Pepenasi de iulie - august 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 10
Marina_1609 spune:
FETELOOOOR
lasati hormonii departe. poate cineva a mutat emailul la arhive ca sa nu se piarda printre multe altele si sa fie greu de gasit...
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
monalac spune:
TECKY,poti incerca supozitoare cu indometacin.bunicului meu asa ii trece durerea de mijloc.
anna baby,sper sa nu te superi ca ti zic,dar pickovitul ala e plin de euri.poti incerca ceva mai natural.
MissJJ spune:
Neatza!
Legat de poze ca vad ca asta e subiectul zilei, ce sa mai zic, cineva le-a mutat/arhivatce le-a facut, dar putea sa zioca bai vedeti cas arhivate si le gasiti acolo, si eu am cont de gmail si chiar nu e nevoie sa le stergi/arhivezi ca este spatiu destul pe contul meu stau mailurile frumusel in inbox daca vreau sa le pastrez. Eu de ex am preferat sa dau link ca erau multe poze de la halloween si sa nu incarc aiurea contul de poze comun.
Sibylle asa e fiecare are antipatii si preferinte si e normal ca in orice grup, pb nu e asta,pb e ca si eu de ex daca cineva imi e antipatic nu ma apuc sai sterg/arhivez mailurile sau pozele sau mai stiu eu ce, pur si simplu ignor imi vad de treabamea raspund daca am ceva de zis si gata.
Nu e cazul cu imi iau jucariile si plec, ca suntem adulti toti avem pb si nervi nu e cazul sa ne mai enervam si aici, e pacat ca s-a distrus atmonsfera din vremurile mai bine si e si mai pacat ca iar dam satisfactie la altii prin certuri si contraziceri si etc.
Pe picasa leam sters alea care erau sa pun alea de la soft play area.
Cu asta eu am inchis subiectul.
Ale mele fete au xilofon pian orchestra etc le place dar nu se omoara asa ca la astea dam skip, la Ari e mai simplu de acuma ne axam pe chestii educative litere spelling etc la Ami e mai greu ca sigur daca iau ceva vrea si Ari sa sejoace cu ea si tot asa, deci macar sa fie ceva de interes comun.
Iriss sa va fie de bine plimbarea. Si eu m-am gandit la moon sand pt Ari, is tot felul de chituri fairies ponei etc.
Moni da Ari era spider witch are pe rochie un paianjanmic roz simpatic si model ca de panza de paianjan pe guler si rochie. Multumim mult de complimente.
Gini
Tecky sper sa te mai lase durerea sa gasesti o solutie. Si pe mine ma cam dor toate mai ales cand se schimba vremea, dupa doi copii is cam expirata anyway e mai activa bunica ca mine.
Marina da poate l-a mutat, da putea sa spuna bai fetelor l-am mutat si gata ce e asa mare scofala sa scrii doua randuri sa zici?
Noi ieri am fost la un wildlife park aici langa noi e un fel de mini zoo nu are chiar toate animalele da sunt destule, Ari s-a distrat e prima ei oara cand vede animalele live, a hranit iepurasii si tare i-a mai placut. Mai profitam si noi de zilele mai placute fara ploaie si mai iesim.
La Multi ani si de la noi celor care se serbeaza azi!
Acu fug sa mai strang de prin casa sa mai asez una alta ca dupa un wknd in care am fost mai mult plecati toate is all over the place.
Merg sa pun si poze pe picasa de samb si dum.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
struluta spune:
Salutare pepenime!
Eu ma agit sa trag cabluri prin 100 de usi si sa imi montez calculatorul in camaruta unde am ingramadit toate minumile din 3 camere ca nu mai puteam de dorul vostru si ce gasesc......of, of...dar nu ma bag, ca de obicei...oricum eu pe toata lumea...si m-am uitat, pozele noastre sunt tot acolo
La noi santier in toata regula, am avansam destul de bine, doar ca asa din mers ne-au mai venit niste idei de amenajat,pana la urma o sa inlocuim parchetul nu raschetam ca nu am chef sa miroase a lac prin casa 2 luni, etc. asa ca o mai lungim cu mesterii prin casa cateva zile bune, ca sa nu va povestesc ca o sa dureze o vesnicie pana o sa fac curat casa si pun toate la loc. Totusi, spre norocul meu joi si vineri cand am scos si inlocuit geamurile a fost un vant si curent in casa de ne scotea lua pe sus si pe noi, dar a scos si grosul prafului
Bogdanutz e la mama, se comporta exemplar, am fost sa-l vedem in fiecare zi, e un scumpic si cumintel de numai, cand plecam ne da pupicuri si face ta-tai cu manuta...si e cu gurita pana la urechi Abia astept sa terminam, mi-e dor sa fiu cu el toata ziulica de nu mai pot
Nu am reusit sa citesc din urma, doar asa pe diagonala putin, sa vedem ce am retinut:
Cami, nu mergi azi la Tg?...mai e putin...ce misto ca merge Sun sa va vada...Sun sa-i si din partea noastra!
Danangie: felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutul!
La multi ani Narcisa! Multa sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Apropo de zi de nastere, si eu am avut ziua sambata si asa de bine s-a nimerit a facut vecinul chef de inchidere de campanie cu angajatii la caminul cultural din sat si am fost si invitati si noi, asa ca n-am petrecut de ziua mea...(nu radeti!)
