Pepenasi de iulie - august 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 11
SunSmile spune:
Simona La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti tu! Spor la treburi, sa iasa cum e mai bine!
Sper sa mearga, poate mai inveselim atmosfera!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui struluta Intrebare: are cineva jaluzele verticale? Noi cum am schimbat geamurile am dat jos si rulourile exterioare si nu am mai pus altele, asa ca trebuie sa ma gandesc la o varianta de perdea+draperie sau jaluzele verticale. As prefera jaluzele in living si dormitor, doar ca nu stiu daca sunt practice, cum se pot curata, etc. Apropo, mai sunt la moda totusi? Ma poate ajuta cineva? Fug sa i-au rigips si profile,vopsea si tapet, mi-a venit o idee...daca iese pun poze, daca nu, tai venele...saracii mesteri Cristina, multumesc burtica! Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008) |
Simona La multi ani!
Eu am jaluzele verticale in sufragerie. Cand le-am luat prin 2004 erau la moda, acum nu mai stiu...
De lene de calcat draperii si perdele, prefer jaluzelele, o sa le schimb si eu dar sa mai creasca David caci le-au rupt pe jos (de fapt santuletele unde stau placutele alea) si nu am avut ce face decat sa le capsez le-am tot lipit dar nu mai stau, poate sa caut lipici special de la ei...
De curatat, eu le-am dat jos, le-am rulat pe toate si le-am lasat o ra in apa cu ariel si s-au facut luna, asa am primit si indicatii, mi-a zis sa le bag si la masina, stranse cu elastic fiecare rand, insa e mai usor asa, le strangi pe toate si le faci sul.
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
citat din mesajul lui Anilansa cristina... da nimeni nu sa nascut invatat... si mi-am recunoscut greseala ... dar asta nu inseamna ca de acum sa mi se puna in carca toate "problemele" care au fost...precum: tensiunea de aici ...Si asa s-au schimbat atatea si, asa cum am vazut nu putem avea incredere si sa scriem aici tot ( vezi cazul Narcisei). - imi place sa recunosc ce am gresit si daca pot sa repar o fac... cum nu sunt AS in calculatoare ... am recunoscut dar am creut sa repare altcina greseala mea Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Alina, doamne fereste...nu am vrut sa para ca zic de tine...am scris doar ca nu suntem " singure " aici...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
citat din mesajul lui struluta Intrebare: are cineva jaluzele verticale? Noi cum am schimbat geamurile am dat jos si rulourile exterioare si nu am mai pus altele, asa ca trebuie sa ma gandesc la o varianta de perdea+draperie sau jaluzele verticale. As prefera jaluzele in living si dormitor, doar ca nu stiu daca sunt practice, cum se pot curata, etc. Apropo, mai sunt la moda totusi? Ma poate ajuta cineva? Fug sa i-au rigips si profile,vopsea si tapet, mi-a venit o idee...daca iese pun poze, daca nu, tai venele...saracii mesteri Cristina, multumesc burtica! Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008) |
Simona, la jaluzelele de exterior nu te-ai gandit? Mi se par mai practice, mai utile, plus ca apara geamul de ploi si vara tin racoare super...cele de interior ma streseaza ca trebuie mereu sterse de praf.
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
citat din mesajul lui moni_or Iacata inca un mister de elucidat: cine a sters=o pe Struluta de pe lista sarbatoritilor din octombrie? Glumesc, nu dati cu rosii! Monica, mami de Luca si 9+ Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
Daaaaa, Moni, bine pusa problema... chiar cine a sters-o pe Simona de pe listuta cu sarbatorite???!!!!
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
citat din mesajul lui SunSmile Simona La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti tu! Spor la treburi, sa iasa cum e mai bine! Sper sa mearga, poate mai inveselim atmosfera! Mamica unui MIRACOL Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá |
hehehe..ce scumpica e Thea cum rade !!!...Mie mi se pare ca s-a mai schimbat , nu mai seamana asa mult cu tati..
sa inteleg ca am ramas singura???!!!
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Tecky spune:
Multumesc fetele mele dragi pt recomadarile facute. M-am dat cu ce-am gasit prin casa:Voltaren,Fastum gel si nu mi-a trecut si am coborat la farmacie si am luat Diclofenac unguent si supozitoare si dupa ce le-am folosit m-am simtit mult mai bine.Acum ma simt ca noua.
Ma bucur ca s-a rezolvat problema pozelor.
SUN super filmarea cu T.E scumpica foc.
Camy ai facut salata?
Apropo de jaluzele:eu am si rulouri interioare,am si jaluzele verticale si in sufragerie am si perdea cu draperie si sunt multumita de fiecare in parte.Eu am vrut sa am din fiecare,sa le probez pe toate....
vias spune:
si o www.youtube.com/watch?v=x1WFFBueOVc&feature=related" target="_blank">dedicatie pentru Simona!
Sa fii fericita toata viata!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
flo1980 spune:
Anilansa pentru ca ai elucidat misterul!
Nici nu ma gandeam ca s-a intamplat altfel, doar o greseala....
Mada mai facem colaj cu pozele pepenasilor de Craciun?
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
vias spune:
De pare ca o sa o cunosc personal si pe Sun
...super...o sa se bucure Pustache ca nu o sa fie singur pe acolo...
Thea arata foarte bine...dar mie mi se pare ca seamana tot cu tati
Salata e pe vine...ca am pus la fiert carnea si legumele...facem si o supica
Acum vreau sa ma duc sa ma epilez, ca nu vreau sa vada cei de la Tg Mures o maimuta
..si inca ma doare burtica si spatele...acum mai tare spatele
...maaaaaaaaai, eu vreau sa nasc
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE