem ritmul asa pe rand, pe rand... sper eu sa-mi vina si mie randul la al doilea bebe... cum vrea Doamne Doamne, dar eu sper si la al doilea; oricum am facut azi 4 bunici sa scoata lacrimile la inaintare cand radeau ei care e norocosul sa ia premiul la loto diseara si eu le-am zis ca eu n-am nevoie, ca eu am tot norocul din lume la mine in brate;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

daca nu va potoliti cu aratatul de jucarii o sa trebuiasca sa mai iau un apartament numai pentru bebe; ca i-as lua tot ce vad, cu greu ma abtin..., nu mai zic de soramea care trece pe la miniblu tot timpul si i "se lipeste de mana" cate ceva zilnic; mai grav e cand apare cu cate o cutie din aia de n-are loc in lift, ca ma intreb cu groaza unde le mai pun; eu sunt opusul Ilincai, adica la noi peste tot stai calare pe toate nebuniile din lume..... apropo...aris vitamina e interesat de calutul ala mare??? ca am pus ochii pe el la promotie la miniblu.... oare e prea devreme pentru el??????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Timeea Alexandra bebe de Millie
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph
Alexandros Luca, bebe de Aris26
baietel, bebe de Bombonique

Ilinca M
Magdyi