Cam atat...merg sa vad ce fac mesterii, doar eu sunt sefa de santier
SunSmile spune:
Mai fete, stati catinel si nu va suparati! Eu personal n-am acuzat pe nimeni, n-am facut un subiect din asta, pt ca nu mi se pare normal sa involburam iar apele. Nu mi-a picat bine prima data, cand ma intrebau fetele pe mess de poze si eu stiam clar ca-s acolo..dar nu erau! Asta este, o fi fost o greseala; o fi fost o chestie IT; o fi fost intentionat....haideti sa ne focusam pe problemele noastre! pe pepenasii care ne-au adus impreuna, pe facut galerie si suport moral pt Camy a noastra, pe schimbat retete de domesticit bestiile:) si retete de balit pe tastatura, ohoohooooo. Haideti sa lasam lucrurile neimportante, va rog!
Eu nu acuz pe nimeni si eu (ca doar mi-s pozele in discutie) declar subiect inchis! Si multumesc Sib, ai dreptate!
In alta ordine de idei...Camy seriiiiioooooos? Ca diseara vine mama si mi-ar placea s-o conving sa stea ea cu T si nu soacra, ca pe mama o iubeste mai apasat! Super super, trimit si nr! Si fa-i omului salata, nah! Aaaa, eu am nascut neprogramat, la mine nu a fost nimic altfel decat ca mi s-au fisurat membranele si cand si cand aveam impresia ca fac pipi pe mine:)
Mishule un unguent din ala mentolat ai incercat? Stiu ca nu e o solutie dar...
Ma'c sa fac fasole, nah! Si ciorba si iahnie....s-o astept pe mama cu bunatati:) Puuuuup
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Anilansa spune:
buna
of... intru si vad ca am facut o boacana...imi cer scuze, una mare... ca vad ca sau incins spiritele la pepenasi din cauza mea
Sambata... am intrat eu pe gmail... sa vad si eu pozele... NU stiam ca e rau sa ma uit chiar daca nu prea mai scriem aici ...
si din greseala si graba am apasat pe butonul de arhiva nici decum pe butonul delete... NU AM FACUT-O CU REA INTENTIE SI NICI DIN ANTIPATIE ca nu am nimik cu nimeni
deci daca este cineva care se pricepe la calculatoare sau net .... VA ROG FRUMOS SA IMI REPARATI GRSEALA MEA
multumesc
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
M&M spune:
s-a elucidat si misterul...Alina, ..toti facem greseli, nu ne-am nascut invatati..
Simona, LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti !
Sib, am scris bolduit si rosu, fiindca nu mai suportam tensiunea de aici ...Si asa s-au schimbat atatea si, asa cum am vazut nu putem avea incredere si sa scriem aici tot ( vezi cazul Narcisei). Cred ca sunt eu o fire prea nasiva...
Misha, fastum gel ai incercat?
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Anilansa spune:
cristina... da nimeni nu sa nascut invatat... si mi-am recunoscut greseala ... dar asta nu inseamna ca de acum sa mi se puna in carca toate "problemele" care au fost...precum: tensiunea de aici ...Si asa s-au schimbat atatea si, asa cum am vazut nu putem avea incredere si sa scriem aici tot ( vezi cazul Narcisei).
- imi place sa recunosc ce am gresit si daca pot sa repar o fac... cum nu sunt AS in calculatoare ... am recunoscut dar am creut sa repare altcina greseala mea
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
struluta spune:
Intrebare: are cineva jaluzele verticale? Noi cum am schimbat geamurile am dat jos si rulourile exterioare si nu am mai pus altele, asa ca trebuie sa ma gandesc la o varianta de perdea+draperie sau jaluzele verticale. As prefera jaluzele in living si dormitor, doar ca nu stiu daca sunt practice, cum se pot curata, etc. Apropo, mai sunt la moda totusi? Ma poate ajuta cineva?
Fug sa i-au rigips si profile,vopsea si tapet, mi-a venit o idee...daca iese pun poze, daca nu, tai venele...saracii mesteri
Cristina, multumesc burtica!
moni_or spune:
Voila ca s-a elucidat complet misterul cu pozele, ANILANSA multumim ca ai calmat spiritele.
Vedeti ca e asa cum am zis (dar probabil nu multi au citit), ca nu au fost sterse mesajele ci mutate, chiar din greseala. E pacat sa lansam aiurea acuzatii fara dovezi, macar sa lasam ragaz cateva zile sa se explice misterul, pentru ca stim cu toate ca nu intotdeauna avem timp sa intram zilnic aici, sunt convinsa ca Anilansa daca ar fi stiut ca se face atata tam-tam ar fi intrat mai repede sa explice, dar daca n-a mai dat pe forum de unde sa stie?
CRIS, oricum e clar ca nu putem scrie pe forum tot, eu multe chestii ma abtin sa le scriu, de ex. de multe ori mi-as fi dat cu parerea legat de soacra/rude etc. insa chiar nu indraznesc, nu pentru ca nu am incredere in mamicile de aici ci pentru ca forumul asta poate sa-l citeasca oricine, asa cum si eu v-am citit mai mult timp inainte sa scriu, ar putea citi cineva care ma cunoaste si na, poate ca nu vreau sa stie toata Oradea problemele mele personale.
Eu ma incapatanez sa cred ca aici in clubul asta nicio mamica nu-i vrea rau alteia, or fi existand divergente de opinii/conceptii etc dar asta e normal in orice relatie interumana.
SUN si inca o data pentru gestul fata de Camy.
STRULUTAAAA!! A FOST ZIUA TA??? SI DE CE NU APARE PE LISTA DE OCTOMBRIE? LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, FERICIRE, IUBIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE BOGDANEL SI SOTUL TAU!!
Iacata inca un mister de elucidat: cine a sters=o pe Struluta de pe lista sarbatoritilor din octombrie? Glumesc, nu dati cu rosii!
Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)