Pepenasi de iulie - august 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
estrella80 spune:
Hello!!
Din pacate nu am foarte mult timp, asa ca voi incerca sa fiu f rapida.
LA MULTI ANI NARCISA SI STRULUTA!!Multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi voua si tot ce va doriti!
Camy ma gandesc la tine, iti tin pumnii si ma bucur tare mult ca Sun iti va fi alaturi!!
Cu pozele ma bucur ca am elucidat misterul... si ca e totul ok!
Capri te rog sa ma ierti ca nu am timp sa iti rspund, promit ca de joi incolo, cand voi avea ceva mai mult timp, o voi face.. asta daca nu va fi prea tarziu!
Si acum..... intrebare intrebatoare:
Cannd mai facem o intalneala de pepenime??Ca tare as vrea sa vin si eu avand in vedere ca la anterioarele nu am fost!!!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui estrella80 Cannd mai facem o intalneala de pepenime??Ca tare as vrea sa vin si eu avand in vedere ca la anterioarele nu am fost!!! Estrella mamica de Maya-Elena(27.07.2008) |
pai cred ca urmatoarea va fi la Tg Mures la spital...ca vine Sun, eu (), Ladymina...si poate vine si Diafilipas....facem party pe coridor
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Am fost vineri cu Ioana la dr sa-mi recomande vitamine, si s-a nimerit la fix pt bilant, habar nu aveam, ca se face la 1 an si 3 luni si la 1 an jumate. Nu mai fusesem din vara de la 1 an In fine, mi-a dat Pikovit, si alternativ Fier Hausman, mi-a dat si trimitere pt analize dar inca nu sunt hotarata ca vreau sa merg cu Ioana, parca nu as chinui-o...ma mai gandesc... Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Pentru cine vrea sa recolteze sange la copii recomand sa mergi la CMU Kids. Am fost saptamile trecute cu Yvo si a fost excelent. O asistenta ff draguta, i-a dat si diploma de curaj si i-a vorbit f frumos, mai intai a stat de vorba cu ea mai mult, sa nu i se faca frica, a intins-o pe pat, i-a povestit ca un fluturas vine sla manuta ei. M-a pus pe mine sa o tinsi sa o mangi, a fost ff draguta. Fii-mea nu a varsat nici o lacrima, dupa cum scrie in diploma :))
Ei fac si analize de la stat, cele cu 2 exemplare de trimitere. Este langa Biserica Elefterie centrul.
Eu am fost si la Emilia Irza cu ea si cu cu Dav la Victor Babes, credeti-ma ca nu va doriti sa vedeti cum ii chinuie acolo. Acum cand am vazut ca se poate si altfel, nu inteleg de ce la stat tre sa se poarte ca niste animale.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
kamelya spune:
salutare!
Simona si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca!
de SF Dumitru
Camy mai este asa putin pana iti vei tine puiutul in brate burtica
ma innebunit fii-mea de cate ori ies cu ea afara si o dau jos din carut...ia chistoace (mai rar hartii) de jos si le duce la gunoi parca le cauta asta ca a educat-o foarte bine masa iar daca pe langa cosul de gunoi mai sunt si alte chistoace trebuie sa le ridicam si pe alea cum sa le lasam acolo
_
buburuza mea
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Anilansa spune:
flo mersi pt
in ceea ce priveste cazul:pozelor ... eu una l-am inchis, cine vrea sa ma creada ca nu am facut-o cu rea intentie ci pur si simplu din grada si ca nu ma pricep la calculatoare e bine... cine Nu... e treaba lor.
irris.. am si eu o rugaminte la tine... sa imi zici si mie ce fel de analize ti-a dat sa faci(setul de analize}si cam cat te-a ajuns...ca vreau sa merg si eu sapt asta joi sau vineri sa ii fac lui darius. mersi
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Marina_1609 spune:
kamelya, sa fii tu fericita...fi'mea le mananca... i-am scos o data un chistoc din gat. o lasasem in iarba...parea curat...
ma duc sa fac o tarta
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Anilansa spune:
camy ... iti doresc o nastere usoara si recuperare rapida,
un bebe sanatos care sa va umple casa si viata numai de bucurie si fericire ... mai ai putin ... totul va fi bine
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Tecky spune:
flo super ca ai castigat o sedinta foto!Cum ai castigat-o,ai trimis poze?
estrella eu as vrea sa punem de o intalnire pt ca ultima data nu am putut veni....
Didi81 spune:
Fetelor, ai vostrii se prefac ca iau obiecte imaginare si le muta de colo-colo? Aida de multe ori se preface ca ia ceva si arunca la gunoi (dar nu are nimc in mana, e doar imaginar), uneori se preface ca ia intre degete ceva imaginar (asa, ca si cand iei sare din solnita intre degete) si ne pune mie si lui tati in mana
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
flo1980 spune:
Tecky de pe un site...1 2 1 .r o (fara pauze)
Am trimis asa intr-o doare o poza si au ales-o...
Se poate inscrie oricine dupa ce face cont.
Trimiti o poza si astepti..cateva saptamani, nu mai stiu...
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!