Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
SI INCA CEVA: GIGELICA, UNDE ESTI??????????????????? Nu ma provova sa fac si eu vreun desen, nu de alta da' nu stiu ce-mi iese

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Uite, PENTRU LUCIA!
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVE
LOVELOVELOVELOVELOV_LOVELOVELOVELOVELOV
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE_LOVE
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE_LOVE
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE_LOVE
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOV
LOVELOVE BONNE JOURNEE OVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVE .......LOVELOVELOVELOVELOVELLOVELOVELOVEL
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOV
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELO
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOV
LOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVELOVELOVE
_LOVELOVELOVEL
_LOVELOVEL
_LOVELO
LOVE

E bine Petra?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
Si inca ceva: cum procedam cu spalatul pe dinti? Ca am cumparat miraculoasa periuta cu pasta cu tot, dar inca nu am defacut cutia

Uite...asa
Desfa cutia (nu stiu ce cutie/periuta ai), vezi ce contine si testeaza impreuna cu Bogdanel. Macar seara spala-l pe dintisori.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am uitat sa va arat noua achizitie a Arianei, de care este foarte incantata (mai apuc sa mai fac si eu ceva prin casa) http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/7Luni#5396286568907493858

Noapte buna.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Ce dulce e Ariana, imi era dor sa o vad.
Frumoasa achizitie, sa o folositi cu placere (asta clar) si sa va ajute la mers.
Eu ii cautam Luanei papusica my little baby born, cred ca maine merg sa ii iau, ca vrea si ea papusica, si ce avem noi din papusile interactive nu ar fi periculoase ca nu au parti mici, dar sunt grele. Asta e si mica si usoara cred, ca are corpul din material.
Peste 3 zile avem 9 luni!!!

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bogdana, super tare informatia despre relatia urcatul scarilor - controlul sfinterelor. Vom trai si vom vedea. Oricum multumim. Eu am un nepotel care a facut 3 ani acum o sapt si sa zic ca de vreo 1 luna nu mai face in pampers. Chiar o voi intreba pe cumnata mea daca urca treptele. Sunt tare curioasa.

Adee, de adormita ce sunt in loc de "achizitie" am citit rochita, nu stiu de unde. Si ma tot uitam eu pe poze si admiram fata frumoasa, dar nu vedeam rochita in schimb mi-a picat ochii pe jucarie. Dupa ce a scris Monica am priceput ca nu era vb despre rochita ...Of, baba batrana cu fusul de lana...eu sunt.

Inca ceva. De unde ati achizitionat scula aia de spalat pe mugurei de dinti??? E tare ingenioasa. Eu, la Raru, desi nu are dinti, folosesc inca glicerina pe o bucata de pansament steril. Sunt din epoca de piatra nu?
Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ziua buna

la multi ani Ilinca
si tuturor sarbatoritilor din ultimile doua zile ca nu am mai apucat sa intru. aseara am avut musafafiri pana noaptea tarziu...asta dupa o cununie dimineata si azi mai ashtept o tura de invitati....de abia am apucat sa strang dupa prima runda si sunt singura cuca.

piciul meu a implinit 7 luni si era cat pe aici sa sarbatorim cu o cazatura din pat. s-a trezit la 6.30 ora veche si l-am lasat sa mai mishune pe langa mine ca nu puteam sa imi deschid ochii dupa 3 ore de somn cu o pauza pt masa lui, il mutasem la 4 in patul meu ca sa-i dau sa manance. ca din intamplare am deschis ochii deshii aveau o tona ploapele mele si cand il vad, daduse toate pernele la o parte si pilota si gasise un locshor la picioarele mele si se uita mandru in jos fix pe muchia patului, nu stiu cand l-am inhatzat si l-am lipit de mine. a fugit si somnul si tot
azi a luat-o prin toata casa pe parchet(ca tot am avut casa plina si erau un jeg de nedescris) si a invatat perfect sa se ridice singur in fund dupa burta. a mai incercat de vreo saptamana tot exerseaza dar acum o face intr-o secunda. eu nu pot asa rpd ca el
incarc sa recuperez un pic dar nu stiu daca apuc, ca doarme si eu am o tona de facut prin casa. va

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chiar asa GIGELICO, ne-au trecut gargaunii la toate si tu ai ramas suparata????
hai ca ma simt vinovata..pe bune. hai la raport ca maine e ziua mea....vrei sa moara mamitza???

