Pepenasi de iulie - august 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus ...maaaaaaaaai, eu vreau sa nasc Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian AMR 2-3 ZILE POZE |
mai e putin !!!inca putina rabdare!!...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Marina_1609 spune:
struluta LA MULTI ANI!
jaluzele verticale nu cred ca mai sunt in moda... dar sunt in moda panelurile japoneze. eu am pus in sufragerie.nu am o poza unde sa se vada calumea. in album pe picasa e o pza unde sofia face turn din cuburi si in spate abia se vede textura. eu am pus unele ca din bambus. sunt niste paie tesute..nush cum sa-ti explic exact... Sunt niste fasii late. la mine de aproape 70 cm...
www.rolldesign.ro/home_design.php?pag=home_design&id_domeniu=19" target="_blank">noi de aici le-am luat vezi ca in stanga ruleaza cateva poze...
sau poti sati pui perdea cu falduri, din aceea care se increteste cand o ridici...
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI FERICITI SIMONA!!
LA MULTI ANI CELOR CE-SI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!
Noi suntem bine, Miruna tot oscileaza intre stari de febra si stari normale, dar e mancacioasa, vesela, deci sper eu ca e spre bine. Oricum, nu mai are asa febra mare.
Ma bucur ca s-a elucidat misterul cu pozele. Adevarul e ca oricand se pot face greseli, asa ca e mai bine sa nu ne facem ganduri rele chiar din prima...vorba cuiva: "iegzista o iesplicatie" .
Iriss am fost si noi asta vara la Veliko Tarnovo, noi am fost la obiective turistice din zona, dar e tare frumos, intr-adevar. Nu stiu cat e de departe de Veliko, dar eu iti recomand Triavna, e un orasel mestesugaresc, cu tot felul de chestii de artizanat, ateliere, etc....ma rog, daca iti plac chestii de genul asta...
Ma duc si eu la jumulit sprancene,, sper sa ne mai auzim deseara! O zi buna va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)
Marina_1609 spune:
a adormit copilasul meu nemancat. am fost la plimbare si veneam acasa cu gandul sa-i dau papa si la nani. dar ea nu a mai rezistat si a adormit pe drum. acum doarme pe hol, langa usa, inca in carucior. am reusit sa o dezbrac dar mi-a fost mila sa o trezesc...
eu am mancat si ma simt asa ca o nesimtita ca stau cu burta in sus da' ea doarme cu burta goala
Mami Marina - Gospodina
Marina_1609 spune:
a adormit copilasul meu nemancat. am fost la plimbare si veneam acasa cu gandul sa-i dau papa si la nani. dar ea nu a mai rezistat si a adormit pe drum. acum doarme pe hol, langa usa, inca in carucior. am reusit sa o dezbrac dar mi-a fost mila sa o trezesc...
eu am mancat si ma simt asa ca o nesimtita ca stau cu burta in sus da' ea doarme cu burta goala
Mami Marina - Gospodina
dana81 spune:
DIA jumulestele si pe ale mele ca vor ajunge sa-mi mangaie irisul
SUN asa face si Clara si mai nou zice "apciu" printre hohotele de ras.E minunata Thea..minunata, dat Tati mai putea?
Eu is tare mandra azi de fata mea, schimbam sacul la cosul de gunoi dimineatza si vorbeam cu mine asa...trebuie sa mai aduc si pampersii de peste noapte de langa patutz...si Clara ma aude si pleaca iute si se intoarce cu 2 scutece si le pune in cos...am pupacito de am albit-o..mai copii astia inteleg chiar tot.
In alta ordine Clara e la greva foamei...nici lapte nu serveste doar cateva firmituri de paine sau branza..tot maselele astea, mai sunt 2 de iesit.I-am scos biberonul de tot, acum bea ziua din pahar ca si noi, si noaptea dintr-o canitza cu cioc.
LA MULTI ANI STRULUTA,SA FII SANATOASA SI IUBITA!!!!
CAMY si eu vreau sa nasti sa te vad cea mai fericita mamica
MARINA esti o comoara la casa omului, domle.Pai nici nu stii ce mi-au placut jucariile alea, plus ca ma tot intrebam zilele astea daca ar fi bine sa pun si eu cateva muraturi
4+ CLARA ANDREEA 06.08.08
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina_1609 a adormit copilasul meu nemancat. am fost la plimbare si veneam acasa cu gandul sa-i dau papa si la nani. dar ea nu a mai rezistat si a adormit pe drum. acum doarme pe hol, langa usa, inca in carucior. am reusit sa o dezbrac dar mi-a fost mila sa o trezesc... eu am mancat si ma simt asa ca o nesimtita ca stau cu burta in sus da' ea doarme cu burta goala --------------------------------------- www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata! --------------------------------------- Marina & ANA SOFIA 05.08.08 Mami Marina - Gospodina Copil crescut din suc de morcovi |
Si al meu la fel, dar s-a trezit mai adineauri si a papat se mai intampla, ce sa faci...
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Eu sunt happy!
Am castigat o sedinta foto gratis pentru copii la www.fotografiidefamilie.ro/" target="_blank"> studioul acesta
Ia vezi Capri poate te inspira ....
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
estrella80 spune:
Hello!!
Din pacate nu am foarte mult timp, asa ca voi incerca sa fiu f rapida.
LA MULTI ANI NARCISA SI STRULUTA!!Multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi voua si tot ce va doriti!
Camy ma gandesc la tine, iti tin pumnii si ma bucur tare mult ca Sun iti va fi alaturi!!
Cu pozele ma bucur ca am elucidat misterul... si ca e totul ok!
Capri te rog sa ma ierti ca nu am timp sa iti rspund, promit ca de joi incolo, cand voi avea ceva mai mult timp, o voi face.. asta daca nu va fi prea tarziu!
Si acum..... intrebare intrebatoare:
Cannd mai facem o intalneala de pepenime??Ca tare as vrea sa vin si eu avand in vedere ca la anterioarele nu am fost!!!