Pepenasi de iulie - august 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 14
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didi81 Fetelor, ai vostrii se prefac ca iau obiecte imaginare si le muta de colo-colo? Aida de multe ori se preface ca ia ceva si arunca la gunoi (dar nu are nimc in mana, e doar imaginar), uneori se preface ca ia intre degete ceva imaginar (asa, ca si cand iei sare din solnita intre degete) si ne pune mie si lui tati in mana Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
Si ai mei fac la fel.....
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
iriss27 spune:
Anilansa, ti-am trimis pe mess informatiile despre analizele Yvonnei. Eu n-am platit nimic.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
SunSmile spune:
Alina relaaaax, ok? Chiar n-am vazut rosii zburand pe aici!
Multumim de aprecieri; ei, tot fata lui tati e, numa ca mai seamana si cu (,) clocitoarea:). Danuta, hehehe, se jucau deja de juma de ora, ea era ametita caci se si uita in sus la tati(care n-o fi Ghita Muresan dar pt ea e inalt) si dadea si din picioare repede si parca era turmentata; si da, zice si ea "apciu" da' se distinge greu printre accesele de ras a la ciocanitoarea woody; si nuuu, tati nu oboseste niciodata cand e vorba de ea, se alearga si se tavalesc si 2 ore, de ma fac pe mine cu capu:). Ii tinem pumnii Clarutei sa iasa maselele alea mai repede si sa lase fata desteapta in pace....suuuuuper faza cu pampersii, apropos!
Didu daaaaaaaaaa; a inceput acu vreo 3 luni cu "hranitul"; ne tot dadea sa mancam chestii inexistente si trebuia musai sa spui ca-i bun, alea alea; acum ne da comori, ca asa a invatat-o tati. Si ne tot da si, la fel, trebuie sa te minunezi, altfel maraie ca un caine:) Zuzu land copiii astia, parol! Mi-e dor de Aidelu duracellu!
Simona eu la casa n-as alege jaluzele (eu am dar la apartament mai merge, insa la casa nu, o face prea office, zic eu)!
Flo felicitari; foarte tare!
Facem intalneala, daaaaaa! Da' mai in 2 sapt asa, se poate? Sa scap si eu de nascut, job, etc etc. Pliiiz!
Kami daaah, asa-s unii copii: gunoierii parcului(si noi, dah). Iar altii sunt mancatorii parcului (vezi Sofi)! Or sa treaca fazele astea si vin altele si tot asa!
Camy te epilasi? Da' salata ai facut omului?:) Auzi, chiar, ai vorbit tu cu Mina, nu? Mi-e dor de ea...
Turtu cum mai esti?
Pupinstainux, merg sa mai halesc o portie de fasole, cu ceapa si paine calda! Poate recuperez kg pierdute sapt trecuta
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
diarux spune:
DIDI ce m-am distrat cu AIDA. deci nu numai io pun intrebari speriata ca cupilu meu e cu capu. d efapt ma-sa e cu capu . rau.
SUN deci te duci la tg mures?????? auzi, da nu putem inchiria un autocar? si mergem toate.CAMY???nu te speria, nu cred ca e posibil, totusi...desi...cu un pic de imaginatie..te-ai putea trezi cu vreo suta d enasici virtuale pt Flavius.Da de sunat pot sa te sun?
ANKA numai tie ti se pot intampla.
STRULU
si scumpa mea NARCI (si astept sa imi raspunzi pe mess ca sa definitivam problema de am discutat-o)
intrebare. Care stiti cum e treaba cu oole de prepelitzoanca??? cica se dau crude, da parca nu am curaj...desi am incredere in cine mi le aduce. anyway, cum i le dau daca i le dau?
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Didi81 spune:
Am pus poze noi, de sambata cand am fost la tara la socrii unui prieten.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Ouale de prepelitza, eu le folosesc ca si pe cele de gaina.
Fetelor, am nevoie de niste cursuri/ teste de engleza on line. Please HELP.
Vicky si Printzesone
Violeta_m_tm spune:
Simona La multi ani! sa fii fericita alaturi de familia ta.
Vicki eu am gasit un site fain de invatat limbi straine, dar este pt incepatori ca mine , nu stiu daca te ajuta http://www.internetpolyglot.com/romanian/lessons-en-ro
Noi suntem mai bine, de sambata Miruna mananca tot ce-i dau, vrea sa recupereze zilele in care a mancat foarte putin , si imi doarme mult mai bine.
ina C spune:
Buna seara!
Fetelor, pe mine nu ma stiti pentru ca scriu foarte, foarte rar , insa nu puteam sa ratez sa-i fac si eu urari dragei noastre Camy.Daca Sun poate sa mearga la Tg. Mures am iesit si eu din birlog, desi de multe ori as fi vrut sa-i scriu, insa nu mi-am gasit cuvintele.
Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos!
Un bebe care va fi cel mai rasfatat pepenas, pentru ca sunt convinsa ca fetele il vor adopta.
Eu, ca si voi, am cel mai frumos, destept si jucaus bebelus si comunicam foarte, foarte bine.Cred ,insa, ca este printre putinii pepenasi cu 3 dinti si alaptat inca.Este destul de greu pentru ca suge mult noaptea, dar inca nu detin curajul si procedura pentru inceperea intarcarii.
Si o intrebare: Cum as putea sa intru si eu in posesia Cutiutelor muzicale puse de mcoca pe gmail?Eu nu am pus poze si nu am id-ul si parola.
Sa mai scriu ca va citesc cit pot de des si ca imi plac foarte mult postarile lui Sun si ankalaura....asta ca veni vorba de de placeri si antipatii .
Numai bine, ina C
Ina, mami de doi baieti minunati
vias spune:
buuuuuun...m-am epilat, am facut si salata omului ...a zis ca-i lipseste ceva...dar m-am uitat la el putin urat..si dintr-o data a devenit foarte buna...si a mancat tot
Maine abia astept sa vb cu dr meu...sa vedem..
Am vb si cu Mina in seara asta...e bine...toata ziua sta pe afara la joaca...si bineinteles ca o sa vina la spital.....nu stie daca in prima zi...dar o sa vina...e o dragalasa...si mie imi e tare dor de ea..
Ina.C
ma duc sa fac si eu un dus...si apoi ma duc langa Pustache
Noapte buna!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
mcoca spune:
Violeta merci .
Eu am avut un nivel destul de bun la engleza, dar de cand sunt in FRantza s-a cam dus pe apa sambetei. Acum sunt la stadiul de a intzelege tot, la filme de exemplu, dar imi este foarte greu sa vorbesc, am uitat mult gramatica. Nu stiu ce exact m-ar ajuta , dar am mare nevoie sa pot conversa cat de cat fluent.
Vicky si Printzesone