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sophiphi va multumeste de urari si ureaza si ea la multi ani Arianei de Adee si Anei Katherina pentru ieri si lui Alexandros de Aris, Timi de millie, Maria de Maya si Ariana de bebe-shtrumf pentru azi!
Multumesc de urare, Aris...sper si eu sa intre Gigelica, sa nu scada sub-clubul SCORPIOANELOR.
Deci:
La Multi Ani, armata romana!
LA MULTI ANI, MAGDYI!
si nu in ultimul rand Lamultani mie!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mariana mi-am amintit ca mai tre' sa-ti raspund cate ceva. Vezi ca la cap trecut mai ai de citit.

Recunosc ca n-am citit tot capitolul trecut. Am ratat ceva????

Am citit toate mesajele voastre.
Se pare ca am monopolizat odiseea, toate mesajele erau pt mine. Multumesc

Vigantolul oricum il dadeam 3p/zi , sab simplex 15p de 3/zi, limpezire cu musetel..never, lamaie pt sughit..never, pastilele pt mine ....never
Am inceput sa stam mai mult la tzitzi, sta cam 30-45min. Acum a terminat de supt , si pt prima data nu s-a mai marait si dupa completare, a adormit.Mai greu este noaptea...nu vrea sa suga...dupa 2-3 min de agitatie la tzitzi, urla de trezeste blocul, si sunt nevoita sa-i dau bibe.Am incercat sa ma mulg sa pun la frigider ca sa am noaptea , da este productia inca putina pt cat mananca ea

Nu stiu daca are colici sau este agitata din cauza mea (am mancat 3 seri la rand portocale, fara sa imi dau seama ca-i provoaca aciditate), dar nu mai pot, noaptea dupa ora 3 o apuca durerile de burtica, si ma simt neputincioasa ca nu stiu ce sa-i mai fac

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Inca ceva. De unde ati achizitionat scula aia de spalat pe mugurei de dinti??? E tare ingenioasa. Eu, la Raru, desi nu are dinti, folosesc inca glicerina pe o bucata de pansament steril. Sunt din epoca de piatra nu?
Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Din farmacie, eu din Remedia iau cele mai multe lucruri.
Uite si cat costa. Asta ca sa nu va hazardati inutil la cine stie ce firme cu preturi...
Mai avem la fel de la Dentinox, cu pasta de dinti inclusa in cutie. Pasta de dinti e pt bebelusi si nu trebuie clatita.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mariana mi-am amintit ca mai tre' sa-ti raspund cate ceva. Vezi ca la cap trecut mai ai de citit.

Recunosc ca n-am citit tot capitolul trecut. Am ratat ceva????

Am citit toate mesajele voastre.
Se pare ca am monopolizat odiseea, toate mesajele erau pt mine. Multumesc

Vigantolul oricum il dadeam 3p/zi , sab simplex 15p de 3/zi, limpezire cu musetel..never, lamaie pt sughit..never, pastilele pt mine ....never
Am inceput sa stam mai mult la tzitzi, sta cam 30-45min. Acum a terminat de supt , si pt prima data nu s-a mai marait si dupa completare, a adormit.Mai greu este noaptea...nu vrea sa suga...dupa 2-3 min de agitatie la tzitzi, urla de trezeste blocul, si sunt nevoita sa-i dau bibe.Am incercat sa ma mulg sa pun la frigider ca sa am noaptea , da este productia inca putina pt cat mananca ea

Nu stiu daca are colici sau este agitata din cauza mea (am mancat 3 seri la rand portocale, fara sa imi dau seama ca-i provoaca aciditate), dar nu mai pot, noaptea dupa ora 3 o apuca durerile de burtica, si ma simt neputincioasa ca nu stiu ce sa-i mai fac

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

ziua buna fete !
mari eu lui robert ii incalzeam un prosopel cu fieru de calcat apoi il puneam peste body (intre timp incalzeam altu ) il lasam pana se racea si il mai schimbam de vreo 2 ori( ca se racea imediat )asa il mai calmam incearca poate are efect pupam fetita cu burtica suparata

Mergi la inceput